Το λιγότερο κακό…


Πρόωρη προκήρυξη εκλογών.  Γιατί, αλήθεια; Ποιός είναι ο πραγματικός λόγος; Σίγουρα όχι ο προβαλλόμενος.  Θρασύτατοι απατεώνες οι πολιτικοί, δεν λένε σχεδόν ποτέ την αλήθεια και όχι μόνο αυτό αλλά υποτιμούν την νοημοσύνη μας ξεφουρνίζοντάς μας ξεδιάντροπα ψέματα! Και πάει αυτό, τη φάγαμε την προκήρυξη, τη ζήταγε και το “παιδί” από τον Φλεβάρη ακόμη, ελπίζοντας να γίνει κι αυτό πρωθυπουργός, τώρα άρχισαν όλοι τους τις υποσχέσεις! Από δω και μπρος θα τα κάνουν όλα! Τέσσερα χρόνια στους μεν και είκοσι χρόνια στους δε, δεν έφτασαν. Τώρα θα δούμε τι προκοπή θα δει ο τόπος μας!  Ρε γιατί τους έχουμε δώσει την αίσθηση ότι είμαστε τόσο μαλάκες; Μήπως επειδή, ό,τι κι αν μας κάνουν, εμείς τους ξαναφέρνουμε στην εξουσία;  ‘Ισως. Θα μου πείτε και ποιούς να φέρεις; Τον Λεβέντη, τους Κυνηγούς τους Ολυμπιστές ή το χουντόκομμα; Δύσκολη η απόφαση.

Εγώ θυμάμαι τη ρήση του Χάρυ Κλιν: “Θα ψήφιζα αυτόν που θα υποσχόταν ότι θα κάνει το λιγότερο κακό στη χώρα”!

Advertisements

7 Responses to “Το λιγότερο κακό…”

 1. μαραμένα σύκα Says:

  Θα πάω εκδρομή στις 16 του σεπτέμβρη
  😀

 2. alitovios Says:

  Η νοημοσύνη μας είναι για τα πανηγύρια και δεν χρειάζεται να την υποτιμήσουν οι πολιτικοί.

 3. stefy Says:

  Στους τυφλούς, ο μονόφθαλμος….

 4. heliotypon Says:

  >Μαραμένα σύκα: Σε καταλαβαίνω, σύντροφε. Δεν θέλεις να είσαι συνένοχος. ‘Ισως το κάνω κι εγώ! μεγάλο το δίλημμα: Ψάχνεις ανάμεσα στα κόμματα και τους υποψήφιους και δεν βρίσκεις τι να ψηφίσεις! Καλλίτερα να βάλεις ένα κείμενο μέσα στον φάκελλο, βρίζοντάς τους όλους!

  >alitovios: Δεν έχεις άδικο. Είμαι βαθειά απογοητευμένος από το επίπεδο του λαού μας. Φαίνεται ότι, στο κάτω-κάτω, αξίζουμε τους πολιτικούς που έχουμε. Σκέφτεσαι τα τομάρια αυτά υποψήφιους σε μιά πολιτισμένη χώρα (π.χ. Φινλανδία);

  >stefy: Ποιός είναι ο μονόφθαλμος συντρόφισσα, να τον ψηφίσω με τα δύο χέρια; Δεν βλέπω κανένα, δυστυχώς! Εμένα όλοι εντελώς τυφλοί και φριχτά παραμορφωμένοι μου φαίνονται!

 5. Pikinos Says:

  Το λεγόμενο “λιγότερο κακό” είναι ουσιαστικά το “λιγότερο σκατό”, με λίγα λόγια επιλέγεις συνειδητά την…τσίρλα, έστω και αν γνωρίζεις ότι καί το μεν καί δε, σκατά είναι!

  Μπαρδόν για την κοπρολογία, αλλά δεν έχει λογική το όλο εγχείρημα της ψήφου…αποχή και τέλος!

 6. Anna Says:

  Μα αυτό θέλουν και οι αιτούντες την ψήφο μας… την αποχή μας.
  Μετά θα μπορούν να ισχυρίζονται, ότι αφού εμείς αδιαφορούμε για τα κοινά, τους δίνουμε λευκή επιταγή να μας κυβερνούνε όπως γουστάρουνε.
  Εμείς είμαστε ο κυριάρχος λαός (…), εμείς τους επιλέγουμε, και κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αρμόζει. Αφού τους επιλέγουμε ξανά και ξανά, επιβεβαιώνουμε τον αγαπητό Πρόεδρο κ. Λεβέντη, που μετά την καταμέτρηση των ψήφων και αντιλαμβανόμενος ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε, αναφώνησε “Οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι ζώα”.
  Μόνο που αυτό το ξέρουν οι εκλεκτοί πολιτικοί μας, και ακριβώς έτσι μας αντιμετωπίζουν. Ποντάρουν στο ότι οι ελάχιστοι νοήμονες εξ ημών θα προτιμήσουν την αποχή, οπότε με τις ψήφους των υπολοίπων θα λάβουν την ποθητή αυτοδυναμία να μας αλλάζουν τα πετρέλαια…

 7. ufo Says:

  τελικα καταλαβα οτι και τα μικρα κοματα ποιοτικα ειναι ιδια με τα μεγαλα. Το καθενα θελει την εξουσια για προσωπικο οφελος η το μακρυ χερι των οικονομικων συμφεροντων. Για εμας κανενα. κανενα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: