Δεν συνεργαζόμαστε…


Τα περισσότερα μικρά κόμματα επιδεικνύουν μια περίεργη στάση, αντίθετα προς τη γενική, όπως φαίνεται, λαϊκή απαίτηση: Αποκλείουν τη συνεργασία με μεγάλο κόμμα, προκειμένου να γίνει κυβέρνηση. Από τη μιά μεριά βάλλουν, και σωστά, εναντίον του δικομματισμού. Από την άλλη αρνούνται συνεργασία. Ρε σεις, τι ακριβώς θέλετε και ζητάτε την ψήφο μας; Μόνο να μπείτε στη Βουλή, να κονομάτε την αποζημίωση και να φωνάζετε στον βρόντο, ως ελάσσων αντιπολίτευση; Εδώ σας παρουσιάζεται η ευκαιρία ακόμη και υπουργό να κάνετε από το κόμμα σας κ’ εσείς τα στηλώνετε! Μα με τη στάση σας το δέντρο του δικομματισμού ποτίζετε, βρε κοθώνια! Μιλάνε για ασυμβατότητα προγραμμάτων με τ’ άλλα κόμματα. Μα αν τα προγραμματά σας ήταν συμβατά θα είσασστε όλοι στο ίδιο κόμμα ρε, κι όχι σε διαφορετικά! Τι μαλακίες λένε οι άνθρωποι, σύντροφοι/σες; Πώς διάβολο να τους ψηφίσεις, με τέτοια ξεροκεφαλιά και ακαμψία που τους δέρνει; Τι να ψηφίσουμε μωρέ; τους θρησκόληπτους τους κυνηγούς,, τον Λεβέντη ή τον Βεργή;

ΥΓ: Ρε σεις σύντροφοι/σες, έτσι από περιέργεια, τι νομίζετε, αν έκανα ένα κόμμα με το όνομα αυτού του Blog θα μάζευα κουκιά; Τι λέτε; 🙂    🙂    🙂

Advertisements

8 Responses to “Δεν συνεργαζόμαστε…”

 1. kaltsovrako Says:

  ΥΓ: Πλάκα κάνεις; του μουνιού θα γινόταν αδελφέ. (μη σου πώ και αξιωματική αντιπολίτευση με την πρώτη)

  🙂

 2. Nemo Me Impune Lacessit Says:

  Τοσο θυμωμενοι που ειναι οι Ελληνες ψηφοφοροι στη βουλη σιγουρα θα εμπενες φιλε…

 3. colpocoquette Says:

  Exeis 3 meres

 4. anonimi Says:

  Κατά πάσα πιθανότητα τα μικρά κόμματα δηλώνουν πως δεν θα συνεργαστούν για να μην χάσουν τους ψηφοφόρους που θα τους ψηφίσουν από αντίδραση και μόνο προς τον διπολισμό. Κάτσε να βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών και θα δεις πως όλοι τους θα σκιστούν να κάνουν συνεργασίες. Δεν θα είναι η πρώτη φορά , άλλωστε, που οι πολιτικοί άλλα λένε πριν και άλλα μετά των εκλογών.
  Αντε, και καλό βόλι…

 5. mist Says:

  Αμέρτητα θα έλεγα!!!! Μ’ όλο αυτό το καργκιόζ μπερντέ (σε κακή διασκευή)…. ακόμη αναρωτιέσαι;;;;

 6. fd Says:

  Mpa, de fantazomai. Oi eksousia einai xwros androkratoumenos.

 7. heliotypon Says:

  >kaltsovrako: Λες; Κοίτα που δεν το σκέφτηκα νωρίτερα… 🙂
  >Nemo κλπ (συγνώμη φίλε…): Την επόμενη φορά!
  >Kolpocoquette: Με φαντάζεσαι να υποβάλω αίτηση στη Νομαρχία (νομίζω) και να τους λέω ότι το κόμμα μου το λένε “Μουνί”; Και νά’ναι καμιά θεούσα μουνίτσα που θα πάρει την αίτηση! Και μόνο για το σκηνικό θα άξιζε να γίνει! ΥΓ: Λέω να προτείνω συνεργασία στην Λουκά!
  >Ανώνυμη: ‘Ολοι ψέμματα μας λένε τελικά!
  >Mist: Με ενισχύεις!
  >fd: Με νόμισες για γυναίκα κι εσύ! Μωρέ αρσενικό είμαι (και φανατικό). Απλώς, λατρεύω το μουνί. Το λέω στην πρώτη ανάρτηση!

 8. fd Says:

  oxi agapite. kserw oti eisai antras! Alla sou lew oti thylikis fysews komma den epibiwnei se xwrous eksousias, pros to paron.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: