Squirting…


Και σήμερα κάτι σχετικό με το μουνί:  ‘Ολοι μιλάμε και για τον οργασμό της γυναίκας με όρους εκροής (”χύνω”). Και η προτροπή μας προς τη γυναίκα με την οποία κάνουμε σεξ είναι “χύσε”. Βέβαια, ξέρουμε ότι το μουνί έχει εκκρίσεις, ιδίως όταν είναι σε διέγερση η γυναίκα. Εκείνο που φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο είναι το χύσιμο αυτό να είναι άφθονο υγρό που πετάγεται μακρυά και που μπορεί να σε κάνει μούσκεμα, που μπορεί να μουσκέψει πετσέτες, σεντόνια, μαξιλάρια και ότι βρεθεί σε ακτίνα δύο+ μέτρων. Μου συνέβη με κυρία που γνώρισα πρόσφατα. Η στάση ήταν το γνωστό “69″,  με εμένα από κάτω. Μόλις άρχισε ο (παρατεταμένος) οργασμός της δέχτηκα έναν καταιωνισμό από υγρό που μούσκεψε το πρόσωπό μου τα μαλλιά μου, το μαξιλάρι και ό,τι βρισκόταν εκεί γύρω… Μου το είχε πει και το περίμενα αλλά αυτό που έζησα δεν μπορούσα να το φανταστώ! Το αναφέρω γιατί μου έκανε βαθειά εντύπωση. Μου είπε ότι αυτό της το δίδαξε ο άντρας της να το κάνει (είχε διδάξει άλλες τρεις γυναίκες) και ότι κάθε γυναίκα έχει αυτή τη δυνατότητα! Το φέρνω εδώ και παρακαλώ τις επισκέπτριες να σχολιάσουν και τους επισκέπτες να αναφέρουν δικές τους σχετικές εμπειρίες.

Advertisements

325 Responses to “Squirting…”

 1. bluesmartoulis Says:

  Ήμαρτον! Τόσο “νερό” ούτε στη γέννα που δικαιολογείται κι όλας. Τί λέμε τώρα? Απ΄την άλλη, άν το βίωσες, ποιά είμαι εγώ που θα το αμφισβητήσω?

 2. cyberviewer Says:

  χμ… χρόνια ψάχνω τέτοια γυναίκα είσαι τυχερός…. Βασικά οι γνώμες είναι διχασμένες άλλοι λένε οτι υπάρχει άλλοι όχι. Η ουσία είναι ότι για να το πετύχεις πρέπει η γυναίκα να ξέρει πως να το χειριστεί και φυσικά και ο άνδρας πως να το προκαλέσει.

  Ενδιαφέρον για διάβασμα

  http://en.wikipedia.org/wiki/Female_ejaculation

  Το πρωτοείδα σε τσόντα… πασίγνωστή για τέτοιου είδους ταινίες είναι η Cytherea θα το συναντήσεις σαν Female Ejaculation Movies.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Cytherea_%28porn_star%29

  Αν πετύχεις ταινίες της θα δείς γίνεται χαμός….:P

  τυχεράκια….. :p 😛

  χαιρετισμούς.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Cytherea_%28porn_star%29

 3. Alitovios Says:

  Αφού ο άντρας της είναι τόσο μάγκας που της έμαθε αυτό το καταπληκτικό κόλπο είναι να απορείς τι ήθελε και ψαχνόταν μαζί σου. Heliotype κόψε το δούλεμα γιατί δεν μας ψήνεις.

 4. kitsos Says:

  Πνιγήκαμε στη μαλακία γμτ!!!

 5. gregykapogeorge Says:

  Μήπως σε κατούρησε;

 6. heliotypon Says:

  >bluesmartoulis: Αν δεν ήταν κάτι τόσο παράξενο δεν θα το έβαζα εδώ. Το βίωσα και έμεινα έκπληκτος!

  >Alitovios: Το τι έψαχνε μαζί μου είναι άλλο θέμα και δεν θέλω να επεκταθώ. Αν έχεις παρακαλουθήσει τα γραφτά μου θα πρέπει να έχεις καταλάβει ότι δεν σας δουλεύω!

  >kitsos: Αν δεν πιστεύεις δικαίωμά σου…

  >gregykapogeorge: ‘Οχι. Ξέρω τη διαφορά…

 7. tsopanis Says:

  Μόνο στην 69 γίνεται η “πλημμύρα”? Τι σου είπε? 😀

 8. liodara Says:

  speachless

 9. μαραμένα σύκα Says:

  Γιάννη δεν είδαμε Γιαννάκη φωνάζουμε..
  Με τις ανοργασμικές(που είναι και οι περισσότερες)τι γίνετε?

 10. mogwai Says:

  Συγνώμη αλλά εδω δε μιλάμε για μουνί αλλά για το φράγμα του Ασσουάν μετά τις βροχές.
  Απίστευτη εμπειρία πάντως είχες και υποκλίνομαι ταπεινά στον άντρα της τον κολπατζή που μ’ έκανε να νιώσω πρωτάρης κλαψ σνιφ

 11. nassos Says:

  Όντως αυτό μου θύμισε τη Cytherea… 😛

 12. squirty couple Says:

  Τους χαιρετισμούς μας πρώτα απ’ όλα στον ιδιοκτήτη αυτού του blog. Είμαστε το ζευγάρι που αναφέρεται εδώ… θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την εμπειρία του γράφοντα ως προς το squirting. Είναι γεγονός ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες μπορούν να το κάνουν, αν μάθουν τον τρόπο. Εκείνο που θα θέλαμε να συμπληρώσουμε διευκρινιστικά είναι ότι το squirting καμμία σχέση δεν έχει με τα ούρα… δεν μυρίζει, δεν έχει χρώμα… έχει όμως γεύση, ανάλογα με το διαιτολόγιο. Η ποσότητα μπορεί να ποικίλει κι αυτή ανάλογα με την ένταση του οργασμού και μπορεί να κυμμανθεί από μερικές σταγόνες μέχρι ένα τέταρτο του λίτρου.
  Σας ευχόμαστε να το βιώσετε και εσείς κάποτε… είτε ως squirters (οι γυναίκες), είτε ως “λουόμενοι” (οι άντρες).
  Να περνάτε καλά και να πίνετε πολλά ύγρά… κάνουν καλό!!!
  Φιλάκια Κ+Σ

  • eleanna Says:

   tropous de lete omws …………

  • Anonymous Says:

   όντως είναι κάποιοι αδένες(paraurethral glands,) που βρίσκονται φύρω από την ουρήθρα που αν τους διεγείρεις εκτοξε΄θουν υγρά από κα΄πιοιες οπές που βρίσκονται δίπλα από την έξοδο της ουρήθρας
   στο ίντερνετ είμαστε θα τα βρείτε όλα ψάχνοντας και φωτό ιατρικές και οδηγίες (squirting lesson)

 13. nemertes Says:

  Προσωπικά και ειδικά μου έχει τύχει μερικές φορές, αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Ούτε με τρελαίνει η ιδέα. Το θέμα για μένα είναι αλλού. Να χάνω το μέτρημα… 😉

 14. petalida Says:

  A! την πρωτη φορά είχα πανικοβληθεί! Μετά μαθαίνεις 😉

 15. heliotypon Says:

  >Tsopanis: Όχι μόνο… Και στις άλλες στάσεις λειτουργεί έτσι!

  >Liodara: Κι εγώ το ίδιο, όταν είχα την εμπειρία…

  >Μαραμένα σύκα: Οι ανοργασμικές είναι έτσι μάλλον λόγω ανδρικής αδεξιότητας.

  >mogwai: Κι εγώ ένοιωσα κάπως έτσι!

  >nassos: Δεν την ήξερα την Κυρία (το όνομά της δείχνει καταγωγή από τα Κύθηρα…). Πήγα στην Wikipedia και τη βρήκα. Εκεί λέει για την δυνατότητά της στο squirting.

  >Squirty couple: Ευχαριστώ για τα σχόλια. Θα μείνετε στην ιστορία του σεξ, Κ+Σ. Φιλιά.

  >Nemertes: Έτσι είναι. Να χάνεις το μέτρημα και να χάνεσαι σε ωκεανό οργασμών. Σου εύχομαι να σου συμβαίνει συνέχεια…

  >petalida: Κι εσύ, ε; Να τα διαβάζουν οι αμφισβητούντες…

 16. Debby Says:

  Μου συνέβει μια φορά και αδευτέρωτη. Δεν ξέρω πως και γιατί. Υποθέτω διάφορα.

 17. heliotypon Says:

  >Debby: Διάβασε το άρθρο squirting στην Wikipedia. Είναι αρκετά κατατοπιστικό για το πώς συμβαίνει και για τις απόψεις πάνω σ’αυτό το φαινόμενο.

 18. Mhdeia Says:

  Σας διαβεβαιώνω πως είναι η μεγαλύτερη στιγμή της γυναίκας! ο οργασμός κρατάει ελάχιστα δευτερόλεπτα σε όλες τις γυναίκες, το squirting όμως έχει μια διάρκεια που σε στέλνει σε άλλο κόσμο! Και το μαγικό της ιστορίας είναι να μάθεις το μηχανισμό αυτής της λειτουργίας! η γυναίκα εκπαιδεύεται κατ’ αρχήν με τον ευατό της, είναι εγκεφαλική λειτουργία 100% και απείρως απολαυστική!

 19. GreekGoddess Says:

  Omg! Yessssss Yessssssss Yessssssssss!!! I know how it feels… Από τότε που μου συναίβει τυχαία την πρώτη φορά μπορώ και το νιώθω πολύ συχνότερα… Μόνο που σ’αυτό αναγκαστικά παίζει ρόλο και ο παρτενέρ…. και το σημείο G της γυναίκας. Εφόσον αυτό βρεθεί, το squirtting είναι γεγονός το οποίο επιμυκήνεται….μέχρι τελικής πτώσης ….. . lolololol

 20. GreekGoddess Says:

  Ωχ…πώς έγραψα τόσο ανορθόγραφα..τις λέξεις “συνέβη” και “επιμήκυνση” έτσι? Ε μα… με αυτά τα θέματα παραλύω το κορίτσι…… lol

 21. heliotypon Says:

  >Mhdeia & GreekGoddess: Χαίρομαι που ανακαλύπτω κι άλλες γυναίκες που έχουν αυτή τη λειτουργία. Πρέπει να βοηθήσω και την σύντροφό μου να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι κρίμα να στερείται αυτού του μεγέθους την απόλαυση… Μάλλον πρέπει να “επιστρατεύσω” τον σύζυγο της γυναίκας που γνώρισα γιατί εγώ δεν ξέρω πώς…

 22. lila Says:

  μου θυμίζει κάτι από λίντα μπλαιρ και εξορκιστή το θέμα… προτιμώ αλλεπάλληλους οργασμούς και να κυλάνε απαλά και θηλυκά… η ορμητικότητα είναι πιο όμορφη στο αντρικό στοιχείο. δεν τελειοποιείς καμμία τεχνική. όλα έρχονται μόνα τους όταν έχεις “πηδήξει” το μυαλό πρώτα… και τότε είναι τέλεια… η κορύφωση…

 23. petalida Says:

  Για πρακτικές πληροφορίες για τη φύση αυτών των υγρών, ιστό παραγωγής, σύσταση, τρόπο με τον οποίο μπορεις να προκαλέσεις την ελευθέρωσή τους αν εισαι γυναίκα ή άντρας, όγκο και διακυμάνσεις όγκου ανάλογα με τις συνθήκες, ομοιότητες και διαφορές με τα ούρα κλπ υπάρχει το χρήσιμο λινκ:

  http://www.the-clitoris.com/f_html/ejacula.htm

  Εν τάχει, ειναι υγρά που παράγονται από τον γυναικείο προστάτη, ο οποίος βρίσκεται στο κάτω μέρος της ουρήθρας γειτονικά με το πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου.
  Για βιοιατρικές πληροφορίες μπορείτε να πληκτρολογήσετε Skene’s glands sto

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?DB=pubmed

  Για ευκολία, το πιο πρόσφατο άρθρo ανασκόπησης (ριβιού, review) για τον ανθρώπινο γυναικείο προστάτη ειναι το:
  Anat Embryol (Berl). 2000 Jan;201(1):51-61.
  Ultrastructure of the normal adult human female prostate gland (Skene’s gland).
  Zaviacic M, Jakubovska V, Belosovic M, Breza J.

  Παρουσιάζει επιστημονικό ενδιαφέρον όχι μόνο επειδή είναι μέρος του γυναικείου σεξουαλικού συστήματος αλλά και επειδή εμφανίζει ορισμένες μορφές καρκίνου.

 24. petalida Says:

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=AbstractPlus&list_uids=10603093&query_hl=1&itool=pubmed_docsum

  Αυτό το μακρυ λινκ στέλνει στην περίληψη του ριβιού.

 25. wxaman Says:

  Paidia egw den kserw ti na pw…to eixa dei se kati videos stin arxi kai mou fanike toso parakseno pou lew den paizei na ginetai!pseutiko 8a einai! San kati arapides pou exoun kati poulia san tou king kong kai xynoun toso pou gemizoun ntamitzana…den kserw kata poso isxyoun auta. Twra omws me auti tin kouventoula mou anapsate to endiaferon! 8a to psaksw me tin elpida na vrw kati parapanw…;-)

 26. petalida Says:

  Ε ναι, κι εγώ νομίζω ότι τα βιντεο ειναι κάπως στημένα, ιδιως αν το χρώμα ειναι γαλακτώδες ή αν ειναι υπερβολικα μεγάλος ο όγκος τους. Ο όγκος τους δεν μπορει να ξεπεράσει μια ορισμένη τιμή μιας και τα υγρα αυτα πρέπει κάπου να χωρέσουν πριν εκχυθούν. Συνεπώς δεν μπορει να ειναι μεγαλύτερος του όγκου της ουροδόχου κύστης.
  Επίσης ο όγκος τους και το θα εκτιναχθούν ή όχι δεν ειναι κάτι σταθερό αλλά ποικιλλει αναλογα με ένα σωρό παραμέτρους. Δομή μυικού ιστού της ουρήθρας και του κόλπου, στάση, μέρα του κύκλου, σεξουαλική διέγερση κλπ.

 27. petalida Says:

  Επίσης το πιθανότερο ειναι ότι αυτο συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες, μιας και όλα τα θηλυκά θηλαστικα που έχουν μελετηθεί μέχρι σήμερα διαθέτουν αυτό το όργανο. Απλώς σε κάποιες ο όγκος των υγρών αυτών ισως ειναι κάπως πιο μεγάλος ή η εκχυσή τους γινεται σε ορισμένη χρονική στιγμή λόγω ανατομίας ή φυσιολογίας.

 28. nikos Says:

  paidia emena i fili m xinei k me kanei mouskema.omos sigura den m katurai?kamia fora mporei na mirizun :/ e3igate m sas parakalo

 29. petalida Says:

  Ω ναι! Μπορει κάποιες φορές να εχουν οσμή. Ποικίλλει ανάλογα με το φαγητό της ημέρας! Αλλοτε ειναι έντονη άλλοτε ασθενική άλλοτε ανύπαρκτη.
  Επίσης τα υγρά αυτά ΣίΓοΥρΑ έχουν μια μικρή ποσότητα ουρίας και κρεατινίνης. Εχει μετρηθεί εργαστηριακά. Ειναι σε μικρότερη συγκέντρωση απ ότι στα ούρα, αλλά υπάρχει.
  Ανάλογα με τη συγκέντρωση των διάφορων ουσιών που υπάρχουν σ’αυτά τα υγρά, μπορεί να μένουν λεκέδες στα σεντόνια. Μπορεί και όχι όμως. Εξαρτάται από τη φορά.

  Υπάρχει αναλυτική εξήγηση στο πρώτο λινκάκι που ειναι πολύ σοβαρό και εξαιρετικά διαφωτιστικό
  http://www.the-clitoris.com/f_html/ejacula.htm
  με τίτλο What is the female ejaculate? και προς το τέλος πάλι To pee or not to pee?
  Καλό διάβασμα!

 30. nikos Says:

  efxaristo poli

 31. lou Says:

  γεια σας,
  απαντώ σε όλους τους παραπάνω που ένε ότι δεν γίνεται μια γυναικά να εκσπερματώσει. Και έγω μέχρι τα 32 μου δεν το ήξερα ότι μπορεί να συμβεί παρόλο που θεωρούσα ότι έχω εμπειρία στο σεξ! Μου συνέβει πρώτη φορά στα 29 σε μικρή ποσότητα κατά την ώρα του σεξ και δεν έδωσα ιδαι΄τερη σημασία. Πρόσφατα έψαχνα στο ιντερνετ και έπασα πάνω σε ένα σαιτ με ιντερνετ τβ. Υπήρχε κανάλι για adults που αμέσως κατάλαβα το περιεχόμενό του και το άνοιξα από περιέργια. Είχε βιντεάκια απο woman squirt και το άνοιξα χωρίς να ξέρω τί ακριβώς θα δώ. Έπαθα σοκ! Ενα σωρό γυναίκες βίωναν κάτι το οποίο δεν πίστευα ότι υπήρχε! Πραγματικά έχυναν σαν συντριβάνια! Ερεθίστικα τόσο πολύ που μετά από λίγο πήγα στην τουαλέτα και έκανα ότι ακριβώς έκαναν και αυτές στο βίντεο :ερεθισμό της κλειτορίδας και δάκτυλο. Μέσα σε ένα λεπτό ένας ατελείωτος πίδακας ξεχύθηκε από μέσα μου! Είχα πάθει σοκ. Τόσο καιρό δηλαδή δεν είχα πάρει μυρωδιά τι είναι ο οργασμός παρόλο που το΄είχα εξασκήσει το “άθλημα” και με σπουδαίους εραστές! Μετά από λίγη ώρα ξαναπήγα στην τουαλέτα και το ξαναέκανα! Τα χύσια μου ήταν τόσα πολλά που πήρα τη σφουγγαρίστρα για να τα μαζέψω απότο πάτωμα. Από τότε βιώνω οργασμούς ΄τετοιους συνέχεια! Το πρόβλημα μου είναι πώς θα το εξομολογηθώ στον άντρα μου για να μπορέσω να το κάνω και μαζί του. Βασικά ντρέπομαι λίγο, γιατί θα είναι μάλλον κάτι πρωτόγνωρο για αυτόν και θα σοκαριστεί!

 32. heliotypon Says:

  >lou: Δηλαδή εννοείς ότι πριν το squirting δεν είχες οργασμό; Θα καταλάβαινα να υπάρχει οργασμός και στις δύο περιπτώσεις αλλά όχι μόνο στο squirting. Τέλοσπάντων, εσείς οι γυναίκες είσαστε πιό αρμόδιες να πείτε τι σας συμβαίνει. Αλλά το να το πεις στον άνδρα σου γιατί σε προβληματίζει; Δεν θα χαρεί να μάθει ότι ανεκάλυψες ακόμη έναν τρόπο να απολαμβμάνεις το σεξ; Στη θέση του θα ήμουν πολύ χαρούμεος γι’ αυτό! ‘Ισως δεν έχετε ξεπεράσει μερικά ταμπού ακόμη… Χρειάζεται θάρρος και δουλειά! 🙂

 33. Anastasia19 Says:

  Eleos re paidia, egw giati den mporw??? prospathw edw k 1 week alla tpt! m erxetai na valw ta klamata! Egw giati den mporw?giati,giati,giati?:'(

 34. Just24 Says:

  loipon etsi apla gt eimai molis 24 kai 8a sas pw gia to squirt..8a to pai3w magkaki gt to vrika kai apla 8elw na to moirastw mazi sas…osoi pistoi prosel8ete…osoi apistoi..apla meinete sthn 3enerwsia sas…kai pai3te to psilomytes….to pragma einai aplo…8elei wra kai ypomonh kai poly ma poly pa8os..na sai pa8iasmenos na peis 8a to kanw kai dn prokeitai na stamathsw an dn to kanw….katarxas sthn arxei prepei na sou ma8ei pws ths aresei na paizei thn kleitorida ths…afou vreis to ry8mo…3ekinas kai stamatas ligo prin er8ei se orgasmo…allazeis meta….thn afhneis na odhgei alla taytoxrona na to eyxaristietai poly…stamatate pali prin teleiwsei…kante nto 3-4 fores kai sto telos arxise eite na to paizeis,eite na xeis daktyla mesa,eite na to kaneis mazi ths…alla me oly sou thn dynamh kai olo sou to pa8os….kai meta plimmira…dn lew noumera dn lew tpt gt 8a petaxtoune oi eidikoi ths e3edras kai 8a to pai3oun e3ypnoi….an dn to katafere te mn to valete katw..8elei na xete ore3i kai oi 2 pantws oso to kanete toso pio eykolo ginetai…kai osoi ta kataferete an 8elete meta sas perigrafw kai leptomereies
  eyxaristw…kai osoi pate na mou thn peite…xamogelaste kai peite…squirt

 35. alex Says:

  Agapite mou se epivevaiono mia kai to eho prolalesei kai to prokalo se kathe gynaika pou erhomai se sexoualiki epafi. kyrios me ta dahtyla i me to peos. Sta riha, mesa, sto epano meros yparhei ena simeio -to legomeno G- to opoio otan erethizetai -anoigoun oi katarakets tou niagara!

  einai ena fainomeno ekpliktiko kai i gynaika hanetai, paralirei kai den stamata oso synehizeis na tin erethizeis.

  ta ygra einai ahroma, aosma kai den ehei exakrivothei apo pou vgainoun.

  Ego eho ginei fanatic kai epidioko na ekpedevo tis gynaikes s’auto mia kai oi perissoteres den gnorizoun tipota gi auto.

  Stin trella tous epano eho parei arketes me parea kai ehoun ginei kyriolektika oi ‘sklaves’ tou erota mou. Pliris exartisi.

  Osoi den pistevoun einai dikaiologimeno mia kai ehoun agnoia.

  Go for it my friend!

 36. heliotypon Says:

  >Anastasia19: Βλέπεις ότι υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν να το προκαλέσουν. Δεν επικοινωνείς με τον Alex?

  >Just24: Εσύ τα κατάφερες. Μπράβο! Δεν βοηθάς και την Αναστασία19;

  >Alex: Θα το προσπαθήσω. Αν δεν τα καταφέρω θα σου στέιλω μήνυμα να έρθεις για …ιδιαίτερο!

 37. melenia Says:

  egw to biwnw alla den mpwroun oles h gynaikes dysthxos
  einai pragmatikothta exei na kanei me to seimeio g kai me thn klitorida apo thn eswterikh meria einai apla shnarpastiko kai milame gia kati pou dysthxos oi perisoteroi exoun agnoia omws sas eggyome egw pou to petyxenw kai 3-4 fwres kathe fwra einai oti pio dynato sexoualika mpwrei na niwsei mia gynaika

 38. melenia Says:

  anastasia 19 isws na mhn mpwreis episthmonike ereynes lene pos mono to 10% anatomika ton gynaikon mpwroun omws yparxei kai h pithanothta apla na kanei kapoio lathaki sthle mou an thes na sou pw analhtika 😉

 39. heliotypon Says:

  >Melenia: Είσαι τυχερή που το καταφέρνεις. Θα ήθελες να βοηθήσεις την σύντροφό μου να το επιτύχει; Γράψε μου στο mastoras@pathfinder.gr

 40. nasos Says:

  αυτο ρε παιδια αν μαθεις τον τροπο να το κανεις μπορεις να το κανεις σε καθε γυναικα? η μεθοδος ειναι συγκεκριμενη???

 41. nasos Says:

  as mou apantisei kapoios!!!!!!!!!!!!!!!

 42. heliotypon Says:

  >nasos: Όλα αυτά που γράφονται παραπάνω σου απαντούν την ερώτηση. Κάνε τον κόπο να τα διαβάσεις, Δεν σημαίνει ότι μπορείς και να πετύχεις να προκαλέσεις squirting στη σύντροφό σου αλλά η προσπάθεια δεν βλάπτει.

 43. nasos Says:

  pes te mou !!!!!re

 44. nasos Says:

  thelo na mou pei mia ginaika analitika ti simbainei!!!!!!!

  • andry Says:

   loipon!!!! nai simvaineii !apla prepei i gunaika na exei suntonistei plirws me to swma tis na niwthei aneta kai na xei kapoion pou na exei mathei ta koumpia tis! emena m sinevi se sxesi pote se one night stand kai auto meta apo 1 xrono pou ekana sex me ton filo m !
   kai nai katouriesai kiolas isxuei gt dn mporeis na elegxeis tipota kai apla ginetai xamos ekeini tin ora! exw varethei na plenw sentonia petsetes kalimata kai na sfougarizw!! auta !

 45. manolis Says:

  pos tha ginei na to kanw kai ego stin ginaika mou melenia, iparxei kapoios tropos!!!?? stile an thes sto mail (mpxaraki@yahoo.gr)

 46. luisana Says:

  e3igiste mou analitika pos ginetai prospa8o k dn mporo exo prospa8isei k me to sintrofo m k apla bgainoun igra xisia alla dn ektinassetai pidakas nerou.. plz tell me 8elo poli na to kano!

 47. heliotypon Says:

  >nasos & manolis & luisana: Διαβάστε το thread και θα βρήτε τις απαντήσεις που ζητάτε. Αν έχετε ακόμη ερωτήσεις πηγαίνετε στα blogs των γυναικών που γράφουν εδώ και ρωτήστε τες. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

 48. John Says:

  steilte mou mail kai peite mou ti akrivws prepei na kanw sti sydrofo mou gia na exei squirting…

 49. John Says:

  theologoujohn@yahoo.gr

 50. maria Says:

  μου συμβαινει συνεχεια αλλα την πρωτη φορα δεν καταλαβα τι συναιβει νομιζα οτι κατουρισα το αγορι μου και ανιωσα ασχημα..ειναι απιστευτο παντως!!!οι φιλες μου μου λενε οτι οταν τελειωνουν βγαζουν λιγο παχυρευστο υγρο και γιαυτο νομιζα οτι κατι δεν πηγαινε καλα με εμενα..

 51. stef.. Says:

  exw diavasei apira arthra gia auto to thema kai pragmatika exw mperdeutei.. btw:ola ta parapanw ta exw diavasei. thelw polu na viwsw auti tin empeiria me tin kopella m alla den 3erw tin texniki. sas parakalw as me diafwtisei kapios oso afora tin texniki.. akrivws ti prepei na kanw…

 52. stef.. Says:

  maria: me pion tropo ta kataferneis? pws to anakalupses?

 53. maria Says:

  kanto me ta daxtula sou alla na mhn varetheis kai stamathseis.. ta duo sou daxtula na ta exeis ligo shkwmena prws ta panw kai na xaideyeis kai thn kleitorida ths me to allo sou xeri oxi polu dynata alla oxi kai polu siga kai oxi panw katw alla kapws kuklikes kiniseis deksia aristera kapws..pantws pisteuw oti einai sth gynaika den kserw ti allo na pw emena auta mou kanei..kai entelws tyxaia oute pou hksere oti tha synevaine auto..egw to pathainw kai me to peos oxi mono me ta daxtula..alla ayto mporw na pw..den kserw psakste to..

 54. Dr. Tunik. Says:

  Είναι αλήθεια και η αμφισβήτηση προέρχεται από την άγνοια ή τη στείρα άρνηση ορισμένων να το αποδεχτούν ως πραγματικότητα. Για την ιατρική κοινότητα είναι αποδεκτό ως γεγονός καταγεγραμμένο από τα τέλη του 18ου αιώνα. Το συναντάς μάλιστα στη συγγραφική πραγματεία του μαρκήσιου Ντε Σάντ και μη σας ξενίζει, δεν έχει να κάνει με διαστροφή αλλά με την αντίληψη της σεξουαλικότητας εκείνης της εποχής. Σήμερα η έννοια της “γυναικείας εκσπερμάτωσης”, είναι καθ’ όλα αποδεκτή και αποδίδεται κατά το πλείστον σε πολυοργασμικές γυναίκες που ενέδωσαν στον πειραματισμό, με αυτοικανοποίηση αρχικά και κατά την πράξη με τον ή την σύντροφό τους στη συνέχεια. Θεωρούνται γυναικεία “προστατικά υγρά”, εξακοντίζονται από την ουρήθρα και οφείλονται στην έντονη σύσφιγξη των μυών του κόλπου από την σεξουαλική ηδονή. Δυνητικά όλες οι γυναίκες μπορούν να το επιτύχουν αρκεί να είναι υγιείς σεξουαλικά και να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα οργασμού. Γι’ αυτές που νομίζουν ότι έχουν πρόβλημα ή ανοργασμική σεξουαλική ζωή, καλό είναι να απευθυνθούν σε ένα ειδικό. Το πρόβλημα αφού εξαντληθή κάθε υπόνοια παθολογίας είναι ψυχολογικό και θα συνιστούσα να απελευθερωθείται κατά την συνουσία και να μην το αναγάγετε σε αυτοσκοπό. Έρχεται μόνο του από φορά σε φορά αρκεί να μήν έχετε “πρέπει” και συστολές, απαιτείται όμως να πλαισιώνεστε από τον κατάλληλο σύντροφο ο οποίος θα ξέρει τι επιδιώκετε. Εν κατακλείδει θα έλεγα ότι αξίζει να προσπαθήσετε μιας και οι έμπειρες το χαρακτηρίζουν ως “κορυφαίο οργασμό”.

 55. NanaTsouma Says:

  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
  Ρε σεις τί πλάκα έχετε!!!!!Εχω πεθάνει από τα γέλια!!!!χουχουχουχου!!!!
  Heliotypon τέρας τους έκανες όλους τρενάκια και τρέχουν να μάθουν τί και πώς….χαχαχαχαχαχα….
  Πάντως για να σοβαρευτούμε λίγο…χαχαχαχαχα… αν με τον οργασμο ρέει τόσο μεγάλη ποσότητα υγρού…χαχαχαχα…….κινδυνευει η καημένη να παθει αφυδάτωση…χαχαχαχα….οπότε να το κανετε σε κρεβάτι νοσοκομείου… μπουαχαχαχαχαχαχα!!!!!
  Μμμμμμμμμμμμάκια σας ενδυδατωμένα

 56. koulpa Says:

  χαχα.. είδες αμα το θέμα είναι καθολικού ενδιαφέροντος;:):)
  Εγω ΔΞΔΑ:):)
  Την καλησπέρα μου:):)

 57. vrakas kostas Says:

  Με τριακοσιες τετοιες γυναικες στο πυροσβεστικο σωμα,λυνεις αρκετα προβληματα,αμα δεν λειτουργουν ..οι μανικες!
  Καλησπερα!

 58. dimitrina Says:

  paidia tin paleuw ena mina egw!!!!den ginetai tipota!!!exw mathei oles tis kiniseis ap’eksw kai anakatwta!!!sto telos apo tin poli kaula xinw kanonika….ti na pw???mallon den einai tis moiras mou!!!!!!!!!

 59. heliotypon Says:

  Για όσες προσπαθούν να το επιτύχουν και δεν τα καταφέρνουν, να σας φέρω σ’ επαφή με το ζευγάρι που το κάνει σε καθημερινή βάση και το ξέρουν καλά. Εϊναι φίλοι και ίσως μπορούν να σας βοηθήσουν. Γράψτε μου στο mastoras παπάκι pathfinder τελεία gr.

  >NanaTsouma: Ρε συ Νανά, γιατί κοροϊδεύεις τη λειτουργία; Δηλαδή αν το έκανες κι εσύ και σε συγκλόνιζε θα το κορόϊδευες; Οι γυναίκες που το ένοιωσαν λένε ότι τύφλα νά’χει ο κανονικός οργασμός μπορστά στο squirting!

 60. eorticcouple7 Says:

  Tha htela na epiveveosw thn pragmatikothta tou squirt kai egw me thn seira mou.Gia arketa xronia eixa kai egw alla kai h gynaika mou to ean htan pragmatiko h paramythiasma to na ftanei mia gynaika se ayto to shmeio.Logw ths douleia mou exw na kanw me pollous giatrous ek twn opoios enas mia mera opws to efere h syzhthsh mou eipe thn texnikh.Etsi to idio vrady xwris na to anaferw sthn gynaika mou , xreisimopoihsa thn texnikh pou mou eipe o filos giatros.Paidia emeina ekplhktos otan thn eida mesa se ,to poly 2 lepta na xynei san trelh se apostash panw twn 2 metrwn alla kai na exei apanotous trelous orgasmous kai telika spasmous se olo ths to swma.Apo periergia thn rwthsa ti eniwse ? H apanthsh ths htan …..OTI PIO TELEIO MPOREI NA ZHSEI MIA GYNAIKA!!! Etsi kai egw pia den to paraleipw apo to kathimerino mas sex. To kaname kai se dyo files pou paizoume mazi kai ta apotelesmata htan akrivws ta idia!!!

 61. bourjois Says:

  paidia, egw to pathainw otan h istoria ginetai apo pisw. kanonika apo pisw…!
  auto exigitai?

 62. iris Says:

  ego pali , apo ton proto mou orgasmo eixa squirt , pragma pou arxika me tromaxe ka8ws pisteva oti xafnika sta mesa tou sex me epiane katourima(paketo). fusika ais8anomoun xalia gi afto… genika to squirt einai o pio efkolos orgasmos mou , den einai toso entonos oso o allos pou prokalei suspaseis (toulaxiston opws ton nio8o ego) kai genika mou th spaei kai teino na 8elo na to sugratiso… en pasi periptosi… afta apo mena… den exo kapoia fili me paromoio orgasmo.. isws na exei sxesi me ormones (leo ego tora…)…

 63. Tsefoun Says:

  geia sas eimai o dimitris kai eimai 23 egw to viwsa mia fora alla se poli ligotero va8mo den i3era ti itan parakalw peite mou an to idio fenomeno parousiazetai kai me mikroteri entase an nai tote pisteuw pws 3erw tin texniki na prospa8isw kai allou thx 🙂

 64. heliotypon Says:

  >tesfoun: Δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω πληροφορίες για το φαινόμενο. Δεν το έχω πετύχει σε γυναίκα συνειδητά αλλά μου έτυχε τρεις φορές, μία σε μεγάλη ένταση και δύο σε μικρότερη. Τη μία, μάλιστα, κόντεψα να πνιγώ γιατί η γυναίκα ήταν πάνω στο στόμα μου… Ίσως οι γνώστες του θέματος διαβάσουν την ερώτησή σου και σου απαντήσουν.

 65. ISTE OLOI MOUNIA Says:

  poli oreo na 8es na to kanis k adi gia auto na ginesai LOUTSA

 66. ISTE OLOI MOUNIA Says:

  ISTE MALAKES PERIERGOI KAI panw apo ola anomaloiiiiiiiiiii

  p.s pos to kanoume?? :p

 67. Alex Says:

  gegonos.na pethanw h na mn exw ksana stysh h gynaika an einai psemmata.eixa sxesh 1 xrono + me mia kopela mou to ekane…

 68. maria Says:

  εγω παντως επαθα νιλα με αυτο!!!
  χωρισα πριν απο ενα χρονο απο μια σχεση που στο σεχ πολλες φορες εχυνα οντως με αυτο τον τροπο (9 χρονια σχεση ) και νομιζα οτι ειναι φυσικο τελειωμα….καθως μεγαλωνωγυναικα απολαμβανω το σεχ καλυτερα……αλλα πριν απο ενα μηνα οταν προσπαθησα να κανω κατι καινουργιο ”ετυχε” να τελειωσω ετσι (μαλλον τωρα πια ξερω να το κουμανταρω εγω) και αυτος φρικαρισε και μου ελεγε πως κατουρηθηκα!!!! δεν εχω ξαναντραπει πιο πολυ στην ζωη μου!!!!!

  • Anonymous Says:

   αυτος ειναι ασχετος πες του … τι ντραπηκες; πες του τι και πως και μετα θα δεις ποσο μαλακας θα νιωσει …

 69. maria Says:

  υ.γ. ειμαι 36 ετων

 70. nofunkydrummer Says:

  it is all true, it is all fun, go ahead and go!

 71. τώρα φταίω εγω; « Maertspils A No Sgnilrats Says:

  […] watersports)μιας και τότε δεν είχει ξεκαθαριστεί τι ήταν το squirting(περήφανα αμόλησα και το δικό μου σχόλιο στο τέλος) . δε […]

 72. seth Says:

  paidia vazoun ligo koka..stn kleitorida..mono etsi…

 73. jnfdjn Says:

  εμενα μου συνεβει οταν γαμουσα την θεια μου

 74. Anonymous Says:

  paidia sovara yparxei auto to exw dei me ta matia mou se tsonta kai xtes to prospathisa me thn kopela mou
  alla kratithike kai den egine

 75. HAVANA Says:

  KALHSPERA , shmera diabasa peri toy squirting tha hthela an mporeite na moy steilete me e-mail , me thn texnykh giati ofeilw na pw oti me endiaferei . Thanks ek ton proterwn.

 76. HAVANA Says:

  To e-mail moy einai spetropoylos@yahoo.gr
  Thanks again .

 77. heliotypon Says:

  >Havana: Όπως θα διάβασες φίλε μου, δεν είμαι εγώ που έχω την εμπειρία να το προκαλέσω. Δεν το έχω προκαλέσει ποτέ σε γυναίκα. Ο φίλος που το κάνει στη γυναίκα του θα ήταν πρόθυμος να το κάνει και στη δική σου και να σου δείξει και την τεχνική (αν του αρέσει και αν δεν έχεις πρόβλημα με τέτοιες διαδικασίες…).

 78. Havana Says:

  Pros heliotypon . Ti les re megale sobara milas . Akoy na deis file moy tha kanoyme kati allo….Tha soy gamisw th manoyla soy kai thn oikogeneia soy oloklhrh prwta ( an den exeis problhma bebea… ) gia na deis pws ginete kai meta blepoyme … kai ama soy aresei tha soy deiksw pws to ekana kai ton filo soy ama thes ton ftiaxnw… den exw kanena problhma aderfe..

 79. heliotypon Says:

  >Havana: Αδερφέ πολύ στα σοβαρά το πήρες. Αν δεν γουστάρεις να σου …διδάξουν τη γυναίκα κανένα πρόβλημα. Δεν είναι υποχρεωτικό. Λάβε υπόψη σου, όμως, ότι υπάρχουν (πολλοί και πολλές) που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την …αλλογαμία του/της συντρόφου (είμαι ένας απ’ αυτούς) και δες το αυτό ως έναν άλλο τρόπο ζωής που κι αν δεν μπορείς να τον κατανοήσεις, δέξου την ύπαρξή του χωρίς εκκρήξεις θυμού και απειλές περί γαμήσεως όλης μου της οικογένειας (αν η οικογένειά μου γούσταρε εγώ δεν θα είχα πρόβλημα). Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και δεν είναι όλοι οπαδοί του “ελληνοχριστιανικού” μοντέλου ζωής που ανέχεται τη βία και την προβολή της και που ξεσηκώνεται με λάβαρα αν δείξει η τηλεόραση έναν κώλο. Αυτά!

 80. Havana Says:

  Pros tsimpoykopnyxth heliotypon
  Λες : για την οικογενεια σου περί γαμήσεως όλης μου της οικογένειας (αν η οικογένειά μου γούσταρε εγώ δεν θα είχα πρόβλημα).
  Οφείλω να πω ότι είσαι πολύ παπάρας. Λοιπόν αρχυδάκι τράβα να σε γαμήσει κανένας αλβανός δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο μαζί σου έχεις γίνει κουραστικός ,παλιοχτικιάρη ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΥΔΙΚΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟ

  • Anonymous Says:

   Ki egw ofeilw na sou pw agaphtotate oti eisai enas misallodoksos paparas…
   Ki egw symfwnw me ton Heliotypon sto thema ths allogamias twn syntrofwn..
   An eisai toso stenomualos kai egwisths (kai ratsisths apo panw:”τράβα να σε γαμήσει κανένας αλβανός”) oute emeis exoume diathesh na asxolhthoume me ta complex sou! Gi auto trava na ta vgaleis sthn erhmh gomena pou se anexetai kai ase mas sthn hsyxia mas!! Euxaristw poly!

   P.S.:Poly kalo thema heliotypon! To exw efarmosei me epityxia kai monh kai me ton syntrofo mou! Filia!

   • Anonymous Says:

    Και στα ελληνικά!(Sorry τώρα διάβασα ότι δεν θέλεις σε Greenglish heliotypon..)
    Κι εγώ οφείλω να σου πώ αγαπητότατε ότι είσαι ένας μισαλλόδοξος παπάρας…
    Κι εγώ συμφωνώ με τον heliotypon στο θέμα της..αλλογαμίας των συντρόφων μου..
    Αν είσαι ΤΟΣΟ στενόμυαλος και εγωιστής (και ρατσιστής από πάνω: ”τράβα να σε γαμήσει κανένας αλβανός”) σε πληροφορώ ότι ούτε εμείς έχουμε τη διάθεση να ασχοληθούμε με τα complex σου! Γι αυτό τράβα να τα βγάλεις στην έρημη γκόμενα που σε ανέχεται και άσε μας στην ησυχία μας!! Ευχαριστώ πολύ!

    Υ.Γ.: Πολύ καλό το θέμα heliotypon!! Το έχω εφαρμόσει με επιτυχία και μόνη και με το σύντροφό μου! Φιλιά!!

 81. kostis Says:

  re seis polu dyskolo mou fainetai 8elw na pistepsw pws uparxei alla..pou 8a vrw to gamimeno prospektous gia na to prokalesw sti dikia mou????????????????????????

 82. Anonymous Says:

  SGSDF

 83. Anonymous Says:

  ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ , ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

 84. heliotypon Says:

  >Anonymous: Απ’ ό,τι άκουσα χρειάζεται διδασκαλία από αυτόν ή αυτήν που ξέρει πως γίνεται, κατ’ ευθείαν στην πράξη και όχι με τη θεωρία. Μ’ άλλα λόγια πρέπει να βρεθούν μαζί δάσκαλος/λα και μαθήτρια, στο κρεβάτι. Εγώ δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά αυτά λένε οι γνώστες…

 85. Anonymous Says:

  kala gamhsia

 86. yoyoyo Says:

  ginetai stadar

 87. Takis Says:

  Παιδια το εκανα και εγω. το μονο που χρειαζεται ειναι να φατε πολυ καρπουζι πριν το σεξ.

 88. Makos Says:

  Μετά απο μια μικρή έρευνα βρήκα οτι είναι απλά ένας συνδιασμός μεταξύ οργασμού και κατουρήματος. Τίποτα παραπάνω. Απλά το κατούρημα βοηθάει τον οργασμό και το αντίστροφο. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει κάποιος αδένας στο εσωτερικό του κόλπου ώστε να πετάξει υγρά μακριά.Μόνο απο την ουρίθρα γίνεται. Απλά με το κατούρημα βιώνει η γυναίκα τον οργασμό περισσότερο.

 89. black jim Says:

  simfwnw kai egw.. opws kai me tous andres psiloginetai alla exoume ton tropo opws kai oi gynaikes na to kratame…

 90. black jim Says:

  http://youporn.com/watch/1074/squirting-record/

 91. Tony Montana Says:

  paidia 8a i8ela mia 3eka8arh apanthsh gia to pws 8a xisei h ginaika pio poli kai tis kinhseis ligo. ISWS an t grapsete ola san ena ar8ro 8a einai kalitera.
  euxaristw
  8A PERIMENW APANTHSH!!!!

 92. johnnyd Says:

  Παιδια η γυναικες εχουν δυο αδενες που παραγουν αυτο το ‘ποταμι’.Δεν ειναι κατουρα και το καταλαβαινει κανεις απο το χρωμα που εχουν τα υγρα.Μπορουν να το κανουν ολες οι γυναικες, αλλα επειδη νομιζουν οτι θελουν να κατουρισουν (γιατι βγαινουν απο την ουρηθρα) τα σταματουν απο μονες τους.Το γνωριζω απο προσωπικη εμπειρια αλλα και απο πολλες ταινιες.Κατεβαστε το “Nina Hartley’s Guide To Female Ejaculation” θα λυθουν ολες σας οι αποριες

 93. σφουγγαρίστρας Says:

  Το είδα και γώ πρίν απο μερικές ώρες στο yporn κατα λάθος … Απίστευτο!!!! Κατευθείαν πήγα αναζήτηση και βρήκα την κουβέντα στο άσχετο!!! Θέλω να το κάνω όπωσδήποτε στην κοπέλα μου, γενικά λατρεύω τις εκφράσεις και τους σπασμούς που κάνουν όλες τους όταν τελειώνουν!!!! Μια φορά που έκανα σεξ με την κοπέλα μου το είχα δει και γώ αλλά ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτά!!! Σε πολύ πιο μικρό βαθμό! Εχει και άλλα ακόμα καλύτερα βιντεακια στο yporn παντώς. Σήμερα το βράδυ έχω ”δουλειά” και ελπίζω να τα καταφέρω! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες …

 94. demon Says:

  magkew… kai magkises…..

  etsi pou to pate… tha kseraso….. mpliaxxxxx

 95. Tony Montana Says:

  Re paidia peite mas ligo tn tropo an einai dinaton pws 8a t kataferoume na t kanoume stis kopeles mas????????

 96. elenaki Says:

  ως γνωστον η αγνοια σκοτωνει..αλλα θα προσπαθησω να το αναλυσω οσο καλυτερα μπορω για ολους και ολες !
  η γυναικα ερεθιζεται πολυ ευκολα και εγκεφαλικα και πρακτικα.οταν λοιπον υπαρχει αυτος ο συνδυασμος τοτε ειναι απιστευτη η ηδονη και ταυτοχρονα η ικανοποιηση.ξεκινηστε με ψειλαφηση των μικρων χειλιων και επειτα ανοιξτε τα μεγαλα.καπου αναμεσα εκει που θα ανακαλυψετε οτι σας ηδονιζει περισσοτερο βρισκεται το σημειο G.χαιδευτε ,τριψτε παιξτε οσο καλυτερα γινεται μεχρι να αρχισετε να ερεθιζεστε σημαντικα.θα προτεινω εναν δονητη μπαταριας( και ας αφορα τα ζευγαρια) διοτι το ερεθισμα θα ειναι πολυ πιο δυνατο και γρηγορο λογω των παλμων που προκαλουνται.μην διστασετε να προχωρησετε μεχρι να πεισθητε πως εχετε φθασει στο πολυποθητο σημειο!
  στην αρχη ειναι πολυ περιεργη η αισθηση και σιγουρα θελει χρονο.μην βιαζεστε!!ο ανδρας ας συνδυασει γλωσσα και η γυναικα ας παιζει με τα δακτυλα η με τον δονητη ….εκεινη θα το καταλαβει πρωτη!!!!κοριτσια..καθοδηγηστε τους συντροφους σας στο καταλληλο σημειο με σταθερες κινησεις και εξηγηστε το οσο καλυτερα γινεται…τα υγρα που θα αναβλησουν ειναι αοσμα και πεντακαθαρα.αν φοβαστε οτι εχετε κανιε πιπι σας καλυτερα να εχετε παει πριν για σιγουρια!αφηστε επειτα να παρουν ολα το δρομο τους.αγορια μου αν το ζησετε απολαυστε το..οι κοπελλες σας θα σας λατρεψουν και για μενα?θα το ευχαριστηθητε απολυτα!!!!με τον καιρο θα ανακαλυψετε και αλλα μονοπατια..καπου εκει αναμεσα….φιλια Ελενακι

 97. Tony Montana Says:

  elenaki s euxaristw poli g tis plirofories sou, mou fanikan poli xrisimes… Telika einai t kalitero prama panw sto sex SQUIRT=EVERITHING… (elenaki 8a mporousa n exw t e-mail sou??)

 98. Tony Montana Says:

  >To Elenaki: (8a mporousa na exw to e-mail sou or MSN??)

 99. elenaki Says:

  to tony montana
  αγαπητε μου Τονυ χαιρομαι που εκτιμησες τις πληροφοριες μου.
  σχετικα με το e-mail μου χωρις να με παρεξηγησεις δεν θα ηθελα να το δημοσιευσω εδω δημοσια(ελπιζω να με καταλαβαινεις)αν θελεις γραψε μου το δικο σου και θα επικοινωνησω εγω μαζι σου.
  για την ωρα αν δεν σε δω συντομα σου ευχομαι καλο πασχα καλη ανασταση και να χαιρεσαι τον ερωτα και την αγαπη στην ζωη!
  με υγεια πανω απο ολα!!!!
  φιλια
  ελενακι

 100. heliotypon Says:

  >Elenaki: Θα ήθελα κι εγώ να επικοινωνήσω μαζί σου. Σε παρακαλώ γράψε μου στο mastoras παπάκι pathfinder dot gr.

 101. Tony Montana Says:

  >To Elenaki To e-mail m einai: gunman525@hotmail.com

 102. Brainman Says:

  μια επιστημονικη εξηγησητου φαινομενου squirting βρισκεται στο παρακατω βιντεο που σας στελνω με λινκ…

  περιμενω τις εντυπωσεις σας

  http://www.slutload.com/watch/05R1bS95jZv/Revealed-The-Secrets-of-Chicks-Who-Squirt.html

 103. Brainman Says:

  Συμφωνω με την εξηγηση του Dr Tunik (παραπανω) και συγχαιρω…οσες γυναικες το καταφερνουν χωρις να σημαινει οτι ο οργασμος πρεπει να ναι αυτοσκοπος σε μια επαφη. Πανω απο ολα η ανεση στην επικοινωνια και η εξοικειωση στη σχεση, μια γυναικα αφηνεται οταν νιωθει ομορφα κ ποθητη απο τον ερωτικο της συντροφο….

  απολαυστε τον ερωτα και μην ντρεπεστε για τιποτα…αρκει να τα χετε καλα με τον εαυτο σας πανω απο ολα…

 104. petros Says:

  ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες εχουμε δοκιμασει και πετυχει πολλα με την γυναικα μου γιατι οχι και αυτο
  sex = τρελλα
  και ενας ορισμος της ειναι να κανεις ξανα και ξανα την ιδια πραξη και να περιμενεις ενα τελειως διαφορετικο αποτελεσμα so keep doing it!!!!!!!

 105. Tony Montana Says:

  kana blog g t peos iparxei?????????????

 106. loca Says:

  Loipon, auto pou exw na pw einai pws uparxei ontws… To ezhsa prwth fora apo tis protes fores pou eixa se3oualikh epafh…. K egw eixa thn antypwsh pws eixa kanei pipi mou k eixa niwsei polu asxhma gt k o suntrofos mou den eixe idea (opws k egw allwste… ) gi’auto panta to sygratousa (dysthxws…)… De

 107. Btk Says:

  Εννοειτε οτι ισχυει! Μονο που κοπελιες παραπανω που λετε οτι δεν υπαρχει τπτ καλυτερο απο το squirt λυπαμε που θα σας το πω αλλα κανετε λαθος.

  Bαλτε στο παιχνιδι τεχνικες tantra για μασαζ σε ολο το σωμα, μασαζ σε σημεια πιεσης του γυναικειου σωματος, μασαζ για χαλαρωση και σωστη κυκλοφορια του αιματος.
  Κατι μεγαλο θα προκυψει μετα απο τετοιες τεχνικες!
  Θα νιωσετε σπασμους και οργασμο σε ΟΛΟ το σωμα σας σε συνδιασμο με squirt και μαλιστα αρκετα μεγαλης διαρκειας, ακομα και μισου ολοκληρου λεπτου! Προσπαθηστε να το φανταστητε λιγο… να ζητε κατι τοσο μεγαλο σε τετοια χρονικη διαρκεια…

  Δυστηχως αυτο που αναφερω παραπανω δεν μπορει να το κανει καμια γυναικα μονη της. Ειναι καθαρα θεμα του αντρα και μεταξυ μας οι σημερινοι τυπαδες ειναι τελιως καγκουρια!!! Ουτε που εχουν ιδεα για το τι σημαινει γυναικειος οργασμος και το χειροτερο ειναι πως δεν ψαχνονται… Πραγματικα το θεωρω γελιο, μπορεις να κανεις μια γυναικα να σε κυνηγαει απο πισω για παντα για αυτο που της προσφερεις… Για μενα ειναι απλα μαγεια!!!

  Συγχωρεσε με για τα ορθογραφικα και συντακτικα λαθη μου…
  Ενας αντρας με τρελη αδυναμια στη πολυπλοκη γυναικεια φυση!
  Καλα squirtings…

 108. Anonymous Says:

  mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

 109. Anonymous Says:

  Για ποιόν πάει αυτό το αγελαδίσιο μουγκρητό??? 😛

 110. difek Says:

  I alitheia ine oti oles oi gynaikes mporoun apo tin fisi tous na elthoun se orgasmo me squirt arkei na xereis na to prokaleseis(afora tous antres) kai na xereis na to kontrolareis(gynaikes). Lamvanontas ypopsi ta logia enos filou gynaikologou squirt paragetai me ton erethismo tou shmeiou G. otan ginei ayto h gynaika esthanete SAN ke to tonizo SAN na thelei na ourhsei kai gia na ginei to squirt prepei na to afisei eleythero kai na xalarosi allios tha exei aplo orgasmo kai oxi squirt. H texniki ine i eksis: O antras prepei na pexei me to aidio(mouni gia osous den xeroun) ths ginaikas xonontas bathia ton meso kai ton deikth tou deksiou xeriou me mia klisi prostapanw eos otou akoumpisi mia mpalitsa dermatos(simioG) kai na kineite mesa exo me stoxo ayto eno me to aristero xeri h to stoma na erethizei tin kleitorida. H ginaika apla prepei na xalarosi kai na to afisei na vgei. Have fun… Gia erotisis grapste mou sto difek7@live.com

 111. hlectra Says:

  @difek
  Sorry dld ego poy kano squirt me anal pos to eksigeis?

 112. difek Says:

  Ayto ginetai. An exete akousta otan enas andras paei na dosei sperma se ena nosokomeio kai den mporei na teleiwsei me to xeri mia nosokoma erxetai kai tou kanei ena kolpo ston prokto kai ekeinos vgazei kanonika sperma apo mpros xwris aunanismo. Kapoioi adenes aplws erethizontai kai oi antres vgazoun sperma enw kapoies gynaikes kanoun to krevati kivoto tou noe………

 113. Brainman Says:

  Το λεγομενο μασαζ προστατη προκαλει εντονοτερη εκτονωση σπερματος. Αλλα και με τον απαγχονισμο εκσπερματωνει ο ανθρωπος…(σορυ για το μακαβριο του θεματος απλα το παραθετω επιστημονικως..)

 114. nicole Says:

  hahahaaha kai egw th prwth fora pou to epatha oti katourhthika nomiza kai synhthws mou sumbainei th deyterh fora kapakia pou teleiwnw…kala gia th trith de to syzhtw syntribani h istoria….ta xw kanei polles fores mouskidi kai to agoir panta meta einai me mia ekfrash iiiiiiiiiiiiiiiiii giati ola ta kanw mouniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eilikrina einai allh aisthisi kai kamia sxesh me ton orgasmo pou bgazeis liga ygra…egw thn prwth bgazw ligo kai meta xamos deyterh trith 4 xamooooos..meta klatarw ligo alla hremw kai ksana ta idia :PPPP

 115. Anonymous Says:

  pandos i pondioi mounia den glifoun ja na se katalavoun ore lepra

 116. difek Says:

  twra oi malakes oi pontioi pu kollane???

  Pantws prosopika pistevw pws oi ellhnides den exoun anakalypsei ta mystika tou sex dioti apla den endiaferontai. Fantasteite oti mexri kai to tsimpuki den to xerane kapote edw enw allou……varagane klarina……..

 117. NIKOLAS Says:

  ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΟΡΓΑΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΓΑΜΗΤΟΙ. ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΦΕΝΕΣΤΕ ΠΟΣΟ “ΜΠΑΚΟΥΡΕΣ” ΕΙΣΑΣΤΕ.

 118. ΜΑΡΙΝΑ Says:

  Ειμαι 45 χρονων και το βιωσα απο τις πρωτες μου επαφες. Και εγω νομιζα οτι εκανα πιπι. Ομως δεν μυριζαν αυτα τα υγρα. συβηθως ε’ιναι αοσμα και αχρωμα. Ο τοτε συντροφος μου το απολαμβανε τρελα. Ομως επειδη με εχει φερει σε δυσκολη θεση γιατι οι περισσοτεροι τα πιστευουν για ουρα εμαθα με τα χρονια να το κοντρολαρω. Δεν χρειαζομαι καποια ιδιαιτερη τεχνικη. απλα συμβαινει οταν ειμαι πολυ ερεθισμενη

 119. elpida Says:

  den xreiazete kan na einai mesa mou o andras. an einai kalos, kai me “aplo” glypsimo borei na me kanei na xysw san treli. Symfono me tin Marina omos….kapies fores erxomai se dyskoli thesi kai kratiemai gia na min erthw……den ksereis pote pos tha to parei o allos. Kapioi to goustaroun trela kai kapoioi alloi sixenonde !!!!

 120. giorgos Says:

  kala ola auta re paidia alla pws 8 t ma8w stn kopela m egw auto t pragma…?

 121. mimis Says:

  re paidia ti mou lete gia tin gunaika edo ego den mporo na xuso.

 122. christina Says:

  gia mena den exei simasia auto…simasia exei na kaneis ton antra pou exeis dipla sou/panw sou/katw/plagia eutixismeno na tou kaneis sunexeia kainourgia pragmata kai na trelenetai me ti parti sou..antistoixws to noima einai na pernaei kala i gunaika kai na exei pollaplous orgasmous..

 123. Anonymous Says:

  Elpida poli se pao!! GO ON !!!!!

 124. Brainman Says:

  Elpida poli se pao. GO ON CUMMING !

 125. diolo Says:

  re paidia i texniki einai eukoli!!!i kopella mou thelei na tis yo kanw oli nixta!!milame fwnes kai ekspermatwsi me piesi!!

 126. stephen b Says:

  Paidia, sas vlepw enhmerous. Mpravo kai sta koritsia poy to aisthanontai…

  kai exw ginei ligo kollhmenos me to thema giati etyxe na gnwrisw mia gynaikara koykla h opoia moy eipe pws einai h megalh ths kayla poy xynei kai den einai ormoniko.

  Pws kai kala to exei zhsei spania kai mono akomh mia fora…alla ayto poy ginotane htan oxi apla niagaras…
  ???telika einai ormoniko, einai adenes, einai to diko moy paixnidi, to opoio moy eipe epishs pws einai para poly spanio xwris kleitoridiko orgasmo na exei kolpiko mazi moy kai na xynei san manika pyrosvestikhs…???

  Vevaia, otan ginotan ayto kai epeidh einai polyorgasmikh, eixe meta mia eksantlhsh kai mia afydatwsh poy den hksera an eprepe na synexisw h na stamathsw…giati me eksitare ayto me to squirting…ths.

  Telika opws yparxei h kavla kai to xysimo ston antra, yparxei kai sth gynaika poy xynei kata tetoion tropo??? Htan ontws kavlwmenh h apla moy to elege gia na niwsw kalytera mazi ths? Poy den eixa thema tespan…

  exw kollhsei kai arxizw na anazhtw mono empeiries me gynaikes poy theloyn na xynoyn synexeia kai na to xaroyme mazi kai giati oxi na to eksereynoyme kai na kanoyme perissotero…

  ALLA MPOREITE NA MOY LYSETE AYTHN THN APORIA?? SAS EYXARISTW.

 127. anonymus Says:

  Auto to kano apo ta 16 mou(eimai 28).
  H anakalipsi egine kata to mpanio mou. Erixna (kai to kano akoma kapoies fores) me piesi nero stin klitorida mou.

  Mesa se 5 lepta exo orgasmo (Squirting).

  Dokimaste to oles giati mono an to kataferete mones sas tha to kataferete kai me ton sexoualiko sas sintrofo

 128. mike Says:

  paidia to evlepa mono se tainies kai den iksera an ontws ginete i oxi. opoion kai na rwtisa den eix tetoia empeiria me kamia ginaika kai telika to epsaksa sto internet. telika vrika ena videaki me en tipo pou edeixne pws akrivws to kanei alla xrisimopiontas ta daxtila tou kai ontws epiase.

  To dokimasa molis exthes me mia kopela kai pragmatika itan apisteuto… exine sinexeia k i posotita twn igrwn itan megali. den to eixe ksanakanei oute kai egw fisika, alla pleon iparxei tropos. an vrw to link tou video tha to anevasw. Omws egw to ekana mono me ta daxtila opws edeixne kai sto videaki. An kapoios ta katafernei kai alliws bravo…

  Pragmatika monadiki empeiria k gia mena kai gia ekeini…

 129. scarred Says:

  Paidia mou etixe kai mena. H kopela pou exw twra xinei kanonika…. Htan kati protognwro gia mena alla to kako einai oti twra exw sinithisei kai tha thelw na to kanoun kai oi alles….. To sex paei se alli diastasi otan i gynaika xinei…. an eiste tixeroi tha to zisete…. Egw eixa polles kopeles alla den mou eixe xanasimvei….. Einai liges autes pou mporoun kai to kanoun alla an tis vreite tha perasete kala…..

 130. eleanna Says:

  geia simera diavasa tyxea t sxolia sas
  dn m exei tyxei kati tetoio vevaia kapoies fores phge na ginei alla sigratithika gt nomiza pws m erxotan n katourisw…
  an tyxei kati tetoio dn kserw pws tha entidrasei t agori m…
  h alithia einai pws thelw n t niwsw alla psilofovamai…
  t mporw n kanw egw xwris n t pw kane afto k afto?
  k xwris n tromazoume?

 131. scarred Says:

  eleanna dokimase to sto mpanio sou , moni sou…. kai pes mas meta ta apotelesmata 🙂

 132. sweetlips69 Says:

  καλημερα ….κοριτσια βοηθεια…το προσπαθω..με την κοπελλα μου πολυ καιρο ,,,αλλα πολυ λιγα,,,αποτελεσματα…..γλυφω ασταματητα χυνει ξανα και ξανα …θελω σαν τρελλος,,,μια κοπελλα,,,να με κανει λουτσα…βοηθεια

 133. scarred Says:

  Entaxi sweetlips kalo einai gia merikes fores…. i dikia mou mporei kai se kanei loutsa kanonikotata…. alla ok den einai kai gia sinexeia…. 🙂

 134. heliotypon Says:

  >Scaρred & Sweetlips69: Γιατί δεν συναντιέστε, τα δύο ζευγάρια, για πειραματισμό, ανταλλαγή και προσπάθεια επίτευξης του επιθυμητού; Ο scarred ίσως μπορεί να το κάνει στην κοπέλλα του sweetlips που δεν το έχει καταφέρει ακόμα. Τέτοιες συναντήσεις είναι πολύ ηδονικές.

 135. Georgina Says:

  Λοιπόν παιδιά δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τεχνική για να προκαλέσεις το squirting. Δεν είναι για όλες τις γυναίκες το ίδιο. Δεν ερεθίζονται όλες στα ίδια σημεία.

  Προς θεού δεν λέω ότι δεν μπορούν να το πετύχουν όλες….
  …. Δεν γίνεται απλά να το πετύχουν όλες με τον ίδιο τρόπο γι’ αυτό πρέπει να σταματήσετε να ρωτάτε όλοι για την τεχνική…….

  Αυτό που πρέπει να κάνετε για να το καταφέρετε είναι να μάθετε να διαβάζεται το σώμα μιας γυναίκας.

  Για παράδειγμα πόσοι από εσάς μπορείτε να καταλάβετε εάν η γυναίκα με την οποία κάνατε σεξ είχε πραγματικό οργασμό? (πέρα από το squirting που είναι ολοφάνερο)
  Υπάρχει τρόπος να το καταλάβετε!!!

  Μάθετε λοιπόν τα βασικά και ύστερα πηγαίνετε στα παρακάτω.

  (Αυτό για τις γυναίκες)–> Αν δεν ξέρετε εσείς οι ίδιες τα κουμπιά του σώματός σας πως είναι δυνατόν να το καταλάβουν οι άντρες σας? Γι’ αυτό πειραματιστείτε και λίγο, ψάξτε το σώμα σας!!!

  Εμένα βασικά μου έτυχε να το προκαλέσω την πρώτη φορά που έκανα σεξ με γυναίκα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση απ’ το να προκαλείς στη σύντροφό σου έναν τέτοιο οργασμό ειδικά όταν εκείνη προσπαθεί να σε κάνει να νοιώσεις όπως ένοιωσε και δεν σταματάει παρά μόνο όταν το καταφέρει.

 136. heliotypon Says:

  >Georgina: ‘Εχεις e-mail

 137. sweetlips Says:

  gergina….θελω..πολυ να το δω μπροστα στα ματια μου,,,,,,και ας μην κανουμε τιποτα αλλο….αν σε παρακαλουσα,,να γνωριστουμε…..και ,,,,,,,να αφεθω,,,,,στα υγρα σου??

 138. Georgina Says:

  sweetlips: Sorry αλλά είμαι σε σχέση αυτό το διάστημα και καθαρά μονογαμική! Επίσης είναι λίγο δύσκολο να ερεθιστώ με την παρουσία κάποιου άντρα μιας και είμαι Λεσβία…

  Ειλικρινά Sorry!!!

 139. sweetlips Says:

  ΚΡΙΜΑ….ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,,,,,ΕΛΠΙΖΩ…ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ….ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ///ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ………….

 140. Georgina Says:

  Σου εύχομαι καλή τύχη sweetlips τώρα με την καινούργια χρονιά να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου!!!

 141. mike Says:

  kali xronia se olous. sxetika me to thema mas twra an kai pio panw egrapsa oti me mia kopela to katafera, proxthes to ksanadokimasa me alli alla den itan akrivws to idio. an kai erethistike kai exise i posotita twn igrwn den itan i idia alla to sigoura einai pws iparxei tropos. ligi ipomoni na exeis kai opws eipe i georgina na diavazeis to swma tis ginaikas kai na pairneis to “minimata” tou. Oles erethizonte kai theloun na pernane to idio kala me emas…edw taboo den yparxoun!!!

 142. giota Says:

  paidia pws to kanete??den mporei na vre8ei kanenas na to kanei kai se mena?ta neura mou..

 143. giota Says:

  mike mporeis na valeis to link apo to video pou eleges?

 144. heliotypon Says:

  >giota: Υπάρχει κάποιος φίλος που ξέρει να το προκαλέσει. Το έχει κάνει με αρκετές γυναίκες μέχρι τώρα και θα το προσπαθήσει και με τη δική μου σύντροφο. Αν θέλεις να στον γνωρίσω, στείλε e-mail (mastoras παπάκι pathfinder τελεία gr).

 145. Michael Says:

  καλη χρονια σε ολους.ειμαι μικρος σε ηλικια και το ιδιο και η κοπελα μου,με την οποια ειμαστε μαζι 2 χρονια.Γενικα εχω ελευθερες αποψεις για το σεξ και μαρεσει να ασχολουμαι για ωρες με τη συντροφο μου και γενικοτερα λατρευω το σεξ.Ημουν ο πρωτος για τη συντροφο μου οπως και εκεινη για μενα αλλα οπως προανεφερα λατρευω να ασχολουμαι με το σωμα της και να της χαριζω ηδονη.Αρχικα ειχε οργασμους πριν ακομη ερθουμε σε επαφη,ενοοω με τα δαχτυλα.Τωρα ομως αυτο συμβαινει σπανιες φορες.Συνηθως οταν προσπαθω να της χαρισω απολαυση με οποιονδηποτε τροπο και κυριως σε σημεια που καταλαβαινω πως της αρεσει ,το αποτελεσμα ειναι σχεδον παντα το ιδιο,αντιδρα παρα πολυ εντονα (τσιριδες,γρατζουνιες κλπ) φωναζοντας να σταματησω και τελικα τραβιεται η ιδια.Η δικαιολογια?δεν το αντεχα….οι αντιδρασεις της με παραξενευουν,ειναι πολυ εντονες,προσφατα,σε μια τετοια στιγμη,προσπα8ουσε να τραβηχτει και δεν την αφηνα,και τελικα επεσε,κ οταν γηρισε το προσωπο της ειχε δακρυσει και μου ειπε πως εχασε τις αισθησεις της για λιγο.Τι αλλο θα ακουσω????Παρακαλω τις γυναικες να τοποθετηθουν και να με βοηθησουν αν εχουν ζησει παρομοιες καταστασεις η οχι και τους αντρες αν εχουν ζησει παρομοιες καταστασεις με τις συντροφους τους.

 146. mike Says:

  giota>> auto einai to link gia to video. Egw to akolouthisa kai opws eipa tin prwti eixe apotelesmata alla me alla kopela den eixe….sinexizetai i prospatheia!!

  http://www.escorts-tube.com/search?search_query=squirting&search_type=videos

 147. Georgina Says:

  Michael: Αγόρι μου μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά! Το έχεις σκεφτεί αυτό?
  Δεν είναι άντε το χώνουμε και δώστου πάνω κάτω. Κι όταν σου λέει μια γυναίκα να σταματήσεις σταματάς δεν συνεχίζεις σαν βιαστής.

  Τώρα για να καταλάβω, το πρόβλημα το έχετε από τότε που αρχίσατε να κάνετε σεξ κανονικά η προέκυψε στην πορεία?

 148. Michael Says:

  Georgina>>κοιτα οπως σου ειπα δεν εχω πολλες εμπειριες ομως με ενδιαφερει πολυ να την ικανοποιω.Γενικα δεν ειναι προβλημα,εννοω πως δεν ειναι ανοργασμικη.Εχει οργασμους,αλλα σπανια.Και οσο για αυτο που ειπες,για τον τροπο που το κανω,εισαι τελειως λαθος.Ειμαι ανοιχτομυαλος και τα συζηταω ολα, και προσπαθω να ειμαι τρυφερος μαζι της,αλλα και βιαιος,καθως αυτο της αρεσει.Αυτο που θελω να σου πω ειναι πως το απολαμβανει,δλδ μετα μου λεει πως ηταν τελειο αν και δν τελειωνει παντα.Ομως απορω,αφου ειναι ωραιο για εκεινη,γιατι δεν το αντεχει??απλως μου λεει πως ειναι πολυ εντονο και δεν μπορει να το αντεξει,γιαυτον το λογο της λεω να εξερευνει και μονη της το σωμα της αλλα δεν το κανει…..παντως εχω ακουσει παρομοια ιστορια και απο κοπελα η οποια τρελαινοταν με το σεξ του συντροφου της παρολο που ειχε την ιδια καταληξη η διαδικασια. anyway,thanks georgina

 149. giota Says:

  mike thanks…to eida to video kai lew na to prospa8hsw monh mou prwta..

 150. giota Says:

  >heliotypon nomizw oti 8a einai kalutera na to dokimasw monh mou prwta, na psaxtw ligo…kai an den ta kataferw vlepoume…!

 151. heliotypon Says:

  >giota: ‘Οπως νομίζεις. Πάντως ο φίλος διατίθεται.

 152. Georgina Says:

  Λοιπόν Κύριοι, Κυρίες και Δεσποινίδες βρήκα κάτι που είμαι 100% σίγουρη ότι σας ενδιαφέρει!!!

  Check Out this:

  http://xhamster.com/movies/246615/how_to_eat_a_pussy_right.html

  Πιστεύω πως ύστερα από ένα τέτοιο μάθημα κάτι θα καταφέρετε.
  Ελπίζω μόνο να καταλαβαίνετε αγγλικά….

  Ελπίζω να βοήθησα κάπως την κατάσταση……….

 153. evelina90 Says:

  Παιδιά θέλω απλά να σας παραθέσω τη δικιά μου εμπειρία με τ squirting και να σας διαβεβαιώσω πως σίγουρα μετράει η τεχνική, αλλά όπως και να το κάνουμε, κυρίαρχο ρόλο παίζει το κατά πόσο είμαστε άνετοι και χαλαροί με τ σώμα μας, να απολαμβάνουμε πραγματικά την ηδονή του οργασμού και φυσικά να μην ξεχνούμε και την ”ατομική δουλειά”. Προσωπικά, όταν έκανα sex πρώτη φορά με τ αγόρι μ στα 16, με ρώτησε εάν αυνανίζομαι κ εγώ σεν ήξερα καν τι εννοει!!!!αφου είδαμε άπειρες σχετικές τσόντες και αφού με έγλυφε συνέχεια προκειμένου να προκαλέσει τ περιβόητο squirting,εξακολουθούσα απλά να έχω τέλειους οργασμούς, γινόμουν μούσκεμα, αλλά δεν έχυνα. Ώσπου μία μέρα, έπειτα από 6 μήνες με τ αγόρι μ, είδα κάτι τέλειες τσόντες μόνη μου που ο ίδιος μοθ είχε δώσει, και έχυσα 7 φορές, άπειρα, τις μισές βάζοντας απλά ένα δάκτυλο… (Μιλάω άνετα γιατί θεωρώ είναι ανόητο σενα τόσο ωραίο πράγμα όπως ο οργασμός να υπάρχει ντροπή, κτλ. )Έκτοτε, χύνω, είτε με τ αγόρι μ είτε μόνη μ, τ ρεκόρ μ είναι 34 φορές-όχι δεν λέω μαλακίες!!!Αλλά δεν χύνω πάντα. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάπιοα εξειδικευμένη τεχνική από τη μεριά των αντρών, αλλά κυρίως οι γυναίκες πρέπει να ψσχτούν κυρίως και να τους ενδιαφέρει πραγματικά η ικανοποίησή τους. Οι τσόντες πάντως βοήθάνε πραγματικά-και τ δύο φύλα, κύρίως βέβαια τ κορίτσια κατά τη γνώμη μου που πρέπει να απεμεχοποιηθούν και τ καταλάβουν τι έχουν εκεί κάτω και τι δύναται να τους προσφέρει!!!!(sorry για τ κατεβατό) Ριξτε και μια ματιά εδώ(μην νομίσετε αγοράκια ότι χρειάχεται απαραίτητα οοοοολη αυτη η διαδικασία για τ ”χυσιμο”, αλλά ότι επιπλέον μαθαίνει κανείς καλό ειναι)
  http://xhamster.com/movies/11837/how_to_make_her_squirt.html

 154. evelina90 Says:

  Α, επίσης να προσθέσω πως -τουλάχιστον σε μένα έτσι συμβαίνει, δεν το’χω συζητήσει με άλλες κοπέλες- λίγα δευτερόλεπτα πριν χύσεις είναι σαν να κατεβαίνει από τον κόλπο κάτι σ μάλλον τ περίφημο σημείο ‘G’, ή κάτι άλλο που δεν είμαι γυναικολόγος για να το γνωρίζω, και έτσι κ χούφτα ολόκληρη να έχεις στον κόλπο πετάγεται έξω. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει!!! Δηλαδή, όταν νιώσεις αυτήν την φαινομενικά ανάγκη προς ούρηση, κ ελάχιστα να βάλεις τ δάκτυλό σ στον κόλπο σ χύνεις. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν είναι ούρα…Τέλος, κατ’εμέ, η πιο σίγουρη στάση για να τ πετύχει κανείς αυτο είναι να είναι η γυναίκα όρθια ή μ λυγισμένα γόνατα!

 155. kostas-sofia-squirt Says:

  Agapiti evelina ehis poli dikio gia tin oli diadikasia!! Eho tin tihi na eho kani kathe erotiko mou sintrofo kata kerous na kani squirt!! Kapies to kataferan shedon amesos isos 3-5 kala sesions!! Kapia ali hriastike..2 hronia & molis egine….frikare!!
  Pantos ine sketi trela & tora pia then mporo na ime me gineka pou DEN ine squirter!!
  kala squirt se oles!!

 156. giannis21 Says:

  γεια σας παιδια ακου για αυτην την εκσπερματωση που εχουν οι γυναικες εγω ειμαι 2 χροναι με την κοπελα μου και δεν της εχει συμβει.μπορει καποιος να μου πει πως πρεπει να το κανω για να της ερθει.ερχετε σε οργασμο αλλα οχι αυτο το πολυ υγρο.μονο σαν ιδεα τρελενομαι που το ακουω θελω πολυ να την κανω να το νιωση αν υπαρχει κανεις που να ξερει και μπορει να μου πει……..

 157. heliotypon Says:

  >giannis 21: προτείνω να σε βοηθήσει ο Κώστας (δες το προηγούμενο σχόλιο από kostas-sofia-squirt). Είναι έμπειρος σ’ αυτό και αν δεν έχεις πρόβλημα να το κάνει η κοπέλα σου με άλλον, νομίζω μπορεί να της το προκαλέσει.

 158. diolo Says:

  paidia to exw dokimasei kai me deuteri kopella kai epiase..den einai se oles sto idio simeio alla ekei pou i kathemia erethizetai perissotero..stis pio polles einai i kleitorida kai to panw toixos sto mprostino meros tou kolpou..

 159. 20cmoflove Says:

  Και εγώ προσπάθησα γλύφοντας να κάνω τη κοπέλα μου να χύσει αλλά τίποτα.3 τέταρτα είμουν κάτω και πάλεβα, τη ζόρισα τόσο που στο τέλος με έχεσε στη μάπα

  • Georgina Says:

   Λοιπόν δεν χρειάζεται ούτε κόπος ούτε πολύ ώρα πέδεμα. Χρειάζεται τρόπος. Φιλαράκι εάν την παιδεύεις την κοπέλα 3 τέταρτα χωρίς τπτ να γίνεται στην καλύτερη περίπτωση θα ξενερώσει….. Στην χειρότερη σε πετάει έξω στην παγωνιά με τα σώβρακα (χαχαχα Εδώ γελάνε).
   Το θέμα είναι και η μεταξύ σας χημεία. Και δεν πάνε και κατευθείαν στο ψητό…. Κάντε και κανένα παιχνιδάκι να ανάψουν τα αίματα… Δεν λες άντε να σε κάνω να τελειώσεις με γλυφομούνι για να δω κι εγώ χαρά!
   Επίσης πρέπει να υπάρχει και κατανόηση μεταξύ σας κατά την διάρκεια της πράξης και να μην φοβάται να σου δείξει ή να σου πει τι προτιμάει καλύτερα μη θέλοντας να σε προσβάλει.
   Α και εκτός αυτού μπορεί η κοπέλα σου να είναι κολπική και καθόλου κλειτοριδική. Ή πολύ απλά να χρειάζεται και τα δύο. Σε αυτήν τη περίπτωση λοιπόν ξεκινάς με γλύψιμο στις κλειδώσεις τον ποδιών (αυτές που βρήσκωντε κοντά στο αιδοίο φυσικά) και πας προς την κλειτορίδα γλύφωντας την και ρουφώντας την. Κι όταν λέμε γλύψιμο όχι όπως στις τσόντες που απλά κουνάνε γλώσσα πάνω κάτω αλλά όπως γλύφεις παγωτό ένα πράγμα και ακουμπάς και τα χείλι σου επάνω. Επίσης καλό είναι όταν της ρουφάς την κλειτορίδα ταυτόχρονα η γλώσσα σου χωρεύει πάνω στην κλειτορίδα της. Παράλληλα λοιπόν με το γλυφομούνι αρχίζεις να παίζεις με το κόλπο της. Μην βάλεις κατευθείαν δάχτυλο μέσα της, σιγά σιγά κάνοντας κυκλικές κινήσεις στα τοιχώματα αρχικά, και ελάχιστα αργότερα (όχι μετά από δέκα ώρες) βάζεις ένα δάχτυλο ή δύο εξαρτάτε πάντα από την στιγμή εκείνη τι θέλει η ίδια. Προσοχή όμως τα δάχτυλα δεν χρειάζεται να μπαινοβγαίνουν (διότι απλά είναι σχετικά μικρά σε σχέση με το πέος με αποτέλεσμα να μην νοιώθει τπτ). Απλά (με τα ακροδάχτυλα σας) πιέζεται το πάνω του κόλπου και το κάτω (το κάτω μέρος: έτσι ενεργοποιήτε τους μυς και μαζεύεται το αίμα ποιο γρήγορα, αυτό μετράει για να τελειώσει) και πιέζετε. Βέβαια εκεί μπορεί να σας καθοδηγήσει και η ίδια με το να σας πει που ακριβώς θέλει τα δάχτυλά σας, γιατί από γυναίκα σε γυναίκα διαφέρει!

   *Όταν λέμε κόλπος δεν εννοούμε την κωλοτρυπίδα φυσικά (πολύ τα μπερδεύετε)

   Καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια!

 160. diolo Says:

  paidia egw ta katafernw mia xara!blepw pws i kleitorida exei simantiko rolo sto na ta katafereis ftanei na kaneis tis swstes kiniseis..ginaika apo ginaika diaferei kai sto xeri tou antra(i sti glwssa tou) na brei ton tropo…

 161. giannis21 Says:

  geia sas paidia to prospathisa me tin kopela mou…..nai men teleiwse alla oxi ayto ”polu” pou diavazw mipos den mporoun na to kanoun oles oi gynekes????opws to tin eglyfa erethizotan poly…kati ftaiei mallon….

 162. heliotypon Says:

  >Σε όλους: παδιά ίσως να μην μπορούν να το κάνουν όλες οι γυναίκες. Εγώ σας πρότεινα να δοκιμάσουν με τον Κώστα που είναι πολύ έμπειρος σ’ αυτό, αλλά ίσως να μην θέλετε να το κάνει με άλλον η δικιά σας…

 163. diolo Says:

  paidia oles mporoun na to kanoun..prosfata eixa gnwrisei sti mikri poli pou menw ena eidiko giatro gia na sigoureutw kai auto pou mou edwse na katalabw einai pws den mporoun na to kanoun oi perissotero anorgasmikes..twra kapioi einai fisiologiko na diskoleueste na to petixete afou den to exete 3anakanei..keep trying…!!

 164. giota Says:

  paidia to prospa8hsa..eida osa video exete anevasei alla den katafera kai polla..aplws erxomoun se orgasmo..
  vevaia amesws meta apo ka8e orgasmo eniw8a san na katouriemai( enw pio prin den to eixa niwsei auto ) kai phgaina sthn toualeta kai katouraga niw8ontas mia periergh euxaristhsh h opoia den eixe kamia sxesh me tis koples pou ourliazoun stis tsontes otan xunoun.
  auto upoti8etai oti einai to squirtining?den 3erw:S exw mperdeutei!!

 165. Manos Says:

  ime kainourgios me lene mano opos katalavate exw k egw t idio provlima dn boro n kanw tn kopela mou n ftasi se afto to simio an borite voithiste me

  • anonymos Says:

   xwstis 2 daxtyla kai gama tin mexri na vgalei to mouni tis floges.. allakse tis ta petrelaia mi tin lupasai. na tis to kaneis suntrivani. kai meta trava tis ki ena gamisi apo panw.

 166. Anonymous Says:

  http://redtube.com/15878

 167. Ali8eias Says:

  Me tetoion antra pou exei i kopela mazi sou 8a pigaine?
  tora mas douleueis polles tsontes exeis dei mallon.

 168. heliotypon Says:

  >Aliueias: Δεν μας λες σε ποιόν απευθύνεσαι και σε ποιά κοπέλα αναφέρεσαι… Εδώ είδες ότι έγραψαν πάρα πολλοί και πολλές…

 169. Magno Says:

  Χαιρετώ την παρέα! Ενδιαφέρον το site. Για εσάς που ρωτατε το “πώς?” θα φτάσει η κοπέλα στο πολυπόθητο ..”squirting” θα δώσω 2 tips : (α) για τους άνδρες: βρείτε την κλειτορίδα και επικεντρώστε εκεί τις προσπάθειες σας. Καλό λίγο “γύρω-γύρω” προκειμένου να “ξεκουράζεται” το σύστημα αλλά κυρίως επικεντρώστε ΣΤΟ σημείο. Η χρήση δονητή για ταχύτερη ..επίτευξη του στόχου είναι από θεμιτή ως απαραίτητη ανάλογα με την περίπτωση και κάνει και τη “δουλειά” πιο ξεκούραστα. (β) για τις γυναίκες : χαλαρώστε και απολάυστε χωρίς να .. πιέζεστε για αποτελέσματα. Κάντε το για αυτή καθ’αυτή τη χαλάρωση και απόλαυση και όχι σα να κάνετε τεστ (και να μη.. squirtίσεις δεν τρέχει). Και μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τον ..ήρωα. Και μόνο που κάθεται να μάθει πώς να σας ευχαριστήσει .. του αξίζει ένα μπράβο 🙂

  Respect. Καλά παχνίδια καλά γλέντια 🙂

 170. anonymos Says:

  Λοιπον.. Είμαι άντρας και μου έχει τύχει να βρω γυναικα, άγνωστη, που ειχε αυτη τη σεξουαλικη συμπεριφορα. Μην προσπαθειται άδικα. Αν η γυναίκα μπορεί, τότε θα το καταφέρει μόνη της χωρίς να σας ρωτήσει. Εσείς απλά θα τύχει να είσαστε εκει και να βοηθάτε. Η συγκεκριμένη δεν σταμάταγε να έχει οργασμούς. Έχανα το μέτρημα, και φυσικά φοβήθηκα μηπως είναι κατούρημα ή μήπως έχει κάτι απο ούρα. Σας πληροφορώ πως όχι, είναι σαν εμετός απο νερά, σαν να υπήρχε κάποιος απο μέσα που με ένα κουβά έριχνε τα νερά έξω. Τόσο έντονη έκκριση…. Μπορώ να πω όμως οτι ξενέρωσα τελικά.

 171. ZOH Says:

  paidia pragmatika…kapoios eipe to swsto..
  an ontws yparxei kapoia texniki peite mas ki emas na ksestravwthoume..ta site pou mas stelnete einai ola sta agglika..
  edw ellinika milame kai den katalavenomaste..tha mathoume tin texniki tou squirt kai malista sta agglika?ekei olo orologies exei…plaka kanete?
  egw pisteuw oti yparxei kai to exw akousei apo kontino anthropo..alla den to eixa dwsei simasia tote..
  as mas pei kapoios ti texniki xrisimopoiei telospantwn.(xerw oti anthropos me anthropo diaferei alla kante ena kopo…)
  pote de xereis..!mporei na doume anastasi..
  oi erotiseis mou einai oi eksis..
  1.yparxei eidiki stasi pou prepei na parei h gyneka?
  2.exei sxesi an einai kolpiki h kleitoridiki?(egw as poume kolpika den exw teleiwsei pote kolpika…)
  3.exei sigoura sxesi me to simio g.. to opoio gia na to peiraksei o antras…bazei ta daxtyla ston kolpo kai ta kinei pros ta epanw as poume..ftanei auto gia na epiteuxthei squirt h thelei kai kamia alli kinisi mat?
  4.thelei opwsdipote xadi kai h kleitorida parallila h den exei sxesi to ena me to allo?
  5.mipws einai kati pou prokaleitai me ligo apo ola?dld…xaidema kleitoridas, daxtylo, glipsimo klp…ola mazi?
  eeeeee peite kati…
  eleos!voithiste mas tous amoirous…
  lete gyneka me gyneka na to petyxenei kalytera???oeo?
  to mail mou einai… zoinama@ymail.com opoios thelei na mou dwsei ta fwta tou…
  thanks!

 172. ZOH Says:

  loipon brika kati psaxnontas.
  deite to einai sta agglika pali gmt!
  alla apo oti eida leei leptomerws ti prepei na kanei kaneis gia na to petyxei…stin arxi leei peri tinos prokeitai kai meta exei 1. 2. 3. 4. klp
  diladi ta vimata pou akoloutheis!
  eeee kai an kapoios to petyxei as mas to pei kai emas eeeee?
  good luck to everybody!

  http://orgasmquest.blogspot.com/2007/07/learning-to-have-squirting-orgasms.html

 173. ZOH Says:

  loipon brika kati psaxnontas.
  deite to einai sta agglika pali gmt!
  alla apo oti eida leei leptomerws ti prepei na kanei kaneis gia na to petyxei…stin arxi leei peri tinos prokeitai kai meta exei 1. 2. 3. 4. klp
  diladi ta vimata pou akoloutheis!
  eeee kai an kapoios to petyxei as mas to pei kai emas eeeee?
  good luck to everybody!

  http://orgasmquest.blogspot.com/2007/07/learning-to-have-squirting-orgasms.html

  makari na mou symbei!

 174. anonymos Says:

  ante mori xlapatsa thes kai na sou sumvei …

 175. Anonymous Says:

  koritsai ligi eksaskisi thelei kai arketo xalarwma!!!

  to petyxa meta apo 3 meres prospatheias moni mou.
  Imoun sigouri oti mporousa, kathws apo tin prwti fora aisthanomoun tin anagki gia katourima. Symvoules pou dinw:
  1. kalo einai na exoume paei toualeta prin, gia na min exoume fovo oti tha katourithoume, na katalavoume diladi pws auto pou niwthoume den einai anagki gia katourima, alla to squirt.
  2. opws poly swsta eipate idi, tha xreiasteitai eite daxtyla eite doniti me klisi prow ta panw.
  3.se emena proswpika xtreiastike ligo apo ola. Ligo xadi stin kleitorida, ligo donitis, ligo daxtylo kai arxisa na niwthw auto to aisthima tou ”thelw na katourisw” .
  4. o pidakas ektokseuthike afou mesa ston kolpo mou den ypirxe tipota kai enw xaideva entona tin euriteri perioxi.
  5. einai aosma kai axrwma. geusi den dokimasa!
  6. den einai auto pou lene orgasmos, afou evgala oti evgala synexisa gia liga deutera to paixnidi ki ekei teleiwsa. den moy synevei diladi auto pou vlepoume sta video me ta ourliaxta!

 176. ZOH Says:

  Esy amomymos…ti ntailikia einai auta…?’xlapatsa’… poly tileorasi vlepeis! mpikes sto site gia na peis ti gnwmi sou kai otan poune oi alloi ti diki tous esy tous vrizeis?an den to antexeis…min asxoleisai …na arxisw ki egw na krazw auta pou grafeis?
  wrea ta les …anwnyma kai aproswpa…!!

 177. Brainman72 Says:

  Ζωη δες το μειλ σου.

 178. Brainman72 Says:

  δειτε αυτο το λινκ

  http://www.inastros.gr/content/view/34/28/

 179. Brainman72 Says:

  Μια γνωστη μου (μια συνηθισμενη γυναικα) μου εχει πει οτι της εχει συμβει δυο φορες σε ανυποπτο χρονο, τη μια φορα ενω αυτοικανοποιουνταν ορθια στο ντους και την αλλη ενω ειχε ερωτικη επαφη και της εκανε στοματικο ερωτα ο συντροφος της.

  Πιστευω οτι εν δυναμει σε καθε γυναικα μπορει να συμβει αυτο, δεν σημαινει οτι πρεπει να συμβαινει παντα και δεν εχει να κανει με
  συγκεκριμενη τεχνικη. Ειναι θεμα ερεθισμου και ενεργειας εσωτερικης απο τον ερεθισμο αυτο που προκαλει τις συσπασεις του κολπου και την
  εκτιναξη των υγρων. Τα υγρα αυτα,σημειοτεον, δεν ειναι σαν τα αλλα υγρα υγρανσης του κολποπου ειναι πιο λευκα και παχυρευστα και
  που περιεχουν γαλακτικο οξυ. Τα υγρα του squirt (ατυχης ελληνικος ορος=γυναικεια εκσπερματιση) ειναι πιο ρευστα, λευκα και πιο νερωμενα..

  Ο συνδυασμος χαδιων της κλειτοριδας εξωτερικα (η λιγο πιο πανω απο αυτην) και εσωτερικα του σημειου g (αυτο το σγρουμπουλακι λιγο μετα
  την εισοδο του κολπου) μποορει να εχει το αποτελεσμα αυτο αλλα παιζει ρολο η απολυτη ανεση και οικειοτητα και φυσικα να αφεθει η γυναικα
  στην αισθηση της. Συγκεκριμενα…μια τεχνικη που δειχνει ενας μασερ σε ενα κλιπ ειναι κατατοπιστικη. Με τα δυο δαχτυλα εσωτερικα και με
  πιεσεις προς το σημειο g σε συνδυασμο με την γρηγορη κινηση (αλλα υπαρχει κ με αργη) μπορει να προκαλεσει squirti. Ομως δεν γινεται στα
  καλα καθουμενα και απο το μηδεν. θελει προεργασια, ο μασερ ηδη πιο πριν εκανε μασαζ στην κοπελα και της προκαλεσε ερεθισμο γενικοτερα
  σε ολο το σωμα. παντως το αν χρειαζεται χαδι στην κλειτοριδα δεν ειναι σε ολες τις περιπτωσεις απαραιτητο!
  Το σιγουρο ειναι παντς οτι και μονη η γυναικα της μπορει να το πετυχει. Πιστευω κατα προτιμηση σε σταση ανασκελη!

  Και δεν συνδεεται με την αισθηση του τελειωτικου οργασμου.

  Τυχερες γυναικες..καλα το ελεγε ηδη ο αριστοτελης οτι βιωνουν τον ερωτα 5 φορες πιο δυνατα απο τον αντρα..

 180. xxx Says:

  loipon epeidi to exw psaksei to thema tha sas pw ti ginetai..to squirt einai kati yparkto,alla den to pathainoyn oles oi gynaikes oti kai na kaneis..yparxoyn aytes poy den to pathainoyn katholoy kai aytes poy to pathainoyn me tis kataliles diergasies..eite mones toys eite me kapoion syntrofo..epi toy thematos twra..ayta ta ygra einai aosma axrwma xwris kolodes ifi kai me entoni geysi (galaktiko oksi)poy leei kai o filos apo panw..anologa me tin entasi tis sexoyalikis epafis kai den ennow dynami kai taxitita ennow pathws kai erwtas pros ton partener soy,antistoixa yparxoyn se entoni morfi me ektinaksi h se ligotero entoni morfi me xysimo..einai kati poly omorfo kai gia toys dyo kai aisthanomai poly tixeros poy to exw vrei kai katafernw na to prokalesw stin kopela moy..

 181. ToM Says:

  Λοιπον παιδια….εγω ειμαι 18 χρονων….. δν εχω προσπαθησει καν….εκατσα ολη νυχτα και τα διαβασα….ετσι και δν καταφερω τπτ….τρεξτε να σωθειτε :P…Ελπιζω να τα καταφερω……Α….και μου αρεσε πολυ ολη η συζητηση σας….

 182. ToM Says:

  Οποιος/α θελει να με κανει add το enail μου ειναι: critical_err00r@hotmail.com …………. cya guys!!

 183. ZOH Says:

  to eida to mail mou..thanksssssss
  en tw metaksy exw pei kai stis files mou gia to squirt kai oses de to ixeran tsimpisan amesws!
  xaaxaxa

 184. Anonymous Says:

  http://youporn.com/watch/48617/sindee-jennings-squirts/?from=related3&al=2&from_id=2919&pos=4

 185. ToM Says:

  To dokimasa kai m eipe pws to mono p ktlve sto telos tan pws eniw8e kati san na i8ele na katourisei….kai dn to afise na bgei….. Ase re malakies…..8a me kinigaei kai i mana mou an lerwsei kanena tavani!!! rox8es to vapsame…:D………….gunaikes genikotera= katastrofh!!!

 186. heliotypon Says:

  Παιδιά, εδώ δεν είναι chatroom ούτε MSN. Δεκτά μόνο μηνύματα σχετικά με το θέμα.

  Και από δω και μπρος μηνύματα σε Greeglish θα διαγράφονται. Για να είμαστε εξηγημένοι. Εντάξει;

 187. AzWraiTh Says:

  OMG ρε παιδιά ήμαρτον 3 χρόνια να λύσουμε το μυστήριο?Αφού δεν την παλέβουμε.Και έχω και εγώ μια απορία (όπως όλοι σας).ΟΙ MYTHBUSTERS ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΞΥΝΟΥΝ?

 188. papalis Says:

  οσον αφορα το μηνημα σου AzWraiTh για τα 3 χρόνια μου θυμίζει λιγο το Book of love του american pie: Είναι η συσορευμένη εμπειρεία τριων ετων πανω σε ενα θεμα.

 189. ioanna Says:

  emena mou sinevei proti fora prin peripou 2 xronia (eimai 23 simera)…alla me proigoumenous sintrofous mou den mou sinevaine. mono me ton anthropo pou eimai edo kai 2.5 xronia. rotao loipon, pezei rolo o adras?to morio tou?ta sinaisthimata sou giauton? ti skata?????
  an xoriso me auton tha xoriso kai me to scuirt gia panta?????

 190. Brainman72 Says:

  παιζει ρολο σημαντικο το τι εμπνεεσαι ειτε ειναι συντροφος ειτε ο δικος σου ερωτισμος! παιζει σημαντιοκο ρολο το συναισθημα κ γενικα η σχεση σου με τον ερωτισμο σου, αρα παιζει σημαντικο ρολο το ΤΙ σε εμπνεει κ σου βγαζει ο αλλος. Δεν σημαινει ομως οτι αν χωρισεις αποα αυτον δεν θα σου ξαναβγει

 191. Sophia Says:

  Καλησπέρα πρώτα απ’όλα στον οικοδεσπότη και μετέπειτα σε όλη την “παρέα” που τα τελευταία 3 χρόνια δημιουργήθηκε εδώ με κοινό αντικείμενο μελέτης (με ή χωρίς εισαγωγικά) το squirt!!!
  Παρακολουθώ το συγκεκριμένο κομμάτι του blog του οικοδεσπότη μας από day one… Είμαι κι εγώ squirter αλλά δεν είναι ένα “χάρισμα” που είχα από τότε που ξεκίνησα την σεξουαλική μου ζωή, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει, είχα κάτι ακούσει, αλλά νόμιζα ότι είναι μύθος και τρυκ σε πορνοταινίες.
  Όλα αυτά μέχρι πριν 5 χρόνια που όχι μόνο το έμαθα με την βοήθεια και καθοδήγηση του φίλου μου ο οποίος είχε πείρα επί του θέματος, αλλά έγινα και πολύ καλή όπως λένε…
  Θα ήθελα να απαντήσω σε πολλά από τα κατά καιρούς ερωτήματα που έχουν εκφράσει μέσα από εδώ πολλοί άντρες και γυναίκες… Δυστυχώς δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο για ιντερνετικές ενασχολήσεις.
  Ένα μόνο για το θέμα… το squirt είναι συνέπεια της γενικότερης σεξουαλικής διέγερσης της γυναίκας, το επιστέγασμα, το ξαλάφρωμα… ο εβδομος ουρανός, δεν είναι εκ γεννετείς χάρισμα, δεν είναι αυτοσκοπός στο σεξ, γι’αυτό μην το ζητάτε επίμονα από τις συντρόφους σας.
  Όσο για τον γλυκό μας οικοδεσμότη… heliotypon ελπίζω να καταφέρεις να βρεις τον τρόπο να μάθεις εσύ πρώτος απ’ όλους πώς να κάνεις την σύντροφό σου squirter… φιλάκια

 192. Brainman72 Says:

  Sophia…πολυ χρησιμες οι ‘γενικες’ σου παρατηρησεις κ συμφωνω οτι ειναι υεμα γενικοτερης διεγερσης…κ θα προσθετα κ ψυχικου δεσιματος με το συντροφο… θελω να σε ρωτησω κατι τεχνικο. η εκτοξευση κ η ποσοτητα ειναι παντοτε σχετικα? η εχεις την ιδια ποσοτητα κ σε καθε οργασμο? προερχεονται απο τον κολπο τα υγρα οπως εκτοξευονται? συνδεεται αυτο με αισθημα εντονου οργασμου η δεν εχει σχεση σε σενα αυτο?

  (για email στειλε μου αν θες στο kostas_erectus72@hotmail.com)

  • Sophia Says:

   Όπως κάθε οργασμός είναι διαφορετικός με τον προηγούμενο (αυτό ισχύει νομίζω για όλους, άντρες και γυναίκες), έτσι και η ποσότητα του υγρού που μαζεύεται στον κόλπο διαφέρει κάθε φορά. Το ίδιο και η ένταση της εκσπερμάτωσης, άρα και ο πίδακας… μούχει τύχει πολλές φορές να εκτοξευτούν πάνω από 2 μέτρα μακρυά και όσο για την ποσότητα θα πρέπει να ήταν κάμποση γιατί χρειάστηκε να σφουγγαρίσουμε! Σίγουρα squirter μπορεί να τελειώσει έτσι πάνω από μία φορά, όρεξη νάχει και αντοχές. Όσο για τον ερωτικό σύντροφο, πρέπει να είναι κάποιος που γουστάρει η γυναίκα ασφαλώς κι εάν δεν υπάρχει… νάναι καλά οι δονητές!!!

 193. Brainman72 Says:

  Sophia Συμφωνω με αυτα που παρεθεσες! θα θελα να σε ρωτησω, επειδη ειπες τη λεξη ‘κολπος’ νιωθεις οτι τα υγρα συσσωρευονται στον κολπο, δηλαδη νιωθεις λιγο πριν την στιγμη του squirting οτι υπαρχουν υγρα που θα εκτοξευθουν? σου δημιουργει ενα αισθημα ας πουμνε πιεσης αυτο κ ξαλαφρωνεις οταν εκτοξευονται η ειναι μια διαδικασια απροσμενη κ συμβαινει την ωρα που τα βλεπεις? Και σιγουρα με το δονητη μπορει να πετυχει το αποτελεσμα…σημασια εχει η σχεση που μια γυναικα βιωνει με τον ερωτισμο της..κατα ποσο εμπνεεται κ το νιωθει! πιστευω οτι μπορει εν δυναμει να συμβει σε ολες τις γυναικες, αλλα κ αν δεν συμβει δεν σημαινει οτι εχουν κ προβλημα…! Πανω απο ολα καλη σχεση με τον εαυτο μας κ τον ερωτισμο μας!

 194. Cra-crA Says:

  STOP HACKING YOUR SEX LIFE PPL…

  Paidakia (kai egw paidaki eimai), otan breite ena sosto tairi kai legontas sosto enow na to agapate pragmatika kai na iparxei romantismos/pathos (egkefaliko paixnidi) kathos kai xronos kai ore3i tha sas simbei sigoura …

  Eimai antras kai mou exei simbei arketes fores me 1 sigekrimeni proin, na e3permatonw sta 1 metro terasties posotites se simeio na aporei i kopela kai na nomizei pos exw kati to idietero enw egw apla tin goustara pragmatika. Distixos den mou exei 3anatixei apo tote toso entono anyways, to idio pathene kai i kopela kai na enimerosw pos den ipirxe pote epafi tou ginekeiou organou me ta daxtila para monon me to PEOS + para poli pathos + agapi = squirt egw + prwin mazi… xexe proin periergi den einai i zwi??? Den ftegame emeis pou xwrisame , i koinonia ta fteei (tespa Megali istoria) …
  Filia …

 195. ΑΝΩΝΥΜΟΣ Says:

  Όλες οι φίλες που μπορούν να το κάνουν θα είχε ενδιαφέρον
  πριν το επιχειρήσουν, να ουρήσουν…
  Αν μετά η ποσότητα του υγρού βρεθεί μειωμένη απ’ ότι συνήθως
  τότε μάλλον είναι ούρα.
  Λογικά πρέπει να είναι έτσι, απλά η μεγαλύτερη χαλάρωση μαζί με την ούρηση φέρνει ενδεχομένως πιο μεγάλη ένταση στον οργασμό .
  Πάντως μην ανησυχείτε αν σας συμβεί καθώς τα ούρα όπως είναι
  γνωστό είναι άσηπτα (δεν έχουν μικρόβια).
  Τα σάλια είναι πιο βρώμικα από τα ούρα…

 196. nasos Says:

  Πολύ κατρουλού ήταν η κοπέλα!

  Είμαι σίγουρος, όλες μπορούν να το κάνουν!
  Τώρα, το να γουστάρει ο άλλος να τον κατουρήσει στη μάπα,
  δεν το καταλαβαίνω!!

 197. Anonymous Says:

  παιδια το εζησα κ το ζω εδω κ 7 μηνες τωρα. απιστευτη εμπειρια. σας εχει τυχει ποτε να κανετε σεξ κ μετα η παρτενερ σας να σας ευχαριστει?

 198. Sosita Says:

  Paidia… den to pisteua, alitheia………. Prwti fora mou etuxe prin 2 evdomades…. nomiza oti ekana pipi mou alla den itan etsi telika…. epatha sok…. anatrixiasa… den kserw pws egine oute giati….. Pithanologw oti mporei na itan kai i prwti fora pou irtha se orgasmo.(an kai den thelw na to pisteuw)….

 199. Didaktorac Says:

  Kala to xrw oti oi ellines variounte na psaxnoun tetia zitimata alla den perimena tosi anideotita.

  Loipon exoume kai leme

  a)Auto pu perigrafete legete Female Ejaculation kai yparxei

  b)Den einai oura. Einai agnostis proeleushs ygro xoris xrwma + geush [Ektos an periexontai + oura mazi elaxista sinithws]

  c)Vgenoun apo tin ouri8ra

  d)Gia na exei tetio orgasmo h gynaika 90% twn periptosewn prepei na ere8iseis to G-Spot [shmeio G] ths.

  e) to 90% ton antrwn to petixenoun tixaia kai den mporoun na to epanalavoun

  8a parakolou8isw gia liges meres to sigkekrimeno post gia erotiseis grapste m edw

  Den einai toso diskolo oso fantazeste merikoi na vrite to shmeio G mias gynaikas.

  ps. Yparxei periptosi to shmeio G se mia gynaika na fernei disforia h’ kai pono ean diegerthei giauto an to vreite kai sas pei kati paromoio shmainei oti den ere9izete ekei + 8a prepei na vreite to koumpi ths.

 200. heliotypon Says:

  Παιδιά σας παρακαλώ πολύ ΟΧΙ GREEKGLISH. Δεν διαβάζονται και θα τα διαγράφω, όσο ενδιαφέρον κι αν είναι το σχόλιο

 201. nasos Says:

  b)Den einai oura. Einai agnostis proeleushs ygro xoris xrwma + geush [Ektos an periexontai + oura mazi elaxista sinithws]

  Mr professor,
  ο χαρακτηρισμός “άγνωστης προέλευσης υγρό” δεν με καλύπτει..
  Περίμενα μια πιο επιστημονική και εμπεριστατωμένη άποψη…

 202. Sosita Says:

  Οπως και να ‘χει… ειναι περιεργο το αισθημα εκεινης τησ στιγμης. Πραγματικα δεν με πολυεωδιαφερει τι ειδους υγρα ειναι. Ειναι τελεια!!!! Πραγματικα εγς στην αρχη ενιωθα τοοοοοσο ασχημα που σταματουσα. ΔΕΝ αλλαξε κατι στη σεξουαλικη μου επαφη. Μονη μου το βρηκα. Απλα δεν σταματησα οπως εκανα τις προηγουμενες φορες.
  :))))

 203. viky Says:

  ουπς! σορρυ τωρα ειδα οτι δν κανει να γραφουμε με greeklish 😛 και ξαναλεωω… το ξερω οτι γινεται αυτο τ εχω δει πολλες φορες.. αλλα εχω προσπαθήσει μονη μ και δν τα καταφερα.. ποιος θα μ πει πω μπορω να το κανω μονη μ/? e-mail viky1kala@yahoo.gr

 204. gabyk83 Says:

  Γεια σας, ειμαι καινοuργια και μου αρεσετε, φιλακια, Gaby

 205. trifero_fuck Says:

  ολα ωραια αυτα που λετε παιδες και κοπελιες
  αλλα αφου γαμησω πρωτα να δω πως ειναι τα βασικα
  το απλο sex
  μετα θα τα πουμε και για το squirting και τα προχωρημενα θεματακια

 206. heliotypon Says:

  Είπα, θα σβήνω τα Greeklish, παιδιά….

 207. Brainman Says:

  http://xhamster.com/movies/337228/inkjet_orgasm_i_advise_everyone_.html

  τεχνικη μασαζ για squirt

 208. Μιχαλης Says:

  Διαβασα αρκετα ποστ και είπα να καταθεσω κι εγω την γνωμη μου.
  Λοιπόν το squirt συμβαινει αρκετα συχνα με την κοπελα μου.. όταν συμβαινει, η ποσότητα υγρων είναι πραγματικά μεγαλη -αν και οχι παντα σταθερη. μερικές φορες φτανει ας πουμε 1 με 1μισι ποτηρι νερου… Δεν ξερω αν υπαρχει “ειδική τεχνική” γιατι εγω ούτως ή αλλως παντα παίζω προκαταρκτικα με τον κόλπο της και κανω λιγο πολυ αυτα που διαβασα να περιγραφονται αλλα δεν συμβαινει και squirting απαραιτητα καθε φορα που τα κανω αυτα. (παντως εχει συμβει και μια φορα -μονο μια- χωρις καν να κανω κατι ιδιατερο.. ημουνα ντυμενος μαλιστα και μου εκανε μουσκεμα το παντελονι όπως καθοταν απο πανω μου!)
  Το γεγονος είναι οτι τα υγρα δεν ειναι ουρα, ουτε μυριζουν ιδαιτερα, και δεν εχουν ασχημη μυρωδια. Στην φαση με το παντελονι που ειπα -ανοιχτοχρωμο τζιν- όταν στεγνωσε δεν ειχε μεινει κανενας λεκες.
  Δεν μπορω να πω οτι την βλεπω να παραληρεί περισσοτερο απο οταν εχει κανονικό οργασμο… ΟΚ οταν νιωθω οτι θα συμβει την βοηθαω αλλα δεν νομιζω να ειναι πιο ευχαριστο το συναισθημα απο εκεινο του συνιθισμενου γυναικειου οργασμου. Τουλαχιστον ετσι νιωθω οτι το βιωνει αυτη.
  Αυτα!

 209. Anonymous Says:

  καταλαβα αρκετα πραγματα για το sguirtihg πιστευω να καταφερω να τα κανω πραξη με τη γυναικα μου! μεγαλο πραγμα ο ερωτας στη γεματη ενοιες ζωη μας.τα χαιρετισματα μου σε ολους σας! Αλεξ.

 210. Αλεξ Says:

  θελω λιγη προσαρμογη με τους υπολογιστες.

 211. whateva Says:

  υπέροχα πράγματα. και ακόμα πιο πολύ όταν είναι σε βαθμό 2ψήφιο σε μια μόνο πράξη. λοιπόν. για να επιτευχθεί θέλει κ οι 2 να το θέλουν. εννοώ πρώτα η γυναίκα να ξεπεράσει τα ταμπού-όχι κοπελιές δεν γίνεται να κατουριέστε την ώρα που αισθάνεστε άπλετη ευχαρίστηση. αφήστε ελεύθερο ό,τι θέλει να βγει. τονίστε πως θα τα κάνετε μούσκεμα για να αποφύγετε το σκάλωμα του παρτενέρ. πάρτε το πάνω χέρι κ τοποθετήστε το σώμα σας όπως νιώθετε μεγαλύτερη ευχαρίστηση. κρατήστε για δευτερόλεπτα την ανάσα σας και σφίξτε λιγάκι τους μυς του κόλπου την στιγμή που νιώθετε πως κάτι διαπερνάει τη σπονδυλική σας στήλη.. έρχεται! οι επόμενες φορές(ναι συνήθως μετά την πρώτη έρχονται απανωτές) θα είναι εντελώς ανεξέλεγκτες.
  οι άντρες βρίσκουν ποια είναι η στάση που ερεθίζει περισσότερο την παρτενέρ. Ο κάθένας μπορεί να το καταλάβει. Σωστά? το μόνο που μένει να κάνουν είναι μόλις αισθανθούν τις εντονότερες συσπάσεις ΝΑ ΒΓΟΥΝ. Την πρώτη τουλάχιστον φορά πρέπει να βγείτε. Και κατά διαστήματα των επόμενων. Είναι ωραία αίσθηση για σας να είστε μέσα, αλλά για την γυναίκα μπορεί να είναι κουραστικό να γεμίζει χωρίς να αδειάζει και στο τέλος να ξενερώσει από την πίεση του υγρού εκεί χαμηλά στην κοιλιά. Είναι η στιγμή της, μην της τη χαλάτε για δικιά σας επιπλέον ευχαρίστηση. Νομίζω πως σας αρκεί μόνο και μόνο το ότι την κάνετε να αισθάνεται πως είστε ο θεός της. Γιατί κάπως έτσι είναι εκείνη τη στιγμή.
  Τέλος θέλω να πω και να τονίσω πως μου έχει συμβεί μόνο με άτομο που ΠΟΘΟΥΣΑ πραγματικά και αλόγιστα. Οι κοπελιές στις τσόντες μάλλον είναι εκπαιδευμένες για τον οποιονδήποτε.
  Καλή τύχη και καλή ευχαρίστηση παιδιά. Εγώ να στείλω τα ευχαριστώ στον δικό μου «θεό» για το υπέροχο 1 προς μετά-τις-17-φορές-έχασα-το-μέτρημα που μου χάρισε κάποτε…

 212. depi Says:

  oooooooooooh

 213. μιλενα Says:

  Πολύ ωραίο θέμα παιδιά συγχαρητήρια. Εγώ το squirt δεν μπορώ να το απολαύσω με την διήσδηση του πέους παρά μόνο με δονητή και τα δάχτυλάκια μου. Πιστεύω ότι είναι θέμα ψυχολογίας. Ίσως με το αγόρι μου είμαι λίγο σφιγμένη και σκέφτομαι πως θα αντιδράσει αν ξαφνικά το πάθω και ντρέπομαι να του ανοίξω τέτοια συζήτηση και πιθανόν να μην γνωρίζει τι ακριβώς είναι το squirt. Είναι σαν να κατουράς και ξελαφρώνεις και η ποσότητα είναι αρκετή το υγρό δεν μυρίζει απλά το μειονέκτημα είναι ότι εκτοξεύεται μακρυά και λερώνονται τα πάντα. Ελπίζω να σας κατατόπισα αρκετά παραστατικά και περιμένω να μου προτείνεται ιδέες πως να το πω και στο αγόρι μου γιατί φοβάμαι μήπως και νομίζει ότι δεν με ικανοποιεί το πέος του.

 214. heliotypon Says:

  >Anonymous (Άλεξ): Εύχομαι να τα καταφέρεις. Ενημέρωσέ μας.

  >Whateva: Μπράβο που τα κατάφερες. Η δική μου δεν το έχει καταφέρει ακόμα. Θα ήθελες να τη βοηθήσεις;

  >Μιλένα: Αν είναι ανοιχτόμυαλος δεν θα έχει πρόβλημα να σε καταλάβει. Αν δεν είναι, ίσως είναι ο …επόμενος!

 215. DIMITRIS DIM Says:

  Ναι. Το έζησα κι εγώ πριν πολλά χρόνια με μια γυναίκα αρκετά μεγαλύτερή μου. Είχα ξαφνιαστεί πολύ. Στην αρχή νόμισα πως της ξέφυγαν τα πιπί της. Στην συνέχεια το γεγονός επαναλήφθηκε πολλές φορές κατά την διάρκεια της επαφής μας.
  Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, μπορώ να αξιολογήσω αυτή την εμπειρία που έζησα τότε. Ναι ήταν κάτι υπέροχο σαν αίσθηση. Λυπάμαι που είχα “αιφνιδιαστεί” και δεν μπόρεσα να το απολαύσω όπως θα το έκανα σήμερα. “Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα” ! ! !
  Δυστυχώς δεν το ξαναέζησα με άλλη γυναίκα έκτοτε. Ελπίζω να μου ξανασυμβεί, αφού ειλικρινά αισθάνομαι σαν να μου πρόσφεραν ένα υπέροχο γλυκό που δεν είχα την “σοφία” ούτε καν να το δοκιμάσω γιατί τότε . . . . . έκανα δίαιτα.

 216. Brainman Says:

  Θα ήθελα να καταθέσω και την πρόσφατη δική μου εμπειρία στη βίωση αυτου του όμορφου ‘γλυκου’ όπως το ονομάζει ο φίλος παραπάνω. Είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό και το παρομοιάζω με ‘πηγή’ έρωτα ερωτισμού αυτού του είδους την ‘εκροή’. Μου συνέβη με μια γυναίκα 4 χρονια μεγαλύτερη μου, ωστόσο αυτο δεν έχει καμια σχεση, της συμβαίνει εδώ και κάποια χρόνια αλλά -όπως μου είπε- δεν της τυχαίνει πάντα, εξαρτάται σε αυτήν απο την εγκεφαλική χημεια και την έμπνευση την ερωτική που της δίνει ο συντροφος. Επομένως δεν ειναι απλά ενα βιολογικο-οργανικο θεμα.
  Εγώ το είδα το βίωσα και μου διαλύθηκε οποιαδήποτε αμφιβολία αν συμβαινει ή οχι στην πραγματικοτητα. Τυχερες γυναικες!
  Αυτό που εχω να δηλώσω: ‘μακάριοι οι μη ιδώντες και πιστεύσαντες’

 217. heliotypon Says:

  Προς γράφοντες σε Gkeeklish: Παιδιά είπαμε, ΟΛΑ τα σχόλια σε Greekglish θα διαγράφονται. ΤΕΡΜΑ τα Greeklish. Στην ΕΛλάδα είμαστε Ελληνικά γράφουμε!

  • periergos Says:

   μολις ειδα το σχολιο για τα γκρικλις..αν θες μη το σβησεις!!ευχαριστω

 218. periergos Says:

  8a kata8esw k egw tin apopsi m se auto to 8ema mias k exw proswpiki empeiria!!to squirting isxuei…eimai 2 xronia me tin kopela m kai to anakalupsa panw sto 4mino peripou!!einai magiko sunais8ima gia mena k apo oso gnwrizw k gia tin kopela m…(etsi leei toulaxiston)stin arxi ekeini tromakse giati eixe tin ais8isi oti 8elei na katourisei(giauto k to sugkratouse)mia mera omws…eimastan toso pa8iasmenoi pou den stamatise k egine…PRAGMATIKO suntrivani…xwris upervoles!!o pio eukolos tropos na to petuxete einai me ta daxtula(fusika ginetai k me to peos)8elei upomoni!!episis na sumplirwsw pws merikes fores ta ugra exoun murwdia ourwn(toulaxiston stin kopela m)den kserw an ontws uparxei posotita ourwn alla pragmatika den me endiaferei kiolas giati to sunais8ima einai apisteuto!!!osoi den eixate tin tuxi na sas sumvei,apla sas to euxomai!!oi gunaikes na to pa8ete k emeis oi antres na ginomaste martures autis tis magikis stigmis twn gunaikwn!!
  y.g. uparxei mia 8ewria pou upostirizei pws den mporoun oles oi gunaikes na to pa8oun…exw paei me 29 gunaikes(elpizw na tis 100stisw.an k twra eimai kalutera apo pote)k mono 2 to katafernane…makari pantws na mporoun oles k apla i ka8emia na 8elei ton tropo tis.auta!!euxaristw

 219. heliotypon Says:

  Σύντροφε να το …μεταφράσεις. ‘Ετσι όπως είναι δεν διαβάζεται. Το αφήνω μέχρι να το γράψεις Ελληνικά. Εϊμαι κάθετος σχετικά με τα Grekmglish γιατί τα θεωρώ κατάντια να θέλουμε να γράφουμε με λατινικά στοιχεία….

 220. master chef Says:

  Μόλις τελείωσα ένα ακόμα ενδιαφέρον sex-session με την κοπέλα μου, το οποίο περιελάμβανε και 3-4 squirts (απαραίτητα πλέον στο ερωτικό μας ρεπερτόριο), και μέχρι η κοπέλα να αλλάξει τα σεντόνια, είπα να κάνω μια βόλτα στο internet για το θέμα του squit, και τυχαία βρέθηκα σε αυτό το blog.

  Aποφάσισα λοιπόν να καταθέσω κι εγώ τις εμπειρίες μου πάνω σε αυτό το θέμα, μια και το squirting ήταν κάτι που το γνώριζα μέχρι τώρα μόνο μέσα από ερωτικά dvds και βιντεάκια στο internet, και ομολογώ οτι το αντιμετώπιζα με δυσπιστία…

  Μέχρι που τελικά, πριν λίγο καιρό, το προκάλεσα χωρίς να το καταλάβω (ή να το επιδιώξω) στην κοπέλα μου, η οποία με την σειρά της ουτε αυτή γνώριζε οτι κατέχει το “ταλέντο” αυτό!

  Από εκείνη την φορά λοιπόν και μετά … άνοιξε η κάνουλα και δεν σταματά ! Κάθε φορά, ασχολούμαστε όλο και πιο διεξοδικά με το θέμα, και βλέπουμε ότι υπάρχει εξέλιξη. Από την μικρή εκροή υγρού της πρώτης φοράς, έχουμε φτάσει να μουλιάζουμε τα σεντόνια, μαξιλάρια και λοιπά είδη προικός! Μπορεί να το λέω χιουμοριστικά, αλλά μιλάω σοβαρά.

  Για τον άντρα, νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο και πιό αναζωγονητικό πράγμα από ένα ντουζ με squirt , πάνω στο πέος ή στο πρόσωπο. Και βέβαια πόσο ωραίο συναίσθημα είναι, να ξέρεις οτι εσύ ξεκλείδωσες αυτό το ταλέντο της συντρόφου σου.

  Πιστεύω οτι δεν μπορούν να το κάνουν όλες οι γυναίκες, δεν μου είχε συνέβει ποτέ στο παρελθόν, αλλά μου συνέβει με την τωρινή, και το απολαμβάνουμε!

  Happy new year full of squirting!

 221. heliotypon Says:

  >master chef: Πολύ όμορφα! Κι εγώ προσπαθώ να το προκαλέσω, αλλά δεν τα καταφέρνω. Μάλλον θα καταφύγω στη βοήθεια φίλου που γνωρίζει καλά την τέχνη. Επειδή είμαστε και swingers θα οργανώσουμε μια σχετική session. Αν είστε κι εσείς swingers μπορείτε να συμμετέχετε… Καλή χρονιά και happy squirting!

 222. lolita Says:

  ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΩ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ lolita.190@hotmail.com

 223. lolita Says:

  ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ link ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ video ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ
  http://www.youtube.com/watch?v=O6GD-fEo2gM ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ….ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..lolita.190@hotmail.com

 224. 2010 in review Στατιστικά του Wordpress για το “Μουνί” « Μουνί Says:

  […] The busiest day of the year was July 29th with 904 views. The most popular post that day was Squirting…. […]

 225. stella Says:

  Μπραβο!!! και Μουνι και Squirt!! (το απολυτο!!!!!) ε πως να μην παρει την πρωτια…

 226. heliotypon Says:

  >Kostas: ‘Εχουμε πει ότι τα Grekkglish σβήνονται. Μεταφράστε τα γιατί αύριο θα σβηστούν!

 227. heliotypon Says:

  >stella: Χάσαμε το Blog σου. Τι συνέβη;

 228. kostas Says:

  καλησπέρα ενώ παίζω με το μουνάκι της κοπελας μ ορισμένες φορες νιωθω οτι θελει να το κανει ..και με σταματαει μαλλον τις έρχεται και η δεν θελει να μου το δειξει , δεν ξερει να το ελέγξει,η δεν εχει ιδεα…τελος παντων,μια μικρη βοηθεια εκλιπαρώ για λεπτομερεις οδηγιες …..συγνώμη για τα greeklish

 229. heliotypon Says:

  >Kostas: Προσωπικά δεν το έχω πετύχει σε γυναίκα. Υπάρχει ένας φίλος που πιθανόν να μπορεί να σε βοηθήσει. Αν είσαστε swingers θα μπορούσε να να βοηθήσει επί τόπου. Αν δεν είσαστε ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει τηλεφωνικά. να τον ρωτήσω…

  • Αnna Says:

   εσύ ήδη στο άρθρο που έγραψες λες ότι σου συνέβη……εσύ το εννοείς ότι δεν το έχεις προκαλέσει εσύ σε γυναίκα?Αν δεν κάνω λάθος στο άρθρο λες ότι η γυναίκα το προκάλεσε από μόνη της έτσι?Και γιατί δεν σου είπε την τεχνική πως να το κάνεις κ εσύ στις γυναίκες?

 230. kostas Says:

  NAI

 231. Αnna Says:

  Κ εγώ θεωρώ ότι δεν μπορεί να συμβεί σε όλες τις γυναίκες,είναι θέμα ορμονών,ορμών,ορέξεων,πόσο σε ερεθίζει ο σύντροφος σου,είναι πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο….Εμένα ακόμη δεν μου έχει συμβεί…..απλά όλοι λέτε ότι σας έχει συμβεί κ δεν λέτε την τεχνική…….δεν είναι το μυστικό του κράτους,θα δώσετε χαρά κ ευχαρίστηση κ σε άλλα ζευγάρια να το νιώσουν!!!Άλλωστε όλοι θέλουμε να ικανοποιούμαστε στο σεξ…….δεν είναι κακό δλδ να το μοιραστείτε μαζί μας…….

 232. heliotypon Says:

  >Anna: Μου συνέβη γιατί η γυναίκα ήταν μαθημένη να το κάνει και της ερχόταν αυθόρμητα κάθε φορά που ερεθιζόταν, είτε είχε κολπική είσοδο, είτε πρωκτική είτε με κλιτοριδικό ερεθισμό. Εγώ της έκανα στοματικό, το ίδιο και η συντροφός μου. Το ίδιο συνέβη κι όταν ο σύντροφός της, ο οποίος την είχε μυήσει, έκανε κάτι, ό,τιδήποτε, μαζί της. Εκείνος ξέρει καλά το παιχνίδι κι έχει μυήσει κι άλλες γυναίκες… Αν θέλεις να σε φέρω σ’ επαφή μαζί του. Αυτό μόνο μπορώ να κάνω και θα το κάνω ευχαρίστως.

 233. Αnna Says:

  Εσένα γιατί δεν σε μύησε στην τεχνική που χρησιμοποιεί?Αυτό μου κάνει εντύπωση κατάλαβες;

 234. heliotypon Says:

  >Anna: Επειδή είχαν φύγει από την περιοχή μας δεν είχαμε την ευκαιρία… Αλλά επέστρεψαν και είναι στο πρόγραμμα να μυήσει την σύντροφό μου και να μάθω κι εγώ την τεχνική… Σου έστειλα e-mail. Το έλαβες;

  • Αnna Says:

   αληθεια?δεν το ειδα….θα το διαβασω!!!!!!ξερεις κατι?πιο πανω μου λες οτι αν θελω να μου τη δειξει την τεχνικη αυτος ο γνωστος σου,το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να λειτουργησω στο σεξ αν δεν υπαρχουν συναισθηματα…..οποτε μου ειναι αδυνατον να παω με καποιον που δεν νιωθω τιποτα απολυτως……

   • heliotypon Says:

    Αχ, αυτά τα συναισθήματα! Πόσο μας (σας) χαλάνε την απόλαυση! Πού ξέρεις; Μπορείς και να αποκτήσεις, αν τον γνωρίσεις… ‘Ετσι κι αλλιώς τλευταία έχει χωρίσει και βρίσκεται σε αναζήτηση κατάλληλης συντρόφου. Σου έστειλα το e-mail του. Πάρε πρωτοβουλία…

   • Ted Markos Says:

    Παιδιά γειά, τυχαία βρήκα το blog ψάχνοντας για το squirting. Καταρχήν πρόσφατα είχα την εμπειρία 2 μάλιστα φορές…. με μια γυναίκα που πλέον έχουμε σχέση… γνωριζόμασταν όμως από παλιά και υπήρχε κάποια έλξη και επαφή από παλιά. το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι ότι συναισθηματικά νοιώθει απόλυτα καλυμμένη και μάλιστα σε βαθμό πολύ μεγάλο… για αυτό παρενέβηκα….Πρώτη φορά της έτυχε όπως μου λέεει… και διαπίστωσα ότι συναισθηματικά ήταν πολύ δυνατά μαζί μου… αυτά ίσως για τις… πρώτες φορές… δεν νομίζω ότι οι μεγάλοι εραστές το καταφέρνουν… απαιτείται αγάπη και πάθος… και… εμπιστοσύνη… ένα παγερό σεξ για το σεξ ίσως δεν το καταφέρει σε μια γυναίκα που δεν έχει την εμπειρία… χρειάζεται εμπιστοσύνη, όπως και στον οργασμό γενικότερα. Πάντως τα υγρά ήταν καυτά και αρκετά, σα να χύθηκε κάτι… εφυγαν, χύθηκαν, τα αισθάνθηκα… μια ζεστή ροή αρκετά μεγάλη… αυτά και μπράβο για το μπλογκ… βλέπω μερικοί το παλεύουν κάτι… χρόνια…. εμένα μου συνέβη τυχαία… και προσφατα το είδα καιι σε ένα cam girl live… 2 φορές μέσα σε 10 λεπτά που είμασταν μόνοι μας από το κομπιούτερ μου βέβαια και εκείνη στην κάμερα. Αυτά και τα λέμε

 235. Αnna Says:

  Έτσι είναι,αυτά τα συναισθήματα πάντα τα κάνουν όλα……..εγώ λειτουργώ συναισθηματικά…Πάντα!!!!Ναι το ξέρω,το είδα……Ευχαριστώ κ πάλι

 236. vicky n Says:

  πολυ ενδιαφερον θεμα, πραγματικα, συγχαρητηρια!! μακαρι να ειχαν προσβαση σε αυτο ολες οι γυναικες. heliotypon, θα μπορούσες σε παρακαλω να με φερεις σε επαφη με καποια απο τις κοπελες που εγραψαν οτι το κανουν? π.χ. τη sophia? η γνωση πρεπει να διαδιδεται (ειδικα ΑΥΤΗ η γνωση). υποχρεη εκ των προτερων… συγχαρητηρια ξανα!

 237. heliotypon Says:

  >vicky n: Της έδωσα το e-mail σου. Δεν ξέρω αν θα επικοινωνήσει μαζί σου ούτε καν αν το e-mail που έχω ισχύει. Της είχα ξαναστείλει e-mail αλλά δεν έλαβα απάντηση. Αν θέλεις να σου γνωρίσω έναν φίλο, τον Κώστα, που ξέρει καλά το σπορ. Συχνά αφήνει και εδώ σχόλια.

 238. vicky n Says:

  πολυ θα χαρω να ακουσω την πλευρα του κωστα, εννοειται. γενικα οποιοδηποτε inside information ειναι ευπροσδεκτο. αλλα αισθανομαι οτι μια γυναικεια αποψη μπορεί να ηταν ακομα πιο κατατοπιστικη… ευχαριστω heliotypon, και μπραβο που κρατας τους squirting people (ή willing to be squirting people) σε επαφή. σε μια διαφορετικη κοινωνια θα μπορουσε να θεωρηθει εως και κοινωνικο εργο 🙂 περιμενω.

 239. kostas-sofia Says:

  Καλησπέρα
  Είμαι η αιτία όλης της σελίδας!!
  Είναι γεγονός ότι για να κάνει squirt οποιαδήποτε γυναίκα είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ προϋπόθεση να νιώθει πολύ έντονα για τον σύντροφο της..
  Ερωτικά έντονα εννοείτε !!
  Δεν νομίζω οτι μπορεί να γινει με το πάτημα ενος.. κουμπιού!!
  Χρειάζεται εξοικείωση & να νιώθεις ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ με τον σύντροφό σου.
  Δεν γίνεται με την πρώτη απόπειρα!!

  Κωστας

 240. Αnna Says:

  Να ρωτήσω κάτι ακόμη?Λέτε ότι το παθαίνουν όλες οι γυναίκες,δλδ όταν σε μένα δεν έχει συμβεί σημαίνει ότι είμαι ανοργασμική?Έχω πάντα τους απλούς οργασμούς,τον “πίδακα” ποτέ….Να πω κ κάτι ακόμη,έχω δει πολλά βιντεάκια για να δω πώς είναι περίπου κ όλες μόνο που αγγίζουν την κλειτορίδα τους κατευθείαν χύνουν…….δλδ από κάποια στιγμή κ μετά αν το κάνεις μια φορά είναι πιο εύκολο να σου συμβεί?Κ εσύ Κώστα μιλάς μόνο για εξοικείωση,γιατί δεν μας λες κ την τεχνική?:-) Κάποια tips τέλος πάντων που να βοηθήσουμε κ εμείς τον εαυτό μας κ ο σύντροφός μας εμάς…………

 241. kostas Says:

  Αγαπητή Αννα
  το οτι δεν κάνεις σκουιρτ δεν εχει να κανει με το -ανοργασμική-(& ανοργασμική κάνει σκουιρτ!!)….
  Όντως ειναι γεγονός οτι απο την στιγμή που θα το καταφέρεις ,απο εκει & πέρα ειναι καθαρά σε σενα να το βελτιώσεις!!!
  Εδω πρέπει να σου πω οτι στην αρχή μπορεί να ειναι ενα απλο -μούσκεμα- τοσο οσο , να τρέχει στα μπούτια σου!!! Οχι πίδακας…
  Οσο εξοικειώνεσαι τοσο πιο εύκολο θα σου είναι να το…. διαχειρίζεσαι!!!
  Αυτός είναι ο λόγος στα βιντεος–τα κορίτσια είναι… πολύ εξοικειωμένα!!-
  Οσο για τιπς…
  1) Πάθος =πολυ καύλα
  2)Η περιοχή ειναι στην & κάτω απο την κλειτορίδα λιγο μεσα -το λεγόμενο -πινέλο-…
  3) Πρέπει να είσαι χαλαρή & να το αφήσεις να ,, κορυφωθεί!!
  4)Ο σύντροφος πρέπει να είναι απόλυτα έμπειρος & συνεργάσιμος να σου δώσει τον χρόνο που χρειάζεσαι!!
  ……. Ελπίζω να βοήθησα
  Κωστας

 242. Αnna Says:

  Ναι μπορω να πω οτι με βοηθησες αρκετα………απλα αν δεις στο νουμερο 2 κατι ξεχασες να γραψεις…….γραφεις “ειναι στην(εδω κατι λειπει) & κατω απο την κλειτοριδα”,τι ηθελες να γραψεις? Και εννοεις η περιοχη που ερεθιζεται περισσοτερο?Αρα χρειαζεται χρονος για να μου συμβει ετσι?Ειλικρινα ευχαριστω για τις συμβουλες….ολοι θελουμε να ικανοποιουμαστε στο σεξ κ πιστευω οτι λετε καποια πραγματα που μπορουν να βοηθησουν….τωρα ποσο ειναι εφικτο να γινει στην πραξη θα φανει…….

 243. heliotypon Says:

  Χτες ο Κώστας βοήθησε και τη δική μου σύντροφο να κάνει Squirting! Δεν το πίστευα. Ούτε εκείνη. Την πρώτη φορά δεν πέτυχε. Χτες έιχαμε πολλές ώρες στη διάθεσή μας, κατάφερε να χαλαρώσει αρκετά και το πέτυχε. Μπήκε σ’ ένα καινούριο πεδίο ηδονής!

 244. vikyatwork@gmail.com Says:

  μια χαρά περνάει ο κώστας! μπραβο παιδια που το διασκεδαζετε

 245. dhmhtra Says:

  malon tha prepei na katatheso kai th dikh mou empeiria edo.panta ma panta xyno san antras vrexo sentonia kai stromata kato ap ta sentoniavgazo para polla ygra pou tinazontai pshla kai makria.palia to pathaina kata th synousia,argotera me ton aynanismo dhladh shmera pous se sxesh me th synousia fabtazomai oti tha epitheyxthei eksisou eimai sigourh gi ayto.shmantiko rolo paizei to oti liges hmeres prin thn periodo einai 10 fores pio entono alla thn posothata ayth ton ygron thn exo panta den pisteyo oti mporei na symvei se oles tis gynaikes an kai to eyxomai.synhthos niotho oti exo megalh apothikh mesa mou kai prepei na adeiaso gia ora,den einai oti apla thelo na xyso.ayta exo na po teleytai ginetai pio syxna kai den to allazo me tipota ston kosmo

  • Νιαγαρας Visitor Says:

   Όταν το βιώνεις, αισθάνεσαι περισσότερη επιθυμία? ή θεωρείς ότι είναι κάτι φυσιολογικό για σενα?

   Pros Dhmhtra

   Εγώ πάλι Δήμητρα, γνώρισα μία κοπέλα που μου εξομολογήθηκε πως δεν της συνέβαινε τόσο συχνά…μου είπε πως με τον τρόπο μου την ξύπνησα και της θύμισα το Νιαγάρα που έκρυβε μέσα της…την προηγούμενη φορά είχε 4 χρόνια να το βιώσει… (Μεταξύ μας, θα ήθελα να πιστεύω πως δεν υπερβάλλει…:-))Μπορεί και η ψυχολογία να παίζει…για τη γυναίκα. Αυτό όμως που μου άφησε αυτή η γυναίκα είναι η εμμονή μου να υγραίνω τη γυναίκα τόσο που θέλω να ξεκλειδώσω κάθε καταρράκτη που μπορεί να κρύβει μέσα της. Με έκανε φετιχιστή αναζητώντας την ηδονή μου να μεγαλώνει όταν βλέπω πως και η δική της ηδονή έχει την ίδια αίσθηση εκτόνωσης που έχω κι εγώ…Και έχω τύχει σε γυναίκες που δεν αισθάνονται άνετα με αυτό…όπως και σε γυναίκες που μου λενε πως μόνο αδένες είναι και όχι ψυχολογία, ή καύλα όπως το βλέπει ο άντρας. Ποια η γνώμη σου? Ένας τουρίστας του Νιαγάρα

 246. Niagaras Visitor Says:

  Pros Dhmhtra

  Εγώ πάλι Δήμητρα, γνώρισα μία κοπέλα που μου εξομολογήθηκε πως δεν της συνέβαινε τόσο συχνά…μου είπε πως με τον τρόπο μου την ξύπνησα και της θύμισα το Νιαγάρα που έκρυβε μέσα της…την προηγούμενη φορά είχε 4 χρόνια να το βιώσει… (Μεταξύ μας, θα ήθελα να πιστεύω πως δεν υπερβάλλει…:-))Μπορεί και η ψυχολογία να παίζει…για τη γυναίκα. Αυτό όμως που μου άφησε αυτή η γυναίκα είναι η εμμονή μου να υγραίνω τη γυναίκα τόσο που θέλω να ξεκλειδώσω κάθε καταρράκτη που μπορεί να κρύβει μέσα της. Με έκανε φετιχιστή αναζητώντας την ηδονή μου να μεγαλώνει όταν βλέπω πως και η δική της ηδονή έχει την ίδια αίσθηση εκτόνωσης που έχω κι εγώ…Και έχω τύχει σε γυναίκες που δεν αισθάνονται άνετα με αυτό…όπως και σε γυναίκες που μου λενε πως μόνο αδένες είναι και όχι ψυχολογία, ή καύλα όπως το βλέπει ο άντρας. Ποια η γνώμη σου? Ένας τουρίστας του Νιαγάρα

 247. jim Says:

  παιδια το ειχα ζησει το 94-95 οταν ημουν 27-28 χρονων.μεγαλυτερη απο μενα σιγουρα αλλα δεν θυμαμαι ποσα χρονια ηταν,την λεγανε ελενη και ηταν διαζευγμενη και μαλιστα πηγαιναμε στα γνωστα ξενοδοχεια στον σκαραμαγκα και καθε φορα αλλαζαμε ξενοδοχειο γιατι τα εκανε χαλια.στην αρχη οταν το ειδα τρελαθηκα μου αρεσε αλλα μετα απο 2-3 φορες μου φαινοτανε απαισιο,μυριζανε και πολυ αποτι θυμαμαι.απλα κατεθεσα καιγω την εμπειρια μου,ναστε καλα.

 248. Mikos Says:

  Τι λες τώρα.. Σκέψου πως θα σου κάνει το αυτοκίνητο!
  Εφιάλτης!

 249. Mikos Says:

  Ο άλλος έμαθε και το squirt.. Άντε βρε σταμάτα τις τσόντες…

 250. Scoop Says:

  Χαιρομαι που επιτελους βρεθηκαν ανθρωποι που ξερουν και βιωνουν το ιδιο. Οσοι δυσπιστοι απλα προσπαθηστε να δεχτειτε πως υπαρχουν ανθρωποι που βιωνουν πραγματα στο σεξ που δεν βιωνεται και αντι να τα αρνειστε και να τα κοροιδευετε απλα καντε κατι για αυτο!δεν εχουν λογο τοσα ατομα αγνωστα μεταξυ τους να λενε το ιδιο ψεμα. Προσωπικα το βιωνω απο τα 16 μου και δεν πιστευω πως ειναι μια “μαγικη τεχνικη” απλα η γυναικα συναισθηματικα θα πρεπει να ειναι πολυ καλα πρωτα. απλα προσωπικη μου αποψη, γιατι ειμασταν μικρα παιδια, τι να ξερουμε απο τεχνικες. Τωρα πια το βιωνω καθε φορα συνεχεια αλλα το οτι ειμαι σε σοβαρη σχεση πιστευω πως παιζει μεγαλο ρολο. το μονο προβλημα ειναι πως η ποσοτητα ειναι μεγαλη και αντε πλυνε μεχρι και το στρωμα μετα. απιστευτο πως 3 χρονια συζητιέται εδώ αν και ταυτόχρονα με χαροποιεί. Μπραβο Heliotypon που το εθεσες.

 251. μανινα Says:

  γεια σας!ειναι το ωραιοτερο πραγμα που μου εχει συμβει!το προβλημα ειναι οτι αν ξεκινησω θελω κιαλο κιαλο κιαλο…..και οσο για τα υγρα βαζω ειδικο στρωματακι και ολα τελεια!πριν 4 χρονια το ανακαλυψα και απο τοτε δεν μπορω να φανταστω οτι θα ερχομαι σε επαφη και δεν θα συμβαινει!

 252. Αλεξ Says:

  Γεια χαρα σε ολους! μετα απο συνεχεις προσπαθειες και αρκετες ωρες και μερες γεματες σεξ δεν καταφερα να δωσω την συγκεκριμενη εμπειρια στη γυναικα μου η οποια μετα το οργασμο της δεν θελει να συνεχιζω για τον επομενο θελει καποια λεπτα να συνελθει και μετα ολα οκ!
  σιγουρα πρεπει να κανει και πραγματα μονη της αλλα ολα καταληγουν σε παθιασμενο σεξ στο τελος και τους δυο μας εξασθενημενους μιας και ειμαστε σχεδον σαραντα.καποιες μερες το μηνα οπως ολες οι γυναικες εχει εντονη επιθυμια για σεξ εκει ελπιζω καποια στιγμη να εχει χαλαρωσει αρκετα και να το πετυχω! ξερω οτι ειναι κατι που μπορει να της συμβει. ειμαστε μαζι δεκαπεντε χρονια και στα πρωτα μας γαμησια μερικες φορες εβλεπα το μουνακι της να σφιγγεται και να πεταγονται λιγα υγρα πριν χυσει ολοκληρωτικα!
  απο τοτε ομως μεχρι τωρα το σεξ εχει γινει πιο ποιοτικο τα χρονια κυλανε διαφορετικα ολα εχουν τη γλυκα τους η γυναικα με λεει σεξομανιακο που την εχω μεσα στη καυλα συνεχεια οντως της αρεσει πολυ αλλα δεν θελει να μπει στη διαδικασια οτι πρεπει να γινει και αυτο.
  ποσα ωραια πραγματα μπορει να κανει η γυναικα και ποση καυλα μπορει να δωσει οταν γουσταρει!!!
  Η προσπαθεια συνεχιζεται και αν μη τη αλλο μονο καυλα θα εχει!!!
  Καλες προσπαθειες σε ολους σας!

 253. Anonymous Says:

  Καλησπέρα, διάβασα όλα τα σχόλια.. και μπορώ να πω ότι δοκίμασα χθες όλη νύχτα σχεδόν να το πετύχω… αλλά προφανώς, δεν το πέτυχα -.- .. Βέβαια, ένιωθα πριν τελειώσω την ανάγκη να κατουρήσω αλλά όταν έχυνα δεν πετάχτηκε και τίποτα.. απλά έγινα λίγο πιο μούσκεμα… Μήπως είμαι από αυτές τις “άτυχες” που δεν μπορούν να κάνουν squirting? =/

 254. Anonymous Says:

  https://heliotypon.wordpress.com/2007/02/07/squirting/

  ayto to ling gia osous lene oti den ginetai….prepei na ksereis na to prokaleseis,opos prepei na ksereis pos ne etoimaseis ton gynaikeio organismo na dexete diusdish proktikh kai anti na ponaei na erethizete,,

 255. Anonymous Says:

  http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=30439713

  ayto to ling gia osous lene oti den ginetai….prepei na ksereis na to prokaleseis,opos prepei na ksereis pos ne etoimaseis ton gynaikeio organismo na dexete diusdish proktikh kai anti na ponaei na erethizete,,

 256. Anna Says:

  Τελικα τα καταφερα κ εγω κατα τη διαρκεια που επαιζα την κλειτοριδα μου…..!!!!!!!!!οχι αυτο που βλεπουμε στις πορνοταινιες που ειναι σαν συντριβανι αλλα εχυνα ασπρα υγρα!!!Με βοηθησατε πολυ μεσω αυτου του σαιτ κ σας ευχαριστω διοτι πιστευα οτι δεν μπορει να συμβει σε ολες τις γυναικες…..τελικα μπορουν ολες να το καταφερουν!!!! Η τεχνικη ειναι να προσπαθησετε να κανετε την κινηση οταν γενναμε,να σπρωχνουμε πως τα εξω κ οταν σου ερθει αυτα θα βγουν εξω,νιωθεις σαν να θες να ουρησεις αλλα δεν ειναι ουρα,ειναι χυσια!!!! προσπαθηστε να κανετε αυτο που λεω κ θα τα καταφερετε!!! την ωρα που νιωθετε ηδονη κ ευφορια να σπρωχνετε σαν να γεννατε!!!!! Καλη προσπαθεια κ μακαρι να τα καταφερετε:)

 257. fotini Says:

  emena den mou to ema8e kaneis,alla to pa8ainw auto….einai oti pio uperoxo eixa zhsei sthn zwh mou thn mera pou to anakalupsa…..nomizw oti paizei rolo kai o antras….einai toso fobero pou nomizw oti auton ton antra pou me boh8ise na to brw auto,8a ton pantreutw sigoura….makari oloi sas na mporesete na breite auth thn magia….tote NAI 8a exete kanei pragmatiko ERWTA…..
  molis 19xronwn….
  mporeite k eseis na to niwsete,arkei na afhsete ton eauto sas k na dw8eite me swma k psuxh ston antra pou exete mprosta sas…..

 258. jimmaras45 Says:

  ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗ.Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΦΩΤΕΙΝΗ,ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΛΑ ΣΕ ΚΟΠΕΛΛΑ ΑΛΛΑ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΑΥΤ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ 35 ΚΑΙ ΕΓΩ 30…

 259. fotini Says:

  den amfiballw….apla se emena sumbainei mono m auton….me tous prohgoumenous den to eixa pa8ei pote….k to pa8ainw ka8e fora mazi tou….pragmatika einai apo tis pio omorfes ais8hseis….makari oles oi gunaikes na kataferoun na to pa8oun auto….meta nomizw oti eimai se mia katastash nirvana….den mporw na kounh8w….xanomai ston kosmo mou….. 😀

 260. Free Squirting Porn Says:

  Free Squirting Porn…

  […]Squirting… « Μουνί[…]…

 261. eleni Says:

  paidia m lene eleni k eimai 22!!Ema8a to squirt prin kana mhna p mou to ekane o prwhn m!!!!oso evlepa t mounaki m na xunei toso polu,allo toso kaulwna…monadiko sunais8ima..apisteuti kaula!!!Uparxei kaneis p na kanei squirt se gunaikes?eida kati videakia sta gnwsta site,tupou sunedries k me anapsan polu!An kserete peite m!!

  • dimiris Says:

   ΕΛΕΝΗ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ…ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΖΗΣΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ…ΙΣΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ…

  • Manos Says:

   Eleni, egw psaxnw para poly kairo na vrw mia squirter, kai na zisw mazi tis afti tin apistefta kavlwtiki empeiria!!! Theleis na dokimasoume mazi, na doume mipws petyxoume tipota?

  • Odysseas Says:

   Ελένη, σίγουρα παίζει ρόλο η γυναίκα αλλά ακόμη και αυτό θέλει δύο που να είναι εξίσου ξαναμμένοι. Μπορώ να σου πω πως το πετυχαίνω και το ξαναπετυχαίνω συνεχώς και δεν μπορώ πλέον να ζήσω χωρίς να μην κάνω μια γυναίκα να χύνει από τη χαρά της και να αισθάνεται τόσο γεμάτη…αφού έχει αδειάσει τόσο νερό…χα χα.Επειδή υπάρχουν χίλιοι καλοί αλλά δεν ξέρω αν χωράνε…ελπίζω να τον βρεις και να τη βρειτε μαζί σύντομα. Εγώ εδώ είμαι πάντως.

 262. υδροχοος 81 Says:

  για το θεματακι ενα εχω να σαςπω εγω και μοη μου το πετυχαινω και με συντροφο και ειναι τελειοοοοοοο ….

  • υδροχοος 81 Says:

   για το θεματακι ενα εχω να σας πω και μονη μου το πετυχαινω και με συντροφο και ειναι τελειοοο μεγαλη τρελααα ….

 263. heliotypon Says:

  >υδροχόος: Μπορείς να μου δώσεις το e-mail σου ή να μου γράψεις στο δικό μου*; Ευχαριστώ.
  mastoras παπάκι pathfinder τελεία gr

 264. Mary Says:

  εχει λιγο καιρο που εντοπισα αυτο το σαιτ,θα μπορουσατε να μου στειλετε με μειλ καποιες τεχνικες ωστε να το καταφερω ειτε μονη μου ειτε με συντροφο μου,ακομη να μου στειλετε κ το μειλ του Κωστα να τον ρωτησω κατ’ιδιαν. το δικο σας ειναι αυτο mastoras@pathfinder.gr? η αν θελτε στελτε μου στο δικο μου 🙂

 265. mikros kavouras Says:

  καλησπερα κι απο μενα!! δοκιμασα κι εγω με την συντροφο μου αυτη τη τεχνικη squirtung αλλα δεν τα καταφεραμε ποτε! βεβαια καμια 20αρια περιπου φορες το δοκιμασαμε αλλα δυστιχως τιποτα.. εχω διαβασει πολλα blogs αρθρα για το πως να πετυχεται το squirting εχω δει και βιντεα εκμαθησεως για την εκτοξευση squirting .. κανω ακριβως οπως τα αρθρα και τα βιντεο που εχουμε δει με τη συντροφο μου αλλα παλι μοιραια δεν καταφεραμε.. η κοπελα μου δεν ηξερε καν τι ηταν το squirting της το εξηγησα βεβαια τησ εδειξα και βιντεο για να μπουμε πανω κατω στο ιδιο κλιμα !Ας μην τα πολυλογω!! εντοπισα το σημειο G που βρισκεται μετα την εισοδο του κολπου 2εκατ. πανω στο τοιχωμα ερεθησα το σημειο G αρχησε να υγρενετε σιγα σιγα και να ουρλιαζει εγω νωμιζα οτι θα τα καταφερνα μα τελικα δεν εκσπερματωσε .. ερευνες οπως διαβασα εγραφαν οτι οι γυνεκεια εκσπερματωσει (το λεγομενο (squirting δηλαδη) οταν ερεθιζεται το σημειο G αισθανονται πως θελουν να ουρησουν και γιαυτο το λογο οι περισσότερες γυναίκες δεν ανακαλύπτουν το συγκεκριμένο οργασμό, φοβούνται ότι κατά λάθος θα ουρήσουν! κι έτσι αυτολογοκρίνονται και σταματούν τη διαδικασία.. Στην ουσια σε αυτον τον ερεθισμο δεν ειναι ουρα που σου ερχετε να ουρησης.. απλα ειναι τα διαφανες υγρα που τα κανεις ολα λιμπα!!! βεβαια οταν δοκιμασα αυτη τη τεχνικη με την συντροφο μου την ρωτησα εν ωρα διαδικασιας αν της ερχεται να ουρηση και απαντησε ναι ! οποτε ειπα οτι ειμαι σε σωστο δρομο .. της ειπα να μην κρατηθει να τα βγαλει για να πραγματοποιηθει η εκτοξευση της λαβας .. αλλα τελικα ματαια δεν εγινε τιποτα .. εχω απογοητευτει κι εγω και η συντροφος.. οποιος μπορει να μου πει ακριβως την τακτικη και τι ακριβως γινεται πανω σε αυτο ας παραθεση το σχολειο του απο δω κατω.. η να δωσει το email του ..ευχαριστω!

  • heliotypon Says:

   Νομίζω σωστά το προσεγγίζετε. ‘Ομως ίσως δεν έχουν όλες οι γυναίκες την ίδια δυνατότητα. Ο “δάσκαλος” (ο σύζυγος της κυρίας που περιγράφω) βρίσκεται στην Αυστραλία και δεν θα μπορούσε να βοηθήσει με φυσικό τρόπο (τη δική μου τη βοήθησε σε κάποιο βαθμό, αλλά όταν μετανάστευσε, εκείνη ξέχασε τα μαθήματα…). Αν επιμένεις με το σημείο που βρήκες ίσως τα καταφέρεις τελικά. ‘Ενας άλλος τρόπος είναι να βάλεις μικρό μέρος από το όργανό σου μέσα (περ. 2 εκ.) και να το παίζεις πάνω-κάτω, βγαίνοντας και ξαναμπαίνοντας, ώστε να διεγείρεις το σημείο G, όπως το λες (αν είναι αυτό). Το είχα δει να το κάνει ο “δάσκαλος” με τη δική μου και πέτυχε. ‘Οχι το ποτάμι που έχυνε η δική του, αλλά μούσκευε σεντόνι. Γράψε μου στο mastoras παπάκι pathfinder τελεία gr να σου πω πώς μπορείς να βρεις τον “δάσκαλ.

 266. kostas australia Says:

  μαλλον πρεπει να ξανακανουμε φρεσκαρισμα…στα μαθηματα!!!
  Συντομα ελπιζω…

  • heliotypon Says:

   ‘Επρεπε να εκπαιδεύσεις αντικαταστάτες… 🙂

  • fotini Says:

   Παίζει μεγάλο ρόλο ο άντρας που σε αυτή την υπόθεση….Εμένα ο προηγούμενος ίσα που έμπαινε,με έκανε να τα βγάζω κατευθείαν!Ενώ τώρα ο άντρας μου ποτέ δεν κατάφερε να τα βγάλει…Πάλι καλά μπορώ να τα βγάζω όταν είμαι εγώ από πάνω,αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα…Όταν μια γυναίκα έστω και μια φορά το καταφέρει,μετά κάθε φορά που θα κάνει sex-έρωτα,θέλει να το ξανάνιωσει…Και αν στο τέλος δεν γίνει,ξενερώνει….Γι’αυτό Κώστα προσπάθισε να της το ξαναβγάλεις…Σίγουρα χαλιέται κάθε φορά που τελειώνεις!!!!

   • heliotypon Says:

    Fotini ο Κώστας είναι ο δάσκαλος του squirting και δεν νομίζω ότι οι γυναίκες που πάει μαζί τους έχουν πρόβλημα. Απλώς είναι μακρυά (Αυστραλία) και δεν μπορεί να κάνει μαθήματα στις κατοίκους Ελλάδας (φαντάζομαι οι Αυστραλές θα έχουν εκτιμήσει τη διδασκαλία του).

 267. Squirting (E)… | Μουνί Says:

  […] Επανάληψη μιας ιστορικής ανάρτησης του 2007. Τη λέω “ιστορική” γιατί η επισκεψιμότητα κρατάει ακόμη και μέχρι σήμερα, μετά από 7 χρόνια, σε πολύ υψηλά επίπεδα και είναι η πρώτη σε σχόλια (~312 μαζί με τις δικές μου απαντήσεις). Βέβαια οι περισσότεροι από τους (τακτικούς τότε) επισκέπτες δεν διατηρούν πλέον ενεργά τα ιστολόγιά τους ή τα έχουν κλείσει. Πάντως οι περισσότεροι επισκέπτες/τριες είναι ανώνυμοι/ες, προφανώς λόγω του περιεχομένου της ανάρτησης. Τα σχόλια παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, για πολλούς λόγους. Μπορείτε να πάτε εκεί και να τα διαβάσετε πατώντας εδώ. […]

 268. Mike Says:

  Ενας φιλος μου που ειναι γιατρος γυναικολογος μου ειχαι πει οτι γυνετε, αλλα οχι σε ολες τις γυναικες!
  Δεν τον πειστεψα…και νομιζα οτι λεει μαλακιες….αλλα οταν μου ετυχε και εγινε σε δικια μου γκομενα………επαθα πλακα!

 269. aggeliki Says:

  παιδια μην ψάχνεστε υπαρχει και ειναι οτι πιο κορυφαίο μπορει να νιωσει μια γυναικα!!!! μια συμβουλη ομως μην το κανετε παντου ειναι αρκετα εθιστικο και θα πρεπει να αγαπατε τον αλλον.Εγω δυστυχώς το βιωσα πρωτη φορα με καποιον που δεν ενιωσε για μενα κατι και με παρατησε εκλαιγα για μηνες απαρηγόρητη νομιζοντας και ζωντας με τον φοβο οτι δεν θα το ξαναβρω….. γιαυτο προσοχη!!!!!

  • heliotypon Says:

   ‘Εχεις e-mail…

  • darkieuniqu3 Says:

   σε αυτο που βιωσες ειχα αναλογο την πρωτη μου φορα με πρωην συζυγο που ηταν ανιδεως..κ ειχα ντραεπι κ απλα φοβομουν να ξανακανω σεξ,ερωτα….αλλα αν γνωρισεις….καταλληλο εραστη που το αναγνωριζει ..ειναι αλλιως….ασε που νομιζα οτι ολες οι γυναικες το εχουν αλλα δεν ισχυει αυτο…..διαφορετικες εχουν διαφορετικη ,ισως, ποσοτητα….εγω τελευταια φορα εχυνα ποταμια επι μιαμιση ωρα…κ ο εραστης ξεχασε να κανει το ββασικοτερο απο …..χαχαχα…στη συνουσια!!!

 270. bubble Says:

  εγω ειμαι 22 και ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα για μενα..δεν προσπαθω καν..απλα απο τοτε που αρχισα τη σεξουαλικη μου δραστηριοτητα μου συμβαινει

  • heliotypon Says:

   Χαίρομαι γι’ αυτό, κορίτσι μου. Μπράβο!

  • Nick Says:

   Θα μου κάνεις τη χάρη για μια επίδειξη από κοντά; Απλά να το δω… Το ψάχνω χρόνια και δεν μου ‘χει τύχει ΠΟΤΕ…!!!

   • Anonymous Says:

    xaxa sou euxomai na to deis apo konta..de to hksera oti einai toso duskolo nomiza oti sunevaine stis perissoteres gunaikes mexri pou eida kapoious partener mou na parakseneuontai :P.vevaia egw mporw na er8w se orgasmo xwris kan na aggixtw apla se mia sugkekrimenh stash kapws stauropodi kai na skeftomai.. kai autos o orgasmos de sugkrinetai me to squirting

   • bubble Says:

    xaxa sou euxomai kapoia stigmh na to deis k apo konta..de to hksera oti einai toso duskolo mias k emena mou sunevh fusika mexri pou eida kapoious partener mou na parakseneuontai kai to katalaba :P. pantws egw mporw na er8w se orgasmo xwris kan na aggizomai apla prepei na ka8omai se mia sugkekrimenh stash kapws stauropodi kai na skeftomai..kai autos o orgasmos de sugkrinetai me to squirting!

 271. bubble Says:

  eides sto eipa kai me alla logia gia na to katalabeis xaxaxa.nomiza oti den anevhke th prwth fora

 272. Anonymous Says:

  Η εμπειρία αυτή σίγουρα ήταν εκπληκτική να σε ρωτήσω κάτι εσύ το μόνο που έκανες ήταν να την γλειφεις; Ή τις έβαζες και δάχτυλα;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: