Προωθήστε το


Subject: FW: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ Πρόκειται για ένα αγοράκι από τη Θεσσαλονίκη 7 ετών που πάσχει από την σπάνια και γνωστή νόσο του Lorentzo. Πρέπει άμεσα να βρεθεί δότης μυελού των οστών για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου κάθε μέρα που παιρνάει είναι κρίσιμη για την επιβίωση του. Μπορεί ο καθένας να δώσει δείγμα (αίμα) στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (κτίριο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ), 2ος όροφος, για την ιστοσυμβατότητα (δηλαδή ο δότης να έχει συμβατό μυελό των οστών). Το παιδάκι ονομάζεται Αγγελόπουλος Ελευθέριος. Επίσης και στην Αθήνα υπάρχει δυνατότητα να δώσει κάποιος δείγμα (αίμα) στα παρακάτω νοσοκομεία: ΕΛΕΝΑ, ΓΕΝΙΚΟ και ΠΑΙΔΩΝ “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”.  Σας ευχαριστώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ.

Advertisements

2 Responses to “Προωθήστε το”

  1. lianne Says:

    Γάμησέ τα…και συγνώμη για την έκφραση.

  2. heliotypon Says:

    ‘Ετσι είναι αλλά πρέπει να βοηθηθεί το παιδάκι. Για την έκφραση κανένα πρόβλημα. Εδώ η έκφραση είναι πλήρως ελεύθερη, όπως δείχνει και το όνομα του μπλογκ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: