Ο τρόμος…


Οι “τρομοκράτες” βρίσκουν νέους τρόπους να εκδικούνται τις κοινωνίες που νοιώθουν ότι καταπιέζουν τους λαούς τους. Με όπλο την αδιαφορία για τη ίδια τη ζωή τους αλλά και με τεχνικές γνώσεις και μεθόδους που οι “πολιτισμένοι” δυτικοί δεν μπορούν να προβλέψουν, υπόσχονται να πάρουν εκδίκηση, έτσι όπως την εννοούν αυτοί, με τον θάνατο χιλιάδων δυτικών πολιτών των οποίων οι κυβερνήσεις σκορπίζουν τον θάνατο στους λαούς του Ισλάμ. Και ετούτη τη φορά ας υποθέσουμε ότι τους εξουδετέρωσαν. Μέχρι πότε θα μπορούν οι αστυνομίες των “πολιτισμένων” της δύσης να τους εξουδετερώνουν; Και μέχρι ποίου σημείου θα ενισχυθούν τα μέτρα ασφάλειας στα αεροδρόμια, στα τρένα, στους δημόσιους χώρους; Πόσα μέτρα ακόμη θα παρθούν για να είμαστε “ασφαλείς”; Μέχρι πού θα φτάσουνοι οι κανονισμοί ασφαλείας στις πτήσεις; Μήπως θα μας ξεγυμνώνουν τελείως για να επιβιβαστούμε σε αεροπλάνο; Μήπως θα μας ελέγχουν και τους πρωκτούς, τους κόλπους των γυναικών, τα έντερα και τα στομάχια μας; Μήπως θα φτάσουν και να μας δένουν με αλυσίδες πισθάγκωνα στις θέσεις μας; Αυτός ο εφιάλτης πόσο μπορεί να κρατήσει; Ποιός θα ταξειδεύει πλέον με αεροπλάνο; Ποιός θα ταξειδεύει, γενικώς, με την απειλή της αυτοσχέδιας βόμβας σε κάθε του κίνηση; Κι αντί να αλλάξουν πολιτική και να σταματήσουν τις βάναυσες προκλήσεις εναντίον των τριτοκοσμικών λαών, παίρνουν όλο και περισσότερα “μέτρα”. Πώς σκοπεύουν να ελέγξουν τα εκατομμύρια των εκπαιδευόμενων σήμερα καμικάζι; Με τη σύλληψη μερικών δεκάδων νεαρών νομίζουν ότι τελείωσαν; Δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου και μπήκαν μέσα; Και βάλανε μέσα και όλον τον κόσμο! Δεν υπάρχει πλέον καταφύγιο. Ο πόλεμος (3ος παγκόσμιος) άρχισε. Ο Orwell δεν είχε αρκετή φαντασία για να τον προβλέψει…

Advertisements

4 Responses to “Ο τρόμος…”

 1. onomatodosia Says:

  skata.den pame ka8olou kala.

 2. kaltsovrako Says:

  Σε φτάνουν σε σημείο να μην ξέρεις τί να πρωτοφοβηθείς.

 3. elenitheof Says:

  Εύχομαι η Παναγία που γιορτάζει σήμερα να μας προστατεύει όλους μας και να μας σκεπάζει. Το λέω αυτό γιατί έχω δει στη ζωή μου ολοφάνερα πόσο πολύ μας αγαπά όλους μας, πόσο μας βοηθά και πόσο μας προστατεύει.

 4. heliotypon Says:

  Αγαπητή Ελένη(;) εγώ δεν πιστεύω σε θεούς και αγίους. Σέβομαι την πίστη των ανθρώπων αλλά νομίζω ότι ο άνθρωπος μόνος του χαράσει την μοίρα του και τη μοίρα των συνανθρώπων του. Αν υπήρχαν θεοί, άγιοι, παναγίες κλπ κι αν ήταν τόσο αγαθοί και παντοδύναμοι, όσο τους περιγράφουν, δεν θα επέτρεπαν το μακελιό. Το να ελπίζουμε επέμβαση θεοτήτων είναι ρομαντικό μεν ουτοπιστικό δε….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: