Ατάκες για να ρίξεις γυναίκες…


Στο e-mail μου πήρα διαφήμιση για ένα βιβλίο που πρόκειται να εκδοθεί και που υπόσχεται να διδάξει στους αρσενικούς τρόπους να ρίξουν οποιαδήποτε γυναίκα θελήσουν. Ο συγγραφέας είναι σκιτσογράφος αλλά οι φιλοδοξίες του πάνε πέρα από τα σκίτσα και υπόσχεται σχεδόν 100% επιτυχία με τις οδηγίες του και τις ατάκες που προτείνει. Φυσικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα που θα έπεφτε μόνο από τις ατάκες και ανεξάρτητα από το πρόσωπο που την φλερτάρει. Είναι τόσες οι παράμετροι που λειτουργούν στο φλερτ, που δεν είναι δυνατόν να προεξοφλήσεις επιτυχία αν και υπάρχουν και περιπτώσεις ασυνήθιστες, όπως σε όλους τους δρόμους της ζωής.

Για να σπάσουμε το σοβαρό και γκρινιάρικο κλίμα που, καμία φορά, επικρατεί σε τούτο Blog (ναι, εγώ είμαι ο γκρινιάρης και το ξέρω), ας κάνουμε μια έρευνα, μεταξύ των γυναικών, κυρίως. Αλήθεια, εσείς κυρίες μου, πώς αντιδράτε σε προσεγγίσεις κάποιου που δεν σας αρέσει εμφανισιακά ή αν έχει την ηλικία του μπαμπά σας ή είναι παχύσαρκος, κλπ, κλπ, αλλά σας φαίνεται πανέξυπνος και ετοιμόλογος; Και ποιές είναι οι ατάκες στις οποίες αντιδράσατε θετικά, παρ’ όλη την κακή εμφάνιση του (μάλλον θα σας έχει προκύψει τέτοια περίπτωση). Κι εσείς συνάδελφοι αρσενικοί, έχετε κάποιες ανάλογες εμπειρίες στο ρόλλο του προσεγγίζοντος;

Advertisements

95 Responses to “Ατάκες για να ρίξεις γυναίκες…”

 1. nosyparker Says:

  Αν είναι σαν τον Κουασιμόδο, ό,τι και να πει… πάει περίπατο. Δε φτάνουν τα λόγια από μόνα τους, όπως ούτε κι η εμφάνιση αν το ανοίγει και πετάει βατράχια.
  Κατά γενική παραδοχή, χρειάζεται απλώς αυτό το “κλικ”. Προσωπικά το αποκαλώ ΦΕΡΟΜΟΝΕΣ. 😉

 2. nosyparker Says:

  Καλη χρονιά είπα; Δεν είπα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 😀

 3. liodara Says:

  Καλή Χρονιά να χεις…..!!!!Λοιπόν…θα σου πω την άποψή μου…..
  Γ

 4. liodara Says:

  Καλή Χρονιά να χεις γλυκό μου….!Θα σου πω και γω την άποψή μου…..
  Σημασία για μένα δεν χει τόσο η εμφάνιση, όσο ο χαρακτήρας και το μυαλό….Ωστόσο, δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσω να κοιτάξω έναν απαίσιο μ΄νοο και μόνο επειδή είχε τα παραπάνω χαρακτηριστικά στον χαακτήρα του….
  Μεταξύ δύο αντρών που ο ένας απλώς βλέπεται έχει όμωςμυαλό και καλό χαρακτήρα…και σ έναν κούκλο ηλίθιο και άμυαλο…εννοείται ότι θα προτιμήσω τον τύπο που απλά βλέπεται
  Μου έχει τύχει να μου την πέσει άντρας΄χάλι μαύρο…εκεί είναι ανάλογα την περίπτωση, δηλαδή, το πώς στο λέει ο άλλος…τώρα να σαι και μπάζο να χεις και θράσος?Ε δεν θα απαντήσω και πολύ κομψα….ενώ αν ο άλλος είναι ευγενικός, πάντα κερδίζει κάποιους πόντους….
  Πάντως κατά γενική ομολογία….τα μπάζα δεν γίνονται δεκτά!!!!

 5. άμμος Says:

  Δεν μου έχει τύχει ποτέ να ρίξω γυναίκα με ατάκα, στη δική μου εμπειρία υπάρχει πάντα ένα σημείο στη συζήτηση που γίνεται το κλικ, νομίζω όμως ότι διαφέρει όμως από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κουβέντα με άγνωστες που μου αρέσουν δεν πιάνω, είμαι ντροπαλός.
  Τώρα, αντιστρέφοντας την άλλη ερώτηση ώστε να μπορώ να την απαντήσω, όλες οι γυναίκες που έχω ερωτευτεί ήταν “μέτριας” ομορφιάς και έξυπνες. Δεν ξέρω, να ανοίγει το στόμα της και να πετάει βατράχια όπως λεέι η nosyparker πιο πάνω, λειτουργεί για μένα τελείως ξεκαυλωτικά.

 6. άμμος Says:

  Τώρα που το θυμήθηκα. Διάβαζα ότι η μυρωδιά των ορμονών (φερομόνες κτλ.) ήταν πολύ σημαντική για τα ανθρωποειδή – προγόνους μας, αλλά οι άνθρωποι πλενόμαστε υπερβολικά συχνά για να μπορούμε να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα με αυτές. Το αρώματα έχουν υποκαταστήσει πολιτισμικά τη λειτουργία τους, αλλά με ένα πολύ πιο αφηρημένο τρόπο (άλλο η μυρωδιά “θέλω να κάνω σεξ” κι άλλο η μυρωδιά “τριαντάφυλλο”).

 7. Nemertes Says:

  Βρε βρε τι μου θύμησες. Λοιπόν, είχα έναν γκόμενο πιτσιρικά ένα φεγγάρι και μια μέρα μου έφερε ένα βιβλίο να μου διαβάσει. Μάντεψε! Είχε ατάκες για να ρίξεις γυναίκες. Απορούσα πως κυκλοφορούν τέτοια βιβλία! Στην συγκεκριμένη περίπτωση εμένα δεν χρειάστηκε να με ρίξει γιατί ήμουν ήδη… ριγμένη!

  Απάντηση στην ερώτησή σου τώρα. Μιλάμε πάντα για την πρώτη επαφή έ;

  Πρώτον υποθέτουμε ότι ο γκόμενος βλέπεται. Χωρίς σακούλα. Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι αντικειμενικά όμορφος. Προτιμάμε το αντικειμενικά αρρενωπός.
  Δεύτερον βεβαιωνόμαστε ότι : Δεν φοράει χρυσές αλυσίδες σε λαιμό και χέρια, δεν έχει μακρύ νύχι, δεν είναι στέκας, δεν φοράει άσπρη κάλτσα με μαύρο παντελόνι, μας ρίχνει τουλάχιστον 5 πόντους μαζί με το 10ποντο (ήτοι 1,72+10=182, άρα γκόμενος κοντά στο 1,90).
  Τρίτον. Όταν ανοίξει το στόμα του πρέπει : Να μην αναφέρει λέξεις τύπου Βίσση, Βανδή, Ντρίννν Σόου, Μπλέιμ Στόρυ, και οτιδήποτε σε νέο-λαϊκό τραγούδι. Να μην αναφέρει οτιδήποτε για ζώδια. Να μην κάνει μονόλογο. Να μην μιλάει για πρώην γκόμενες. Να μην μιλάει για τους φίλους του. Να ξέρει τι είναι ο υπολογιστής. Να ξέρει πώς στέλνουμε γράμμα στο ταχυδρομείο. Να μην αναφερθεί εκτενώς σε γυναικεία θέματα. Να μην κομπάζει για οτιδήποτε. Επίσης πρέπει να μην κάνει συντακτικά λάθη (τα παίρνω κρανίο λέμε). Τέλος πρέπει ή να έχει την ατάκα, ή να μην την λέει καθόλου, κοινώς άλλο έξυπνο σχόλιο, άλλο εξυπνακίστικο.
  Τέταρτον και κλείνω. Θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν, αν ο πεσόντας ξέρει από αθλητισμό. Στην περίπτωση που δεν ξέρει, θα πρέπει το λιγότερο να μπορεί να με ανέχεται. Στην περίπτωση που ξέρει, θα πρέπει να μην είναι πορωμένος, εκτός και αν η ομάδα του λέγεται Ολυμπιακός.

  Εννοείται πως όλα τα παραπάνω μου έχουν τύχει με κατά καιρούς γκόμενους, μαζί με άλλα τόσα που θέλω 1 μήνα για να αναφέρω. Εννοείται επίσης πως αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις και ουδόλως πρέπει να αποθαρρύνουν τους μη έχοντες και κατέχοντες. Κοινώς… ορμάτε όπως είστε!

  • Anonymous Says:

   pesta etsi mprabo ola ayta yparxoyn alla …

  • Anonymous Says:

   πόσο ηλίθιος και μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να τα φτιάξει ποτέ με μια που… σαν εσένα ; πραγματικά όμως. για όλα τα λεφτά του κόσμου δεν τα φτιάχνα με μια καρ… σαν εσένα, καλύτερα μια ζωή μπακούρης ή και γκέι γινόμουν ακόμα, το προτιμώ από εσένα, μια ζωή γυναίκες σαν εσένα θα παίρνουν αυτό που τους αξίζει όμως. Αυτό που σας αξίζει, και καλά να πάθετε.

   ΥΓ Ήμουν σίγουρος πως θα είσαι ολυμπιακός, τόσο καθυστερημένη που είσαι.

 8. κολοκύθι Says:

  Αρκεί να μου κάνει το κόλπο με τα τραπουλόχαρτα και έχω πέσει ξερή.
  😛

 9. avra Says:

  Η ομορφια δεν παιζει πολυ μεγαλο ρολο.Εννοειτε οτι πρεπει να βλεπετε αλλα δεν απασχολει αν ειναι μοντελο ή οχι.Εξυπνες ατακες με χιουμορ, σοβαρος και μετρημενος οπου πρεπει αλλα οχι φιλοσοφος κυριως να χαμογελαν τα ματια του.

  Απο ατακες δεν θυμαμαι κατι συγκεκριμενο, μαλλον δεν εχω κατι φοβερο.
  Μου την δινουν τα πολλα κομπλιμεντα..φαινονται ψευτικα..

 10. m13 Says:

  egw exw na pw oti exw kamia 200aria tsiboures na me kinigane sto kinito mou…epeidi de boresa na adistathw stis atakes.

  merikes fores, to mialo tou allou einai toso koftero, pou se kanei na parablepeis ta 200 kila tou.

  καλή χρονιά μουνί μου!
  😉

 11. petalida Says:

  Βασικά δεν αντέχω τους υπερβολικά γλυκόλογους.
  Με εκνευριζουν απίστευτα πάσης φύσεως τεχνητές, προκατασκευασμένες ατάκες.
  Να μην ακούω για τη μαμά του!
  Να μην ακούει σκυλάδικα.
  Να μην ειναι ειναι υπερβολικά “μαγκας”.

  Συνήθως εκείνοι που μου ειναι ευχάριστοι μου φαίνονται και όμορφοι. Παγίδα του μυαλού μάλλον!

 12. Iliahtida-"Juliett" Says:

  Καλέ μου “Heliotypon”, επειδή προσπαθούσα μέρες τώρα να γράψω σχόλιο στο blog σου αλλά δε γινόταν, (ελπίζω τώρα να το καταχωρήσει & να μη γράφω πάλι άδικα!) καταρχήν θα σου ευχηθώ:
  Τις πιό θερμές & εγκάρδιες ευχές μου! Υγεία, πολύ αγάπη & χαρά να πλημμυρίσει τη ζωή σου η νέα χρονιά! Να πραγματώσει τα πιό όμορφα όνειρά σου & να σε ταξιδέψει σε γλυκά μονοπάτια αγάπης!!!
  Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά!
  Τώρα για το ερώτημά σου, θα σου πως πως μου έχει συμβεί πολλές φορές να ενδιαφερθώ για κύριο που η εξωτερική του εμφάνιση αντικειμενικά υστερούσε πολύ, για χ,ψ λόγους! Μη βιαστείς να συμπεράνεις πως κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει & με τη δική μου (το αντίθετο μάλιστα & δεν το “παίζω” καθόλου θεά, ούτε ψώνιο είμαι), απλώς οι περισσότεροι αρσενικοί που έτυχε να γνωρίσω που ήταν εμφανίσιμοι ήταν ταυτόχρονα & ψωνάρες, ή τα είχαν κάτι λιγότερο από 200 (απείχαν πολύ δλδ από τα 400), ή στην καλύτερη ήταν ήδη ζευγαρωμένοι. Παράλληλα, στην πορεία της εργένικης ζωής μου, είχα γνωρίσει ωραιότατους χαρακτήρες, καλόκαρδους, με υπέροχη αίσθηση χιούμορ, μπριόζους, ιδιαίτερα αξιόλογους έστω κι αν η εμφάνισή τους προκατέβαλε αρνητικά, οπότε είμαι απόλυτα πεπεισμένη πως η ουσία βρίσκεται αλλού κι όχι στην εμφάνιση! Τώρα βέβαια για τις ατάκες δε θα σου απαντήσω, γιατί δε θυμάμαι καμμία συγκεκριμένη. Εξάλλου για μένα σημασία έχει ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει κανείς & όσο για την ατάκα αρκεί να είναι έξυπνη!

 13. switchblade_sister Says:

  Είναι λίγο χαζό να προσπαθεί κάποιος να την πέσει με ‘ατάκες΄. Μια φιλική προσέγγιση αρκεί, και βλέπουμε μετά. Σε γενικές γραμμές πάντως, η εξυπνάδα κερδίζει την εμφάνιση (αρκεί είπαμε, να μην είναι και τέρας ο άλλος).

 14. Απολλώνια Says:

  hehehe!

  Θα δείς γιατί γελάω μετά.
  Έγραψες:

  “Αλήθεια, εσείς κυρίες μου, πώς αντιδράτε σε προσεγγίσεις κάποιου που δεν σας αρέσει εμφανισιακά ή αν έχει την ηλικία του μπαμπά σας ή είναι παχύσαρκος, κλπ, κλπ, αλλά σας φαίνεται πανέξυπνος και ετοιμόλογος;”

  λοιπόν εγώ γελάω με το …ή αν …

  ο …έρωτάς μου λοιπόν είναι περίπου 120 κιλά (αν θυμάμαι καλά τα παραπάνω είναι περίπου 30) και διαφορά μας σε χρόνια φτάνει αισίως τα 14.
  Μα είναι να μην γελάω;

  Περί ορέξεως λοιπόν κολοκυθόπετρα (όχι απο εσένα κολοκυθάκι, σχήμα λόγου είναι! σμουατς κιόλας)
  Φαντάζομαι οτι έχω ήδη απαντήσει σε οτι έχει να κάνει με την προσωπική μου άποψη!
  Με έριξε πέφτοντας επάνω μου και προσπαθώ να τον ρίχνω κάθε φορά με σοκολατίνες.
  Πάντως (και πέραν της πλάκας και του γούστου) είναι πανέξυπνος και αυτό είναι απο εκείνα που θαυμάζω πάνω του.

  Καλή χρονιά να έχεις ηλιότυπε!
  Να είσαι καλά και εσύ και όλοι οι “σου”!
  Σμααακ!

 15. μαραμένα σύκα Says:

  Δεν υπάρχουν ατάκες,εξαρτάτε απο πιο πλευρό ξύπνησε η γκόμενα εκείνο το πρωινό.

 16. heliotypon Says:

  >Nosyparker: Ναι, αυτές οι φερομόνες φαίνεται κάνουν τελικά τη …ζημιά! Δεν βλέπεις τι γίνεται και στα ζώα; Κάποτε, στην Αμερική, διαφήμιζαν μιά κολώνια με φερομόνες για όσους ήθελαν να κάνουν άνετα καμάκι χωρίς προσπάθεια. ‘Ελεγαν ότι αν καθήσεις στον κινηματογράφο φορώντας την θα μαζευτούν γύρω σου όλες οι γυναίκες και μετά θα σε εκλιπαρούν να τις γαμήσεις. Ε, σας πληροοφρώ ότι ήταν μάπα! Δεν με πλησίασε ούτε θηλυκιά μύγα! Αλλά, βέβαια, αν δεν σε εξαπατήσουν στις ΗΠΑ που θα το κάνουν; Ευχαριστώ για τις ευχές. Καλή χρονιά και σε σένα.

  >Liodara: Ευχαριστώ γλυκειά μου. ‘Οτι ποθείς στην αγκαλιά σου να το βρεις!. Ε, αυτό λέω κι εγώ. Πώς να σε τραβήξει ένα “μπάζο” (αν και δεν μου αρέσει ο όρος προκειμένου για ανθρώπους…).

  >άμμος: Και για μένα το ίδιο θα έλεγα. Κάποτε με πλησίασε μιά όμορφη Αμερικάνα (καθόμαστε δίπλα σ’ ένα summerschool) και ενώ ήταν φανερό το φλερτ της εγώ δεν πίστευα πως θα μπορούσε να με φλερτάρει μιά τέτοια κούκλα και ήμουν αλλού! Αλλά εκείνη είχε γοητευτεί από την κουβέντα μου και όχι από την εμφάνισή μου (που δεν είναι και η πρώτη!). Δυσκολεύομαι να κάνω πείραμα απλυσιάς για να διαπιστώσω την δύναμη των φερομονών. Κανείς εθελοντής;

  >Nemertes: Θα σε απογοητεύσω στο ύψος! Δεν φτάνω εκεί στα ύψηλά βουνά! Και στον αθλητισμό είμαι άσχετος! Πάω αλλού! :-)) Ποιό είναι το κόλπο με τραπουλόχαρτα;

  >Λογικά τα λες.

  >M13: ‘Αρα στην δική σου περίπτωση πιάνουν οι ατάκες! 200 κιλά! Καλά ρεκόρ θα κάνεις!

  >Petalida: Κι εσύ καλά τα λες. Βρήκες τον ιδανικό στο προσωπό μου. Πώς θα σας προλάβω όλες, κορίτσια; :-))

  >Switchblade_sister: Και ιδίως αν οι ατάκες είναι από βιβλίο και κάποιος άλλος σου έχει πει τις ίδιες μερικές μέρες πριν!

  >Απολλώνια: Τα 14 χρόνια δεν είναι και τόσο πολλά. Τα 120 κιλά πώς τα κουμαντάρεις δεν ξέρω! Μήπως πρέπει να γράψεις κι εσύ ένα βιβλίο “πώς να κάνετε σεξ με έναν παχουλό”; Ευχαριστώ για τις ευχές. Ανταποδίδω.

  >μαραμένα σύκα: Σωστά, δεν μπορεί να πιάνουν πάντα. Εγώ νομίζω ότι όταν κάτι γίνεται κλισέ δεν έχει γούστο πλέον…

  >

 17. Απολλώνια Says:

  Εύκολο, μια σελίδα μόνο:
  1. προσεκτικά
  2. κατά προτίμηση απο πάνω.

  χεχε!
  εχμμμ… δεν άντεξα!

  😉

  (υ.γ. κάνεις κωμωδία εκείνο που σε “έριξε” αλλά τελικά έγινες εσύ. Όχι δεν εννοώ τα κιλά, αλλά είναι πικρά μεγαλή ιστορία)
  Φιλία!

 18. atheofobos Says:

  Αγαπητέ μου τι να πούμε και μείς που είμαστε μόνιμα θύματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων από τις γυναίκες ;
  Δεν χρειάζεται να τις προσεγγίσουμε διότι έρχονται μόνες τους από τις φερορμόνες που εκπέμπουμε.
  Κατ΄αρχάς τις προσελκύει ή λάμπουσα κεφαλή μας, ύστερα η γενικώτερη στρογγυλή συμμετρία του σώματος μας το οποίο έχει το κατάλληλο ύψος για τζόκεϋ στον ιππόδρομο, όχι σαν εκείνους τους ψηλούς και αχαρους που ελκύουν έκείνο το διεστραμμένο άτομο την nemertes.
  Υπάρχουν βέβαια και μερικές βλαμμένες που με έχουν ρωτήσει αν γνώρισα την Ακρόπολη,αλλά τι να τους πείς.
  Δεν ξέρουν ότι η ωριμότητα έχει και την πείρα.
  Εχουν όμως και οι γυναίκες ατάκες και η καλύτερη είναι:
  Ει πουρό είσαι για ένα καλό ,μόνο 100 ευρώ!

  • Anonymous Says:

   ξερεις πως ριχνουμε μια γυναικα την παταμε μια τρικλοποδια και παιφτει

 19. bluesmartoulis Says:

  Η άποψή μου, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα:
  1. Καμμία ατάκα δεν με ρίχνει – άν η χημεία (φερομόνες, you name it) δεν “μιλήσουν”.
  2. Η εμφάνιση παίζει ρόλο, σίγουρα, έχει να κάνει όμως και με το γενικό “στήσιμο” του άντρα και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει.
  3. Χιούμορ! Η πεμπτουσία της “συνεύρεσης”
  4. Αντοχή στο στρές, στη γκρίνια και σε πολλά άλλα ελαττώματα, καθώς και προηγούμενη εμπειρία θεωρούνται “έξτρα” προσόντα.

  Η ωραιότερη ατάκα που άκουσα ποτέ μου και “μ΄έριξε” ήταν:
  – Τί σε ταίζει η μάνα σου παιδάκι μου?
  Είναι ο καλύτερός μου φίλος…….
  (Η απάντηση ήταν: μπάλα τριφύλλι – αλλά είναι άσχετο με το συγκεκριμένο πόστ)

 20. heliotypon Says:

  >Απολλώνια: ‘Εγραψες! Φυσικά, Πώς αλλιώς! ‘Ισως αξίζει να μας την πεις την ιστορία. Εδώ ή στο Blog σου.

  >atheofovos: Ωραία τα λες… Αν, όμως, κρίνεις από τα λεγόμενα της Απολλώνιας εσύ, σε σύγκριση, πρέπει να είσαι Marlon Brando! Τι ψυχή έχουν τα €100; Δώστα! ‘Οταν δοκιμάσει την πείρα της ωριμότητας θα σου τα επιστρέψει και θα σου τα δίνει εκείνη για να ξαναδοκιμάσει!

  >Bluesmartoulis: Πράγματι, το χιούμορ είναι καταλύτης (στη χημεία αναφέρεται κι αυτός…). Κι η πείρα! Κι όσες νομίζουν ότι (μόνο) η ομορφιά, το ύψος και το αθλητικό παράστημα θα τους εξασφαλίσουν και τους οργασμούς τους πλανώνται πλάνην οικτράν! Μωρέ αυτή η ατάκα είναι πιό παλιά κι από τις λάσπες! Δεν έχει βγει και τραγούδι που αναφέρεται στα κυκλαδονήσια που λέει κάτι τέτοια; (ξεχνάω ακριβώς τι έλεγε γιατί δεν το έχω ακούσει πρόσφατα). Και το πιο κοινό: “Ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου;”

 21. m13 Says:

  πάντως να μελετήσετε και την περίπτωση ατακώνε που χρησιμοποιεί κανείς για να ρίξει άνδρες…νομίζω οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς σε κάτι τέτοια, από ότι οι γυναίκες 🙂
  (εκ πείρας μιλώντας πάντα εχεχε)

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ

 22. bluesmartoulis Says:

  Καλημέρα
  Φυσικά και είναι παλιά η ατάκα. Γιατί, εγώ καινούργια είμαι? Άλλωστε είναι και το στύλ-στήσιμο, όπως προείπα, που βοηθάει….

 23. Debby Says:

  Καμία ατάκα δεν πιάνει αν δεν υπάρχει φυσική έλξη.

  Οι φόρμουλες επιτυχίας είναι για αυτούς που δεν έχουν αυτοπεποιθηση.
  Καλλιεργήστε αυτήν και όλα τα άλλα θα έρθουν … φυσικά!

 24. anna Says:

  Η πετυχημένη ατάκα σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στο να ρίξεις στον άλλο μια δεύτερη ματιά, που δεν θα είχες σκοπό να ρίξεις από μόνος/η σου, αλλά για να συνεχιστεί η συζήτηση και η γνωριμία πρέπει να υπάρχει και κατάλληλη συνέχεια. Αν είναι μόνο μια έξυπνη ατάκα χωρίς αντίστοιχη υποδομή, τότε η γνωριμία τερματίζεται μετά από λίγα λεπτά.
  Σίγουρα υπάρχει η έλξη της πρώτης ματιάς, αλλά στην περίπτωση αυτή δεν έχουν καμιά σημασία τα λόγια. Από πείρα πάντως, ακόμη κι αν οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι θετικές, καμιά φορά η συνέχεια αποδεικνύεται πολύ πιο δυνατή.
  Οπότε, αυτοπεποίθηση και μόνο αυτοπεποίθηση. Και τότε και οι ατάκες έρχονται φυσικά, και το χιούμορ θα έρθει την κατάλληλη στιγμή να βοηθήσει. Όσο για την εξωτερική εμφάνιση, αυτή παίζει το ρόλο της μόνο στις πρώτες στιγμές, μετά από λίγο αυτό που μετράει είναι η χημεία και μόνο. Αν κολλάει η χημεία, τον Κουασιμόδο να έχεις δίπλα σου, τον βλέπεις κούκλο. Αν όμως δεν κολλήσει η άτιμη, τότε βρίσκεις κουσούρια και στο πιο διάσημο τοπ-μόντελ.

 25. Γωγω Says:

  Η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο όμως πιστεύω ότι αυτόν που εγώ μπορεί να θεωρώ άσχημο κάποια άλλη να τον θεωρεί κούκλο(δεν μιλάω για τον Brad Pitt).Εμένα προσωπικά μπορεί να με τραβήξει ένα άτομο που να μην είναι μέσα στα εμφανισιάκα πλαίσια που προτιμώ αρκεί να ξέρει τι να πει. Πρέπει όμως να τονίσω άλλο κάποιος να είσαι άσχημος, χοντρός, κοντός κτλ και άλλο να μην έχει την σωστή ηλικία. Εξάλλου δεν έχεις ακουστά το γνωστό “Ο Έρως χρόνια δεν κοιτά” ;;; (Πάντα χωρίς υπερβολές)
  Καλή χρονιά μουνάκι μου!!(φάση έχει…πες μου καλύτερα το όνομά σου!)

 26. heliotypon Says:

  >m13: Οι άνδρες είναι εύκολοι, γενικά. Εκτός αν είσαι κάποιος με μεγάλη δημοσιότητα που σε κυνηγούν όλες οι γυναίκες (κάτι σαν Αρναούτογλου, ας πούμε…), εύκολα “πέφτεις” σε γυναίκες ακόμη κι αν δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικές. Εξαιρούνται, ίσως, οι ακραίες περιπτώσεις! Το θέμα είναι ότι σπανιότατα επιχειρούν να φλερτάρουν ανοιχτά οι γυναίκες. ‘Ισως να μην μπορούν και οι περισσότεροι άνδρες να δεχτούν το φλερτ. Μαθημένοι σ’ έναν ρόλλο, του κυνηγού, μπερδεύονται οι περισσότεροι και αντιδρούν σπαστικά όταν είναι στη θέση του …θηράματος! Κορίτσια, αυτό δεν ισχύει για μένα, οπότε: …ελεύθερα :-))

  >Bluesmartoulis: Δεν γνωρίζω την ηλικία σου αλλά για νέα ακούγεσαι (σχετικά είναι όλα, ε;)…

  >Debby: Παίρνω σοβαρά τις συστάσεις σου. Από σήμερα θα αρχίσω ασκήσεις θάρρους και αυτοπεποίθησης (“‘Αει χάσου …μυρμηγκάκι!” – Θυμάστε τους Μήτσους;). Αλήθεια, πώς ομόρφηνα τελευταία!

  >anna: Πολύ σωστά τα λες. Πάντα το πρόβλημα είναι το ξεκίνημα. Κυρίως επειδή η προσέγγιση από έναν άνδρα έχει, γενικώς, απαξιωθεί. Αν σε πλησιάσει κάποιος που δεν σου αρέσει λές ότι σου “κολλάει”. Αν σου αρέσει λες ότι σε “φλερτάρει”! Η πρώτη απαξιωτική η δεύτερη όχι. Επίσης και η αντίδραση παίζει ρόλλο. Και δεν αναφέρομαι στις τις περιπτώσεις θρασείας και αγενούς προσέγγισης. Και η απλή “καλημέρα”, συνήθως αντιμετωπίζεται αρνητικά, σε πρώτη φάση, οπότε αποθαρρύνει. Κυρίες μου δεχτείτε φυσικά την προσέγγιση του αρσενικού, αφού κι εσείς την επιθυμείτε. Δεν κάνει κακό να πεις δυό κουβέντες με έναν άγνωστο (άλλωστε όλοι ο γνωστοί κάποτε άγνωστοι μας ήταν)! Μπορεί να ανακαλύψετε χρυσωρυχείο κάτω από μία, φαινομενικά, αδιάφορη πρόσοψη!

  >Γωγώ: Οι ακραίες καταστάσεις είναι θλιβερές. Και καλά οι αρσενικοί που μπορούν να βρουν ερωτικό καταφύγιο στην πορνεία. Η γυναίκα με ακραία κακή εμφάνιση τι κάνει; Θα πρέπει να ψάξει για ζιγκολό; Δεν πρέπει να είναι εύκολο αυτό! \
  Γωγούλα, ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω. Σ’ ευχαριστώ και για την προσφώνηση “μουνάκι μου”. Πάντα ο ήχος ή η εικόνα της γραμμένης λέξης με ενθουσιάζει! ‘Ονομα, προσωρινώς τουλάχιστον, μη αποκαλυπτέο. Μπορείς να μου βρεις εσύ ένα ψευδώνυμο που σου αρέσει…

  >

 27. Iliahtida-"Juliett" Says:

  TEST!

 28. hoohoo Says:

  χαχαχαχαχα

  η αγάμητη μπαζόβουρτσα μυαλοφυγόδικη13 έχει λέει 200 τσίμπουρες να την κυνηγάνε…..ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣ

 29. ange-ta Says:

  πολύ πλάκα έχει η υπόθεση.
  Λοιπόν εμένα θα μεριχνε με τη πρώτη, ένας κούκλαροος, 1,95, με μυαλό ξουράφι, με μάτια λάγνα. Αλλά, τα δικά του γούστα θα έπρεπε να είναι ….. άλλα από τα δικά μου!! Αντιλαμβάνεστε τι θέλω να πώ.
  Ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου πάνε στη κόλαση και ο ένας για τιμωρία πρέπει να κάνει καθημερινά σεξ με την Βασιλειάδου, ενώ ο άλλος με την Ρακέλ Γουέλσ. Οταν διαμαρτύρεται, ας πούμε ο Καραμανλής, γιατί αυτός έχει τη Βασιλειάδου και ο Ανδρέας την Ρακέλ, του λέει ο α.Πέτρος: Αυτή είναι η τιμωρία της Γουέλς. Θέλω να πω, τι σημασία έχει τι θέλουμε, αλλά τι βρίσκουμε. Οσο για τις ατάκες: μύθος είναι.

 30. heliotypon Says:

  >ange-ta: Κι εγώ νομίζω ότι είναι μύθος οι ατάκες. Οι εττοιμόλογοι με έξθυπνες ατάκες έχουν, πράγματι, περισσότερες πιθανότητες να τραβήξουν αλλά όχι ότι μπορείς να το κάνεις με προκατασκευασμένες, έτοιμες ατάκες γιατί τότε δεν είναι δικές σου και αυτό θα φανεί! ‘Ενα έξυπνο, καλλιεργημένο κι ετοιμόλογο άτομο, άνδρας ή γυναίκα, έχει περισσότερες πιθανότητες να τραβήξει και περισσότερα φυσικά κουσούρια του μπορεί να αντισταθμίσει αλλά υπάρχουν και όρια. ‘Οσο για τον Ανδρέα, αυτός ήταν συνηθισμένος να “τραβάει” τις γυναίκες. Είχε μιά γοητεία, μόνο που ξέπεσε με την τελευταία του γυναίκα! Σου εύχομαι να τον βρεις τον 1,95, αθλητικό, με ατσάλινο βλέμμα, θεληματικό πηγούνι, ασημένιους κροτάφους, πανάκριβο φανελένιο κοστούμι, με πράσινα μάτια (έστω γκρίζα), πανέξυπνο, πάμπλουτο και με τρομερές επιδόσεις στο σεξ (με γυναίκες, βέβαια)! Αυτό δεν ονειρεύεται κάθε γυναίκα; :-)) Φιλιά.

 31. heliotypon Says:

  >Ηλιαχτίδα: Σου ζητώ συγνώμη, καλή μου γιατί δεν είχα τσεκάρει τον Akispam νωρίτερα… Στα είχε θεωρήσει spam τα σχόλιά σου (ποιός καταλαβαίνει τη λογική των servers, άραγε;…). Γι αυτό δεν τα έβλεπες. Τώρα που έκανα διορθωτική κίνηση τα εμφάνισε και ελπίζω να έμαθε ότι δεν είσαι σπάμερ!

  Σ’ ευχαριστώ για τις ευχές και για τα σχόλια. Κάπως έτσι το βλέπω κι εγώ. Με συμφέρει, άλλωστε. Ούτε τόσο έξυπνος κι ετοιμόλογος είμαι να βγάζω ΤΙΣ ατάκες, ούτε και ωραίος. Και σε άλλα βασίζω τις (όποιες) ερωτικές μου επιτυχίες! Καλή χρονιά με πολλή υγεία, χαρά και, αν τις θέλεις, ερωτικές επιτυχίες! :-))

 32. vlacha Says:

  Χρόνια πολλά κι από μένα και καλή χρονιά!!! Αν και το ποστ είναι παλιότερο και έχουν ακολουθήσει άλλα, δεν μπορώ να αντισταθώ και να μη γράψω μια κορυφαία ατάκα που άκουσα από κάποιον κάποτε! Πρώτο ραντεβού με παλιό συνάδελφο,εμφανίσιμος, 30ρης, μετά από 10 λεπτά συζήτησης μου πετάει: “Αν και δεν τα πάω πολύ καλά με το sex, δηλαδή δεν μου αρέσει πολύ, μαζί σου θα ήθελα να δοκιμάσω”. Μου ήρθε ο ουρανός κεραμίδα!!! Φυσικά δεν ξαναβγήκα μαζί του!

 33. heliotypon Says:

  >Vlacha: Πολύ ειλικρινής ο τύπος. Σου είπε ακριβώς αυτό που ένοιωθε. Δεν τα πήγαινε καλά με το σεξ αλλά εσύ κάτι του είπες. Που ξέρεις, μωρέ βλαχούλα, μπορεί και να σε εξέπληττε! Για ξαναβρέστον να μάθουμε τι θα γίνει…

 34. panos Says:

  ego dio atakes exo akusei…fisika den tis erikse o aderfos mu pu tis eipe alla gonatise sta gelia olos o pareuriskomenos kosmos…

  1. sto exei kanei vlaxos? XAXAXA

  2. ti tekmarto isodima xreiazetai gia na se kikloforisoun? XAXAXA

  apithana skinika…kalokairi re gia panta!

 35. γιαννης Says:

  ρ

 36. νικος Says:

  ρε παιδια μου λενε οτι ειμαι ωρεο παιδι αλλα δεν μπορο να ριξο κοριτσι

 37. Anonymous Says:

  Χημεία,κλικ,φερομόνες.
  Όπως και να το πεις το ίδιο είναι.
  Εκεί είναι όλα τα λεφτά.
  Όλα τα άλλα είναι μαλακίες.

 38. giorgos Says:

  panta otan bgainw me mia gynaika exw poly agxos eimai mikros akoma alla thelw na mathw. ti na kanw?’

 39. heliotypon Says:

  >νίκος: Δεν είχα δει το σχόλιό σου αλλά δεν έχω και κάτι να σου συστήσω. Πάντως δεν είναι μόνο η ομορφιά που μετράει αλλά και οι τρόποι που χρησιμοποιεί κάποιος.

  >Anonymous: Κάπως έτσι είναι, σύντροφε.

  >giorgos: Φυσικό είναι αυτό αλλά με το που μεγαλώνεις θα ελαττωθεί. Δεν περνάει ποτέ αυτό, πάντως, γιατί πάντα υπάρχει η αγωνία για το αν θα πετύχεις τον σκοπό σου, που είναι να την πας στο κρεββάτι αλλά κι να την ικανοποιήσεις που είναι και το πιο σημαντικό.

 40. The Leader Says:

  Καλησπερα…Ειμαι 16 χρονων… (male)
  Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το τι πρεπει να κανει ενας αντρας για να ριξει μια γυναικα?Δηλαδη τι θα ειναι το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να της πει για να ξεκινησει η συζητηση?
  Επισης , θελω να ρωτησω αν ειναι σωστη η κινηση να της πεις οτι σου αρεσει κτλ…Γιατι ακουγεται οτι της κοπελας της φαινεται αποτομο και τετοια…
  Ακομα πιστευω οτι για να ριξεις ολοκληρωτηκα μια γυναικα πρεπει να εισαι ανετος…Δηλαδη αμα εισαι ντροπαλος και “τρεμεις” οταν την κοιτας και της μιλας , δεν προκειται να πιασει….

  Περιμενω απαντησεις στα ερωτηματα μου!!!!!

  Αντε και καλη μας επιτυχια!

 41. heliotypon Says:

  >The Leader: Αυτά δεν γίνονται με συμβουλές από τα βλογς αδερφέ 16-άχρονε. ‘Αλλωστε και ποιός είμαι εγώ να δώσω τέτοιες συμβουλές; Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι όταν είναι να ρίξω καμιά γυναίκα και συνήθως τρώω χυλόπητα!

 42. The Leader Says:

  Πρωτη φορα γραφω σε blog….

 43. kostas Says:

  i apopsi mou einai pos gia na gnwriseis kapoia agnwsti se kapoio club i opoudipote kai na kaneis kati mazi tis to mono pou paizei rolo einai i exwteriki emfanisi.twra kapoios metrios se emfanisi gia na kanei kati me mia kopela kai gia na mporesei na ti rixi me ta logia prepei na tin gnwrisi mesw kapoiou gnwstou i mesw kapoias pareas oste na exei tin dinatotita na tis piasi kouventa.dioti oi gynaikes otan dn gnwrizoun kapoion o opoios dn tous aresei exwterika dn ton afinoun na tis prosegisoi.

 44. heliotypon Says:

  >Kostas: Σωστά. Κάπως έτσι είναι. Η γυναίκα θέλει μπλα-μπλά ή εμφάνιση σταρ!

 45. No0no0 Dadada Says:

  loipon..
  kat’arxas,xronia polla k apo mena!
  k 3ekinaw(vo0r omws e? =P)

  tosh wra pou diavazw sto 8emw atakas pou zhtouse to blog exw dei mono apo 2..
  h mia htan h arxaia(opws to zaxaroplasths)
  k h alles apo to palikari(tou adefo0 tou)
  [sorry an pareleipsa kapoia]

  egw 2 atakes exw ako0sei gia mena pou tis 8umamai xronia twra alla xwris na exo0n apotelesma..

  (e,forousa k rige =P)

  apo kei k pera 8ewrw pws ton prwtarxiko rolo ton paizei h emfanish,k oxi aparaithta tou brad pitt( opoios tuxainei na einai k polu a8lios kata thn gnwmh m) !
  gia paradeigma,to kalokairi ekana…k i den ekana alla oute to onoma apo orismenous den 8umamai,alla den me ri3ane me kapoia ataka anti8etws to vlema einai auto pou paizei ka8oristhko rolo k eperxetai h proseggish!

  apo kei e3allo0 3ekinaei to flert!
  an den upar3ei auth h proupo8esh estw k sto elaxisto poios 8a paei na thn pesei?
  an k eimai uper tou oti o antras einai o kunhgos kinoume kata ton anti8eto tropo..
  opote tis e3upnes atakes tis perimenw efoson prosegisw ton allon gia na krathsei to endiaferon m..genikotera tous tropous tou..(den eimai apaiththkh apokleisthka se atakes-se ena sunolo mallon logiko k uparkto)

  Polla eipa pali =P ante bb!

 46. No0no0 Dadada Says:

  oi atakes pou egrapsa e3afanisthkan k eimai sigourh pws tis eixa grapsei =P

  “tosa xronia varelas k tetoio pato dn exw 3anadei”
  “pw pw mia gazela”

  autes! =D

 47. heliotypon Says:

  >NoOnoO Dadada: Με παίδεψες πολύ με τα Greekglish συντρόφισσα (αν είσαι γυναίκα και δεν το παίζεις…). Και δεν έχεις και Blog. Μαϊμού το όνοματάκι με το μπλεδάκι!

 48. apla_tassos Says:

  kalispera kai apo emena!na po kai ego tin apopsi mou mias kai autos einai o skopos ton bloqspot, i kataxorisi pollon apopseon!!loipon oles oi proanaferthises apopseis exoun dikio i kathe mia mexri ena simeio!den uparxei apolita sosti apantisi kai sunepos den uparxei odigos!sigoura uparxei kai to thema ferormones (i feromones) pou einai i epistimoniki exigisi tou giati eroteuomaste alla uparxei kai to thema emfanisi opws kai eufuia klp klp!!einai thema prosopikou goustou to ti elkiei mia gynaika sto na mas “katsei” opos leme!!prosopika pisteuo oti gia ton kathena uparxei toulaxiston mia gynaika pou vriskei se auton ta perissotera apo auta pou anazita apo enan antra (kathos den uparxei teleiws anthropos)!an theloume na piasoume loipon tin pliopsifia ton gynaikon tote pisteuo pos ta stoixeia pou mporei na tis elkisoun einai eilikrinia (na eimaste o eautos mas) kai na exoume autopepithisi (alla na min vgazoume psonio)!tora sta bonus sigoura einai kai i emfanisi opos kai i eufuia!kai kapies kales atakes pou kai pou nomizo einai sta uper,alla oxi xidees kai klasikes!vevaia opos eipa kai prin exartatai kai apo ti gunaika to ti ektimaei na akouei! episis sunepagogika me ola ta proigoumena vgainei kai to na einai kapoios epikoinoniakos kai na krataei mia kouventa se exelixi kathos kai na vriskei eukairies mesa apo ton dialogo na perasei to mnm stin kopela me tin opoia milaei oti endiaferetai!!kai telos min xehname………………na paroume to tilefono!!!;-)

 49. heliotypon Says:

  >Apla_tasos: Σύντροφε πολύ με παιδεύουν τα Greekglish. Χρειάζομαι πενταπλάσιο χρόνο για να τα διαβάσω και χάνω και το νόημα στον δρόμο… Τέλος πάντων καλά τα λες κι εσύ, ο καθένας αναζητά τους δικούς του δρόμους στον αγώνα για το μουνί της γυναίκας που τον ενδιαφέρει…. Δεν τους βρίσκουν όλοι όμως!

 50. iraklispro Says:

  HELP!!!!!!!!paidia eimai 15( 3 gimnasiou) xronon mou aresi mia apo to sxolio mou.Einai idia taci diaforetiko tmima.Fetos arxisa na tin plisiaso kai exoume arxisi na epikoinonoume.To problima kata ti gnomi mou einai pos i den me 8eli i ntrepete poli .Auto to leo gt tis perisoteres fores pou me vlepi(panta tin petixaina me files tis) dn me xairetai.Evo omos ama cekiniso ego ti sisitisi exi oreci gia sinomilia dld simetexi kai dn apantai monolektika eno mou kani kai auti erotisis. Exo ma8i ta aparaitita opos ta hoby tis kai genikotera tis euxaristes asxolies tis.Skopos mou einai na arxisoume na bgainoume parea(moni mas ego kai auti xoris kanena alon ) kai meta apo eki kai pera blepoume.

  TI MOU PROTEINETE NA TIS SITISO NA BGOUME( AN NAI POS EINAI PROTIMOTERA LIVE I APO MSN ,ka8os diskola 8a ti bro xoris na einai kapoia fili tis konta kai na akoui) H NA THN AFISO KAI NA STRAFO PROS KAPOIA ALI

  SEIM. AYTO POU FOBAME PERISOTERO EINAI MIPOS MOU PEI OXI KAI TO PEI SE OLOUS KAI META DN EXO MOUTRA NA MILISO ME KANENA KORITSI APO TO SXOLIO.

  SUGNOMI AMA SAS KOURASA EYXARISTO !!!!!!!!

 51. heliotypon Says:

  >Iraklispro: Αν και δεν είμαι ειδικός στα “ριξίματα” ούτε ξέρω τι θέλουν οι σημερινές κοπέλες, νομίζω ότι καλλίτερα να της το γράψεις αφού δεν μπορείς να τη βρεις μόνη της. Αν της προτείνεις να πάτε κάπου μαζί δεν νομίζω ότι θα σε πάει να το πει αλλα κι αν το πει τι έγινε; Δεν ρεζιλεύεται κανείς επειδή του αρέσει μιά κοπέλα. Να ξέρεις ότι οι γυναίκες θέλουν τους άντρες τολμηρούς κι όχι να φοβούνται να τους μιλήσουν.

 52. iraklispro Says:

  heliotypon ευχαριστώ για τη συμβουλή .Aμα έχει κανείς κάτι ακόμα να προτείνει ακόμα καλήτερα :- )

 53. Taxidromos(idiotiko kai teos) Says:

  Epitelous eftasa sto simeio poy leei “Leave a Reply”. Yo
  Pouthena den eida mia anafora gia ta $opoula …
  eimai 22 twra(xronon) kai apoti exw psiliasti to ti ginete giro mou exw na dilosw to eksis
  ena koritsaki
  13-16: tha psaxtei gia enan maga tou sxoleio
  16-17: tha mathei ton erwta , psaxnontas kati to akyro kai egw de kserw ti (avisos h psyxh ths gynaikas)
  17 -21:arxizei to endiaferon gia ta $$ psaxnontas thn omorfia sto portofoli
  21-24: no comments (pisteyw pos einai h kaliteri ilikia gia mia ΓΥΝΑΙΚΑ)
  24>: eimai mikros akoma gia na kserw
  fisika ayto pou lew prokiptoun apo tois diafores empiries mou STH KOINONIA pou megalosa. yo

  kai kati alo…
  sth prosfati douleia mou sto marousi ws taxydromos, mouxoune tyxei diafora dalaveria …. (den eimai teras,eimai kouklos) , logou tou peos mou (den eimai psonio den to exw kai 20 pontous) epeidi forw boxeraki me forma me apotelesma na mou kremete ,kai n paei pera dothe pera dothe pera dothe …….
  gia ayto kai se simboulevw agpite anagnwsth , na foras boxeraki me forma gia na sou kremete to peos/pouli

 54. iraklispro Says:

  xD xxa0x0a0x0a orea ta les : -)

 55. Kostas22 Says:

  hello kai apo mena!

 56. Kostas22 Says:

  Loipon tha ithela na pw kai egw tin gnwmi mou panw sto thema…an katalaba kala milate gia kamaki etsi? Sxetika me kati apopseis pou akoustikan sthn arxh gia KOUASIMODOUS KAI istories kai giati ena mpazo na exei thrasos kai tetoia…katarxas ayta eine blakeies…dioti oi idioi ORIZOUME THN TIMH MAS…den kserw an me thewreis mpazo h kouklo kai den me afora kai polu…h dikia mou timi exei oristei apokleistika kai MONO APO EMENA. kai agnow to ti tha poune ta koritsakia sta opoia den aresa allwste stin ellada exoume gemisei psonia…oi mises einai trendy kai theloun ntintides trendoules kai oi alloi mises theloun mpampogerous me fragka….mono sto ekswteriko pistevw pws ektimatai 100% enas gnhsios melaxroinos kai arrenwpos antras.

 57. Kostas22 Says:

  Twra sxetika me tin texnh tou Kamakiou….kapoia kuria prin en onomatei NEMERTES kapws etsi dn thimamai kai kala…bariemai na anebazw kai ton kensora twra ( min to pareis prosopika )… Eipe kati gia ta zwdia…. tha prepei na ksereis kopelia oti otan kapoios paei na kanei kamaki se mia agnwsth…. EKTOS apo thn prwth ataka pou tha ksestomisei kai h opoia metraei…tha prepei sthn synexeia kai kapws na kerdisei thn oikeiotha…KAPWS NA sunexisei tin koubenta…dioti kai ta diadikastika tou styl “poso eisai? apo pou eisai? ktlp” tha teleiwsoun kapoia stigmi kai tha dhmiourgithei siwpi…tha prepei loipon na uparxei ke ena thema to opoio mporei na STHRIKSEI ligo tin koubenta kai na kerdiseis mesw aytou tin oikeiothta…ena apo ayta loipon einai KAI TA ZWDIA…prosoxh den einai MONO TA ZWDIA…apla einai ena kai apo ayta 🙂

 58. Kostas22 Says:

  Pantws egw NEMERTES…. kai sorry pou sto lew…ama murizomoun tetoia antilipsi sta prwta 5 lepta gia ayta pou les gia ta 10ponta kai tis treles apaithseis kai OXI NA MHN PEI TO ENA kai oxi NA MHN PEI TO ALLO…kai auto m aresei kai OXI EKEINO DN PREPEI KAI TO ALLO…me sygxwreis poli alla tha se kalhnyxtiza xwris kan na skeftw na sunexisw thn koubenta kai tha efeyga…eleos diladi….an einai na eiste etsi merikes gomenes…xestika…oso wraies kai an eiste sas parataw kai feygw giati outws h allws mporw na brw to idio wraia kai me ligoteres apaithseis…h estw ligotero IDIOTROPH…APO THN ALLH MERIA AGORIA TOU BLOG MHN TIS AKOUTE RE…AKOMA KAI AN EISTE ASXHMOI KSERW GW…phgainte me foul autopepoithisi ESEIS ORIZETE THN TIMH SAS KANEIS ALLOS

 59. Kostas22 Says:

  allwste kai asximos na eine kapoios…mporei na dwsei se mia tupissa kati to opoio den mporei na tis to dwsei enas wraios…kai na perasei GAMATA MAZI TOU….alla kamia dn eine toso eksupni wste na mporei na skeftei toso MAKRIA…. tha ta xanapoume 🙂

 60. Kostas22 Says:

  Heliontypon eise lathos…. ektos tou oti auto pou proteineis dn eine tolmiro etsi??? giati min koroidevomaste twra den thewreise tolmiros ama kribese pisw apo ENA MSN KAI ZHTAS STHN ALLH NA BGEITE…loipon akou mikre iraklispro…ksekinas na kselogiazeis tis files ths prwta kai meta ase tin idia na pesei san wrimo frouto stin agkalia sou….eine dokimasmeni methodos pianei…an thes na rikseis MIA….kselogiase tin fili ths prwta…diakritika wstoso…paikse me ton gunaikeio antagwnismo 😉

 61. Anonymous Says:

  ςηατ
  🙂

 62. Iraklispro Says:

  paidia o ka8enas exi tis dikies tou apocis sto 8ema pantos ekana na search sto net (gia osous endiaferontai) to pio aciopisto site pou brika peri tou 8ematos einai to parakato http://www.practicalhappiness.com testareteto. sxetika me autin itan iperbolika anorimi(opote clain main).Apo edo kaisto ecis anti gia na zitao apo mia kopela to msn tis zitao to noumero apo to kinito .Efoson exouma kanei kana 2 kales sisitisis kai meta apo kamia 2 meres ti pairno til (pote sms deixni elici autopepi8isis )kai ti leo na pame kamia bolta kai opou mas bgalei 🙂

 63. heliotypon Says:

  >Όλους: Παιδιά με ταλαιπωρείτε με τα Greeglish. Άλλη φορά σχόλια με Greekglish θα τα σβήνω. Χωρίς παρεξήγηση, εντάξει;

 64. Xristos Says:

  Γεια σε όλους και απο εμενα!

  Λοιπόν, για να μην αρχισω και σας λεω πι….τες και φαινεται οτι το παιζω εξυπνος, σας λεω εξαρχης οτι ειμαι μολις 16 χρονων (περνανε πολυ αργα, δυστυχως..)
  Όμως, αν και η ηλικια μου μπορει να κανει αυτα που λεω να μοιαζουν ηλιθια, εχω σχηματισει μια αποψη επι του θεματος. (και ναι εχω ηδη διαβασει ολα τα replies)
  Πιστευω πως οι αντρες και οι γυναικες λειτουργουν εντελως διαφορετικα οσο αφορα την ελξη μεταξυ 2 ατομων.
  Οι περισσοτεροι αντρες μάλλον ειναι δυσκολοι, αφου η δυσαρεστη αληθεια ειναι οτι απο την πρωτη στιγμη που θα δουν μια κοπελα, ειναι σιγουροι πως εχουν σχηματισει γνωμη γι αυτην, και ειτε την απορριπτουν αμεσως, ειτε κολλανε μαζι της, και τις περισσοτερες φορες νομιζουν οτι της την πεφτουν αλλα δεν ξερουν οτι της ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ (αρα συμπεραινω οτι αυτο που μετρα για τους περισσοτερους αντρες ειναι η εμφανιση, και γι αυτο το λογο το αρσενικο φυλο θα παραμεινει αιωνιως ανωριμο)
  Οι γυναικες παλι, σαφως ειναι πιο ωριμες. Να ξερετε οτι παντα η γυναικα που καθεται απεναντι σας ξερει τι σκεφτεστε, και αυτο δεν ειναι καθολου υπερβολη. Αυτο που μετραει μια γυναικα σε εναν αντρα απο την στιγμη που θα τον δει ειναι ο “αερας του”, ο τροπος που κινειται στο δωματιο, το βλεμμα του και φυσικα η ανεση κ η αυτοπεποιθηση του. (και πιστευω πως τιποτα δεν εκφραζει τις παραπανω αξιες καλυτερα απο την γλωσσα του σωματος, και δεν ειμαι τοσο ανωριμος για να το παω στο προστυχο, μιλω για αυτο που καποια περιεγραψε σαν “το στησιμο του” και ολα τα συναφη)
  Μετα απο επιπονες προσπαθειες (και ηταν οντως επιπονες), καταλαβα πως αν περιμενεις να προσεγγισεις καποια με ατακες και πρασινα αλογα, εισαι αποτυχημενος…
  Πρεπει να την κανεις ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ. Αυτο ειναι. Γιατι αν καποιος δεν προσεχει την γλωσσα του σωματος του (και αυτη του σωματος της γυναικας την οποια θελει να “κατακτησει” και την αυτοπεποιθηση του, δεν πα’ να ειναι και ο Μπραντ Πιτ…

 65. Xristos Says:

  Ασπάζομαι και παραδεχομαι την αποψη καποιου που ανεφερε οτι εμεις οριζουμε την αξια μας. Εχει απολυτο δικιο. Οι αντρες που οριζουν την αξια τους, και ξερουν να οριζουν την αξια μιας γυναικας ανεξαρτητως εμφανισης, ειναι αυτοι που πιστευω ξεχωριζουν απο τους περισσοτερους, απο αυτους που οπως ειπα κανουν το αρσενικο φυλο αιωνιως ανωριμο. Και σαφως και ειναι αυτοι που κανουν ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ να ΛΙΩΝΕΙ.

  Τέλος, γιατι μάλλον σας κουρασα, θελω να επισημανω πως υπαρχουν και ηλιθιες γυναικες (αν και ελπιζω να ειναι λιγες). Αυτες ειναι εκεινες που εκτιμουν ΜΟΝΟ την εμφανιση, και νομιζουν πως υπαρχει αυτος που και ειναι και κουκλος, και λιωνει για παρτη τους.. ΕΛΕΟΣ ρε παιδια.. Βεβαια, υπαρχουν και οι αντιστοιχοι άντρες.. 2 φορες ελεος ρε παιδια…

  Συνοψιζοντας: αντρες—> με το που θα δουν ωραιο κωλαρακι εφυγαν για να το ριξουν “στα σιγουρα” (αχ και να ‘ξεραν..)
  Α Ν Τ Ρ Ε Σ—-> αυτοπεποιθηση, αψογη body language, σωστο γουστο, και αισθηση του χιουμορ.

  Μετα τιμης…

 66. Simos Says:

  Xairetw th parea!!
  Thelw na katathesw proswpikh empuria!!!
  Kapote pisteua pws tha htan ntroph h “xilopita” an thn epefta se kapoia pou den iksera.
  Mia mera pou vghka me ena gnwsto (o opoios thn epefte opou na nai!!) eipa na kseperasw to kompleks mou!! ksekinisa loipwn me th prwth prospathia.. legontas:
  “kalhspera, me lene Simo. Ti kaneis?” meta thn apanthsh ths, eipa: “mhpws se enoxlw?”
  ola phgan mia xara. gnwristikame, an kai den egine tpt, giati eipe oti eimai mikros!! (hmoun 22 kai ekeinh 30!!) mou fanike asteio (to oti me eipe mikro) alla de me endiefere.. giati eixa arxisei idi na ksepernaw to kollhma mou. to ypoloipo vrady synexistike etsi!! kollhsa se 5 diaforetikes kopeles (se diaforetika magazia) kai kateliksa sto eksis symperasma:
  otan kaneis th kinish diakritika, kai me omorfo tropo, kai arnitikh na einai h antidrash,(pou etyxe kai auto) ekeinh vgainei antikoinwnikh..
  genika katalava pws gia na vreis kati pou aksizei einai poly dyskolo.. kai einai sxedwn apithano na to vris tyxaia se mpar h opoudhpote eksw.. prepei na exeis perissotera koina apo th mousikh gia na tairiakseis.
  AFISTE TA PRAGMATA NA PANE MONA TOUS!!!!!!!!!

 67. john Says:

  (8a grapso kai ellinika gia ton heliotypon)
  λοιπον
  Εγω ειμαι 14 χρονων και δεν ξερω και πολλα(βασικα τιποτα δεν ξερο)
  Μου αρεσει μια κοπελα απο την ταξη μου(απο περσυ) αλλα δεν ξερω τι να κανω.Εχω προχορησει λιγο και ειμαστε φιλοι(οχι και πολυ καλοι).Κανουμε παρεα στα διαλειματα στο σχολειο αλλα αφτο μονο.Θελω να της πω να βγουμε αλλα εχω καποια προβληματα

  1)Ντρεπομαι
  2)Φοβαμαι πως αν “της τα ζητησω” και μου πει οχι μετα δεν θα ειμαστε φιλοι.
  3)Δεν ξερω πως να της το πω
  4)Μενει στην Α.Παρασκευη και μενω στο Γαλατσι.

 68. heliotypon Says:

  >Xristos: Συμπέρασμα ποιό είναι; Μην κυνηγάτε τα ωραία κωλαράκια; Ο κυνηγός που του αρέσουν τα κωλαράκια πάντα θα τα κυνηγάει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Συνταγές μάλλον δεν υπάρχουν, αλλά αυτά που προτείνεις βοηθούν.

  >Simos: Είπα, έχω πρόβλημα με τα Greenglish. Γιατί με ταλαιπωρείς;

  >John: Και οι 4 λόγοι που σε κάνουν να κρατιέσαι δεν στέκουν: 1) Γιατί να ντρέπεσαι; Το να σου αρέσει ένα κορότσι δεν είναι ντροπή. 2) Αν σου πει όχι και πάλι φίλοι θα είστε, αν εσύ κρατήσεις φιλική στάση. Βάλε και λίγο χιούμορ στην πρόταση. Π.χ. “Αν σε φλερτάρω, ξαφνικά, κινδυνεύω να με δείρεις;” 3) Σκέψου. Χιλιάδες τρόποι υπάρχουν, αλλά ο καλλίτερος είναι ο κατ’ ευθείαν. 4) Αφού συναντιέστε στο σχολείο δεν παίζει ρόλλο η απόσταση. Κάπου εκεί κοντά θα της κλείσεις ραντεβού.

 69. κουασιμοδοs Says:

  Με μενα τα πραγματα ειναι παρα πολυ απλα……….Εμφανιζομαι ξαφνικα μπροστα τηs κι εκεινη μενει….κοκαλο….Μοιραια θα πεσει !!!!!!! Κι ενεκα του οτι ειμαι διπλα τηs , θα πεσει στην αγκαλια μου, χωριs καν να χρειαστει να πω τιποτα…..Η εκτυφλωτικη ασχημια μου, σε συνδυασμο παντα με το φαφουτικο χαμογελο μου, ειναι στοιχεια μοναδικα, που με βοηθουν να αποδυναμωσω εωs και να εξαφανισω οποιαδηποτε αντιδραση τηs γυναικαs….Το υποψηφιο θυμα μου, μοιαζει σαν απο φιδι ναρκωμενο γευμα , ετοιμο προs καταναλωση…….Το μυστικο τηs οπλο, που ειναι να περασει απο αλλη γειτονια, δεν το χρησιμοποιησε εγκαιρα και θα υποστει τιs συνεπειεs…..
  Eιμαι ο ιδιοs ο Ριτσαρντ Μπυρ !!!!!!!!!

 70. twins kaulitz 4ever Says:

  eistai polu anwmaloi ti einai auta pou vlepw

 71. megagamias Says:

  Den xero giati ala……
  exo gaulosoi ligo me ola auta!!!!;)

 72. megagamias Says:

  File john
  Oxi oti ego exo perisoteri ebiria(eime 14 kai go. Diskoli ilikia) ala xoris na 8elo na se apogoiteuso
  1) ti drepese re giourgiaaa!
  2)an eiste fili poli kero kai den exi gini tpt *****mise ta!!
  3)pes to opos 8es arki na min katouri8ois!!
  4)den bargiese ioparxoun kai megaliteres apostasis!!!(p.x. ego exo gomena stin ameriki megali istoria ala eine orea)
  Tora esi file simi kl epidi me exi piasi grafodiaria 8a po liga
  ESI ITAN NA MIN KANIS TIN ARXOI!!!!

 73. george35 Says:

  i emfanisi mporei na paizei rolo … ala oti gializei den einai xrusos… oi orees gunaikes einai karakomleksares k oneiroparmenes oi poio polles me metriou tupou gunekes polu kalutera… mporei na sou poune k kamia alitheia alla genika oi simerines koitane ton adra san metoxi einai apsuxologites den kseroun ti theloun… prepei na tis pidas kala k na tis rixneis kai kanena xastouki giati goustaroun gia na kseroun poios einai o adras….

 74. johnnny pony! Says:

  apo proswpiki poluxroni empiria st thema me tis gunaikes exw na pw pws t olo thema den xreiazetai idieteri analusi!…i autopepithisei erxete me tis epitixies!Oi epitixies erxontai se vathos xronou!!!
  -merika tips-…
  1.panta eugenikos
  2.na dixneis katanohsei akoma kai an den exeis empiria s auto p s leei
  3.na kathese na akous otan arxizei na milaei gia tn eauto tis kai na dixneis endiaferon se auta pou sou leei
  4.na katseis na diavaseis,na asxolitheis me athlimata,xoro,tragoudi malakies etsi wste na exeis plithora endiaferonton kai na mi ginese monotonos(*)
  5.na ksereis na diavazeis ta matia tis gunaikas!(panta s lene auto p skeutetai kai de leei)
  6.na eisai o eauto s kai na mi prospathiseis pote na dikseis kati dithen(moiazw me tn David Bechkam p.x)
  7.o logos s na xei varitita oxi se kila alla se ousia.

  kleinontas to kamaki me to kinigi einai duo teleios diaforetikes ennoies!Sto koinigi diwxneis ti gunaika makrua (vlepe dokimanter SKAI me tis antilopes) enw st psarema petas to doloma kai ekatontades psaria koinigane na to dagkosoun…auto p prospathise na kaneis einai na gineis kalos psaras!Dld upomonetikos……..kai ta psaria tha rthoun!

  P.S eimai 20 kai auto p xw katalavei einai pws oso koinigas kati toso feugei makrua….k oso t afineis eleuthero toso denetai mazi s! 😉

 75. heliotypon Says:

  Παιδιά λυπάμαι, αλλά τα Greeklish θα σβήνονται αμέσως. Δεν μπορούμε να βγάζουμε τα μάτια μας για να τα διαβάσουμε. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕ!

 76. john Says:

  ρε παιδια εγω ντρεπομαι να τησ μιλισω

  γιατι λεω στον εαυτο μου οτι ειμαι ασχημος τι να κανωω???!!!

 77. heliotypon Says:

  >John: Τίποτα να μην κάνεις. Δεν έχεις ελπίδες… Εκτός κι αν είσαι ματσωμένος, οπότε θα έχεις τα πρώτα μουνάκια στο κρεβάτι σου!

 78. Bubble Says:

  Θελω βοηθεια!!Μονο απο αυτους που δεχονται να με ακουσουν και να μου απαντησουν σοβαρα!!

  Λοιπον ειναι ενας,κουκλο δν τον λες αλλα τρωγεται,ενα χρονο μεγαλυτερος μου και προσπαθει να με φλερταρει.Μου πιανει πρωτος την κουβεντα και συζηταμε οσο πιο πολυ μπορουμε,οσο χρονο εχουμε δηλαδη.Δεν ξερω αν ενδιαφερεται αρκετα για μενα.Εγω τι μπορω να κανω για να τον ριξω?

 79. paoktsistrelamenos Says:

  Κατα την γνώμη μου το Humor ειναι το μυστικο για όλες

 80. 2010 in review Στατιστικά του Wordpress για το “Μουνί” « Μουνί Says:

  […] Ατάκες για να ρίξεις γυναίκες… January 2007 79 comments 3 […]

 81. Jack Says:

  Καλη χρονια σε ολους !!!
  3 ολοκληρα χρονια περασανε και ακομα το Θεμα σιζιτιτε (Ελεος), και κατα την γνωμη μου Θα σινεχυσει και για πολυ καιρο ακομα, Και κσερετε γιατι?
  Η απαντιση ειναι οτι το θεμα αφτο, ειναι πολυ πολυπλοκο και ειναι στιν φυση του ανθρωπου να μην μπορει να το εκφρασει καθολου ευκολα με λεξεις και παραδιγματα.Εκσαλου δεν εχετε ακουσει τιν Φραση (Στον Ερωτα η επιστιμη σηκωνει τα χερια ψιλα)??
  Αυτο το Θεμα θα σιζιτιτε εις τον αιωνα τον απαντα διοτι ολοι μας θελουμε μια μυστικη φορμουλα στο να πετιχενουμε παντα το σκοπο μας με το αντιθετο φυλο.
  Επισεις θελω να αναφερω το οτι αυτο που μας φερνει κοντα στο αντιθετο φυλο ειναι αφτο που λεμε η Χημεια μετακσυ τους, πραγμα που οπως προανεφερα Δεν γινεται να εκσιγιθει.
  **** Αυτη ειναι η γνωμη που εχς σχιματισει εγω εως τωρα και ειμαι 17 ετων. Αν καπιως πιστευει πωσ ειμαι λαθος, πολυ ευχαριστως να τον ακουσω.΄:) 🙂 🙂

 82. Μια ζωή την έχουμε ρεεεε Says:

  Καταρχην Καλη Χρονια και απο μενα(Αρσενικο εδω:P).Γραφω αρκετα αλλα ελιπζω να τα διαβασετε.Υστερα απο 4 χρονια που ανοιξε αυτο το site μπαινω και εγω.Επειδη βλεπω πολυ πιτσιρικαρια να εχει μπει τελευταια(τα διαβασα ολα τα posts) ελπιζω να αρχισουν να στελνουν και ατομα 18+ χρονων και παλι.(χωρις παρεξηγηση στους μικροτερους),αλλα καλα κανετε και στελνετε για να αρχισεται να μαθαινετε και εσεις.

  Επειδη ο helion πιστευω πως τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει να ξενερωνει,φριχτα ομως:P, ελπιζω να τονωσω λιγο το ενδιαφερον.

  Λοιπον,
  ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ

  Αυτο που πρεπει να βαλετε καλα στο μυαλο σας ειναι πως η ζωη δυστυχως ειναι ΜΙΑ.Δεν υπαρχει πραγματικα κανενας λογος να ντρεπεστε να μιληστε σε κοπελα.Παιζει να ειναι ισως το μεγαλυτερο εγκλημα που θα κανετε αν δεν το τολμηστε:P.Επειδη οι περισσοτεροι που επισκεπτονται το blog πιστευω πως ειναι νεα παιδια,μην μασατε σε τιποτα.Πιστευω πως αυτες οι ηλικιες του πανεπιστημιου αντε και λιγο πιο μετα ειναι οι καλυτερη περιοδος στη ζωη του ανθρωπου και ΟΛΟΙ ΜΑΣ πρεπει να διασκεδασουμε οσο περισσοτερο μπορουμε.Μιας και το μονο που σκεφτομαστε τοτε ειναι πως θα ριξουμε μια κοπελα στο κρεβατι,μην μασατε σε τιποτα.Αν κολωσεται σας εγκυομαι πως μια μερα θα το μετανιωσετε πολυ ασχημα,και δυστυχως τα χρονια δεν γυρνουν πισω.

  Χαρακτηριστικο παραδειγμα:
  Ειμαι εγω,ο οποιος δεν ντρεπομαι, ουτε δισταζω να μιλαω σε κοπελες και εισαι και εσυ ο οποιος φοβασαι τη χυλοπιτα,ντρεπεσαι και γενικα κολωνεις.Βλεπουμε και οι δυο 10 γκομενες μου ειναι του γουστου μας(οχι απαραιτητα οι ιδιες).Εγω τρωω 9 χυλοπιτες,αλλα η 1 γουσταρει και γινεται κατασταση….Εσυ δεν μιλας σς καμια.Δεν εχεις φαει καμια χιλοπιτα αλλα ουτε και εχεις πηδηξει.

  Ποιον θεωρεις κερδισμενο?

  Συμπεραινεις λοιπον πως η χυλοπιτα δεν εχει καμια σημασια αν στο τελος πετυχεις το σκοπο σου με καποια που σου αρεσει.Κανεις δεν προκειτε να σε κοροιδεψει επειδη εφαγες πορτα.Ολοι καποτε τρωμε.

  Επισης περιστασιακα ακουω συζητησεις περι<>, <>,<> κτλ..Ειμαι τελιως αντιθετος σε τετοιες ΜΑΛ**ΙΕΣ και σας λεω πως δεν ισχυουν απο τη στιγμη που συσχετιζεται η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας με τη δικια σου.Αν διαβασετε και σχολια απο ωριμες κοπελες στην αρχη θα δειτε πως η εξωτερικη εμφανιση δεν ειναι το παν για τις κοπελες.ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.Αν για μας η σχεση ειναι 98% ομορφια και 2% χαρακτηρας,για τις κοπελες πιστευω πως ειναι 55% ομορφια και 45% χαρακτηρας.(Μπορει το 55 να ειναι και πολυ).Το <> ειναι αυτο που μετραει.ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ.ΟΙ <> ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ <> ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙΣ.

  ΓΙΑ ΤΑ ΘΗΛΑΙΑ:

  Δεν εχω να πω και πολλα πραματα μιας και δεν ειμαι κοπελα και δεν εχω ιδεα πως σκεφτεστε(ουτε και προκειτε να υπαρξει καποιος:P).
  Απλα πριν πειτε κατι σε καποιον και του δωσεται πορτα επειδη δεν ειναι εμφανισημος συμφωνα με την αποψη σας φανταστειτε πως θα νιωθατε εσεις αν ησασταν στη θεση του.Μην ειστε σκληρες και αποτομες.Σας κρινουμε με βαση την ομορφια κυριως,οποτε ειναι λογικο να σας την πεφτουν ολων των ειδων οι αντρες.Η φυση ειναι ετσι και δεν αλλαζει.

  Υ.Γ.Ειμαι πολυ ωραιος αν δημιουργηθηκε σε καμια η απορια:P

  Ελπιζω να βοηθησα αρκετα.

 83. Μια ζωή την έχουμε ρεεεε Says:

  στα εισαγωγικα γραφω με τη σειρα:
  1.εθεσες πολυ ψιλα τον πηχη
  2.δεν ειναι αυτη για τα κυβικα σου
  3.δεν εχεις ελπιδα
  4.λεγειν
  5.ποντοι

  δεν ξερω γιατι δεν εμφανιστηκαν.

 84. sotos larissa Says:

  γειά παιδιά μου αρέσει μια απο το σχολείο μου και θέλω να την ρίξω είμαστε φίλοι και μιλάμε τι να κάνω ;

 85. αελ Says:

  γειά καλησπέρα είμαι καινούριος και εχω μια ερωτήση πως να ρίξω μια κοπέλα δεν ξέρω είναι απο το σχολείο μου και μιλάμε με μηνύματα απλά τι να κάνω

 86. αελ Says:

  απαντήστε ρε κανένας ;

 87. heliotypon Says:

  > Sotos Larisa & αελ: Διαβάστε τα σχόλια πιο πάνω και μπορεί να σας έρθει καμιά ιδέα. Δεν έχει κανόνες το παιχνίδι αυτό. Κυρίως να λες αυτό που θέλεις (με ωραίο τρόπο) και να είσαι ελικρινής. Κι οι κοπέλες θέλουν να κάνουν σχέσεις και ενοχλούνται όταν δεν τις φλερτάρουν…

 88. kapoia Says:

  πωπώ…πολλά τα σχόλια ρε παιδιά…:p
  και συμφωνώ για τα greeklish!!! επιτέλους πια!!! 🙂
  λοιπόν, εγώ πιστεύω ότι ο χαρακτήρας παίζει το σημαντικότερο ρόλο…τι να τον κάνεις έναν θεό αν δε μπορείς να σταυρώσεις λέξη μαζί του και νιώθεις άβολα? προτιμώ τα παιδιά με χιούμορ (σαν εσένα αγαπημένε μου heliotypon!!! σμουτς!!!), με άποψη και που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα μαζί τους ώστε να περνάς καλά, γιατί αλλιώς δε γίνεται…
  φιλάκια πολλά!!! είσαι υπέροχος!!!

 89. heliotypon Says:

  >kapoia: Σωστά τα λες “κάποια” μου και σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τα φιλιά, που εκτιμώ ιδιαιτέρως! Μακάρι να γνωριζόμαστε. Θα περνούσαμε ευχάριστα. ‘Ο,τι μπορώ κάνω, μέ όσο χιούμορ μου έχει απομείνει. Οι αντίξοες περιστάσεις δεν ευνοούν τη χιουμοριστική διάθεση κι αυτό φαίνεται. Και πάλι σ’ ευχαριστώ.

 90. Anonymous Says:

  πωσ να ριξεις μια κοπελα που παει αγγλικα μαζι και ωομιζω οτι δεν με θελει

 91. Anonymous Says:

  ΄νομιζω

 92. Anonymoys Says:

  Οι γυναίκες είναι σαν το τσιγάρο δεν τελειώνουν ποτε

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: