Το αποκηρύσσει;


Ξέρετε, όλα αυτά τα χρόνια που ο Γιωργάκης είναι αρχηγός, μου δίνει την εντύπωση ότι αποκηρύσσει το κόμμα του μπαμπά. Συνέχεια μας λέει τι θα κάνει για να αλλάξει την όψη της Ελλάδας, κατηγορεί τη Νουδούλα για όλες τις παραλήψεις και λάθη που είναι ακριβώς τα ίδια με τα λάθη και τις παραλήψεις του πασοκ που μπαχάλεψε τη χώρα για 20 χρόνια! Και δεν μας λέει ΓΙΑΤΙ δεν τα έκανε αυτά το κόμμα του στην εικοσάχρονη ευκαιρία που είχε! Κι ο Γιωργάκης μιλάει σαν να ανήκει σε άλλο, τρίτο, νέο μεγάλο κόμμα! Μήπως προσπαθεί να μας πει κάτι το παιδί; Μήπως διατηρεί μεν το όνομα του πασοκ, αλλά αποκηρύσσει την 20άχρονη πολιτική του;

Μήπως εμμέσως μας λέει: “Ρε παιδιά, ξεχάστε τον μακαρίτη τον πατέρα μου (λαός συχωρέσ’τον), ξεχάστε τον Σημίτη. Εγώ είμαι άλλο πράγμα, αλλιώτικος αρχηγός, με άλλη νοοτροπία και τις αποκηρύσσω όλες τις μαλακίες του παλιού πασοκ και σας υπόσχομαι νέα εποχή“! Μήπως αυτό μας λέει το παιδί; Βέβαια, αυτό, μόνο του, δεν φτάνει για να πιστέψουμε ότι ο Γιώργος έχει ένα νέο κόμμα.

Παρά την διαγραφή του Γιάννου και του Κίμωνα, παραμένουν πολλά “μπάζα” έως επικίνδυνα στοιχεία (π.χ. νυμφίοι Παρισίων, εργατοπατέρες, πρώην υπεχωδέδες, μπουρδολόγοι καθηγητές, κ.α.) και θα έπρεπε να επανιδρύσει το κόμμα, από το απόλυτο μηδέν, ο Γιωργάκης, αν ήθελε να μας πείσει ότι “απετάξατο” το πάτριο κόμμα και την πάτρια νοοτροπία (ποιός δεν θυμάται το θρυλικό: “…να κάνει ένα δώρο στον εαυτόν του αλλό όχι και 500 εκατομμύρια“)!

Advertisements

4 Responses to “Το αποκηρύσσει;”

 1. alitovios Says:

  Κι ο μπουχέσας ο Καραμανλής μιλάει λες και είναι σε άλλο κόμμα. Έγιναν λάθη λέει για τις φωτιές αλλά ο Βύρωνας έκανε το καλύτερο δυνατό.

  Τα πράγματα είναι απλά. Όλοι αυτοί ζουν σε αποστειρωμένα περιβάλλοντα. Το 99% των ανθρώπων που τους περιβάλλον είναι κόλακες. Γι αυτό κι όταν αλλάζει το κλίμα για οποιαδήποτε κυβέρνηση είναι μη αναστρέψιμη κατάσταση.

 2. fevis Says:

  “Απεταξάμην”!!! Και μετά, κάνει το κουνέλι φυσικά, μήπως σώσει κάτι από το image του και την πελατεία του μπαμπά φυσικά…

 3. colpocoquette Says:

  Τι κανεις Γιαννη… κουκιά σπέρνω…

 4. Καπετάνισσα Says:

  Ο αυνανισμός είναι ασφαλής πράξη. τελικά.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: