Φορολογία…


Ελληνική Δημοκρατία

Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Γεν. Δ/ση Δημ. Εσόδων

Δ/ση Φορολογίας

Τμήμα Φορολογίας Διασκεδάσεων

Γραφείο Φορολογίας Συνουσίας

Προς ‘Ολες τις Δ.Ο.Υ.

Μετά από την υπ’ αριθ. Φ142/34/΅ΗΔΧ 38/Δ’32 απόφαση του Υπουργικού συμβουλίου και δυνάμει του Ν. 122/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε με τον Ν. 381/06, καθώς και το Π.Δ. 69/06 εντελλόμαστε τα εξής:

1. Από της 01.09.06 καθιερώνεται ειδικός φόρος συνουσίας (ΕΦΣ) ο οποίος ισχύει για όλα τα ετεροφυλόφιλα και ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Ο φόρος αυτός ορίζεται σε €5 ανά συνεύρεση πλέον €2 ανά οργασμό.

2. Υπόχρεοι είναι πάντες οι ενήλικοι (άνω των 16 ετών).

3. Ο φόρος καταβάλλεται μηνιαίως, μετά από Υπεύθυνη Δήλωση των φορολογουμένων για τον αριθμό των συνευρέσεων. Οι καταληκτικές ημερομηνίες είναι οι ίδιες με αυτές του ΦΠΑ.

4. Κάθε εξάμηνο οι φορολογούμενοι υποχρεούνται να υποβάλουν συγκεντρωτικές καταστάσεις με τον αριθμό των συνευρέσεων και των ονοματεπωνύμων των συντρόφων των, καθώς και τον αριθμό των οργασμών ενός εκάστου. Σε περίπτωση συνεύρεσης με ιερόδουλες αναφέρεται το καλλιτεχνικό όνομα της ιεροδούλου (π.χ. Λίτσα, Νανά, Λιλή, κλπ), καθώς και ο ΑΦΜΙ (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου Ιεροδούλου).

5. Αποτυχημένες στύσεις ή οργασμοί απαλλάσσονται του 50% του φόρου.

6. Η αμοιβή της ιεροδούλου εκπίπτει κατά 50% από τον φόρο εισοδήματος, εφ’ όσον υποβάλλεται δελτίο παροχής υπηρεσιών της ιεροδούλου, το οποίο πρέπει να αναφέρει σαφώς τον αριθμό των οργασμών καθώς και το μήκος του πέους του πελάτη. Ο ΦΠΑ του δελτίου Π.Υ. δεν εκπίπτει.

7. Απαλλάσσονται από τον ΕΦΣ οι στρατευμένοι, εφ’ όσον η δήλωσή τους προσυπογράφεται από τον Διοικητή της Μονάδας τους.

8. Απαλλάσσονται της υποχρέωσης για υποβολή δήλωσης ΕΦΣ οι ανίκανοι προς συνεύρεση καθώς και οι παρθένες, ανεξαρτήτως ηλικίας, εφόσον προσκομίσουν πιστοποιητικό της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που βεβαιώνει την κατάστασή τους. Το πιστοποιητικό αυτό ισχύει επί εξάμηνο. Παρθενορραφές δεν ισχύουν.

9. Δονητές, Dildo, τεχνητοί κόλποι, κούκλες κλπ “ερωτικά παιχνίδια” υπόκεινται στο 50% του φόρου.

10. Η χρήση προφυλακτικού επιβαρύνει τον ΕΦΣ κατά 10%.

11. Η χρήση βαζελίνης, «ΚΥ» και άλλων λιπαντικών υπόκειται σε προσαύξηση του ΕΦΣ κατά 30%.

12. Ομαδικές συνευρέσεις (κοινώς παρτούζες) επιβαρύνονται με 100% προσαύξηση. Συνευρέσεις με ζώα επιβαρύνονται με 300% προσαύξηση. Ο στοματικός έρωτας υπόκειται σε προσαύξηση 50%.

13. Το ελεγκτικό προσωπικό των ΔΟΥ υποχρεούται να ελέγχει την ερωτική δραστηριότητα των φορολογουμένων με τη χρήση κάθε πρόσφορου μέσου, όπως εικονοληπτικών συσκευών (κάμερες), κιν. τηλεφώνων, οπών στα παράθυρα των οικιών των φορολογουμένων, αιφνίδιων επισκέψεων, τηλεφωνημάτων, κλπ.

14. Το ελεγκτικό προσωπικό των ΔΟΥ δικαιούται να ελέγχει τα βιβλία ερωτικών πράξεων τα οποία οι φορολογούμενοι οφείλουν να θέτουν στην διάθεση των ελεγκτών. Επίσης δικαιούται να παρίσταται στην εκτέλεση της συνουσίας των φορολογουμένων, καθώς και να βιντεοσκοπεί ή φωτογραφίζει τις συνευρέσεις, προς τον σκοπό της επαλήθευσης των ερωτικών δηλώσεών τους.

15. Το ελεγκτικό προσωπικό απαγορεύεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ να συμμετέχει σε ερωτικές συνευρέσεις. Σε περίπτωση που ελεγκτής συλληφθεί από το προσωπικό της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) να συμμετέχει σε ερωτικές συνευρέσεις φορολογουμένων, θα παραπέμπεται με την κατηγορία της δωροληψίας και οι φορολογούμενοι με την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας. Εξαίρεση γίνεται για τις γυναίκες ελέγκτριες εφ’ όσον αυτές συμμετέχουν, αποκλειστικά και μόνο για την εξακρίβωση της στυτικής ικανότητας των αρρένων φορολογουμένων.

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα Κυβερνήσεως, Φ. 6969/27.07.2006.

Ο Υπουργός, Ο Γεν, Γραμματέας

Γεώργιος Πεοσκούφης Δημήτριος Αιδοιολείχης

Advertisements

8 Responses to “Φορολογία…”

 1. Serenity Says:

  LOL!!!!
  Το 8, το 12 και το 15 μιλάμε δεν παίζονται… :-ppp

 2. kaltsovrako Says:

  Mα εγώ κύριε Έφορα μου, κατούραγα, απλώς κατούραγα…

  😉

 3. Πωλίνα Says:

  Για βγάλε το κεφαλάκι έξω απ’το παράθυρο…είσαι σίγουρος πως η κάμερα στο απέναντι πεζοδρόμιο δεν πιάνει και το υπνοδωμάτιο σου…??;)

 4. heliotypon Says:

  Μπα, εδώ δεν έχει κάμερες αλλά κι οι δορυφόροι καλή δουλειά κάνουν… Για να τους βοηθήσω κι εγώ το κάνω στη βεράντα ή στον κήπο…

 5. Καπετάνισσα Says:

  Καλέ!

  Έχω μια φίλη ελέγκτρια στην εφορία!
  Αυτό εννοούσε προχθές όταν μου είπε με … ευφορία, ότι πήγε για εξακρίβωση στοιχείων;

 6. prince of dakar Says:

  Ασχετο με το θεμα το σχολιο μου, αλλα ειναι το μοναδικο ποστ που καταφερα να ανοιξω για σχολια. Οταν κανεις μια νεα εγγραφη με ελληνικο τιτλο καλο ειναι να βαζεις μια αγγλικη λεξη στο post slug γιατι πολλες φορες δε λειτουργουν τα λινκς με τα ελληνικα. Το ειχα και εγω το προβλημα

  Ηθελα να γραψω σχολιο στο ποστ με την απορια γιατι σβηστηκαν λινκς προς το μπλογκ σου. Εγω προσωπικα αλλαξα διευθυνση και ακομα προσθετω λινκς. Προσθεσα μολις και το δικο σου 😉

 7. heliotypon Says:

  >Καπετάνισα. Ποιός ξέρει, μπορεί. Πάντως, δεν εξακρίβωνε τα δικά μου στοιχεία. Πες της ότι ίσως πρέπει να το κάνει…

  >Prince of dakar. ‘Εχει αρκετά προβλήματα το Wolrd Press. Μέχρι σήμερα το πρωί όλα μου τα σχόλια, στο δικό μου ή άλλα blogs του WP τα έβαζε στον …σπαμοφάκελλο! Συχνά δεν ανοίγει κάποιο ποστ ή σχόλια και βγάζει error 404. Τους έγραψα και το ένα πρόβλημα το διόρθωσαν.

  Το ποστ μου δεν αφορούσε εσένα. Εσύ, άλλωστε το είχες κλείσει το παλιό. Σ’ ευχαριστώ για την καταχώρηση στο blogroll. Εγώ δεν έχω βάλει ακόμη blogroll, γιατί δεν ξέρω πώς γίνεται… θα το ψάξω όμως και θα μάθω. Το είδα το “μουνί” στο bnlogroll σου. Ευχαριστώ.

 8. prince of dakar Says:

  δεν ειναι δυσκολο να βαλεις blogroll, αρκει να βαλεις την αντιστοιχη widget [links] sto sidebar μεσω του μενου presentation και να ορισεις μια κατηγορια για τα λινκς απο το μενου blogroll [αλλιως δεν εμφανιζεται ]. Αν θελεις βοηθεια το μειλ μου ειναι στη σελιδα μου πανω πανω

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: