Τα έργα…


Κομμάτια (μόνο) του δρόμου του Μαλιακού δόθηκαν ΣΗΜΕΡΑ στην κυκλοφορία. (Το κομμάτι των Καμμένων Βούρλων, λέει, κι αυτό με προβλήματα!!!). Τι σύμπτωση! Είδατε, μωρέ,  τι παιχνίδια παίζει η τύχη! Παραμονή εκλογών και παραδίδονται στην κυκλοφορία έργα!  ‘Εστω και ημιτελή! ‘Οχι, δεν το πιστεύω ότι ήταν επίτηδες για να φέρουν ψήφους στον Σουφλιά και το κόμμα του! Είσαστε διεστραμμένα μυαλά όσοι κάνατε πονηρές σκέψεις και τη Δευτέρα να έρθετε με τον κηδεμόνα σας! Κομμουνιστές, άθεοι, χουλιγκάνοι!

Advertisements

4 Responses to “Τα έργα…”

 1. anonymous Says:

  Πέρασα σήμερα από εκεί, είχε μπόλικη κυκλοφορία λόγω των εκλογικών μετακινήσεων. Αύριο και τη δευτέρα θα είναι πολύ πυκνότερη η κυκλοφορία. Μήπως είναι αυτό μια καλή αφορμή να δοθεί κάποιο κομμάτι, έστω και ημιτελές στην κυκλοφορία για να διευκολυνθούν οι ταξιδεύοντες;
  Με τη λογική σου, αν το έδιναν Πάσχα με τις ίδιες προϋποθέσεις σε κυκλοφορία, θα έλεγες ότι υποστηρίζουν την εύνοια του προς ανάσταση κυρίου. Λογική μιζέριας και μηδενισμού! Και δεν ψηφίζω Σουφλιά, δεν θα ψηφίσω καν, γιατί ταξίδεψα για γάμο στις 16 Σεπτεμβριου.

 2. espοir Says:

  Είναι εντελώς, παντελώς και ολοκληρωτικά τυχαίο … και αν δεν έχουν στεγνώσει ακόμα οι διαγραμμίσεις και αφήνουν “λευκό” στα λάστιχα των ψηφοφόρων που επιστρέφουν στην επαρχία για να ψηφίσουν, είναι πάλι τυχαίο.

  Δε μπορώ να φανταστώ πώς σου πέρασε από το μυαλό ότι θα γινόταν κάτι με εκλογική σκοπιμότητα σε αυτή τη χώρα! Έλεος πια με την καχυποψία σας!

  Και αν μοιράζουν 3χίλιαρα έξω από τα εκλογικά καταστήματα (τα οποία θα σε καλέσουν την επόμενη μέρα να επιστρέψεις, αλλά δεν το γνωρίζεις ακόμα), πάλι εντελώς ΤΥΧΑΙΟ θα είναι!

 3. heliotypon Says:

  >anonymous: Φοβάμαι ότι έννοια τους ΔΕΝ είναι η διευκόλυνση του πολίτη. Πιο πιθανό είναι να ψηφοθηρούν, γιαυτό και υποψιάζομαι ότι ζόρισαν τους εργολάβους να παραδοθούν αυτά τα κομμάτια, γι’ αυτό και παρουσιάζουν ελλείψεις. Πιο πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να έχουν γίνει κατασκευαστικές τσαπατσουλιές και κουκουλώματα (παρόμοια με τα των ολυμπιακών έργων. Βλ. Λ. Μαραθώνος). Τώρα αν είναι η λογική μου μιζέριας και μηδενισμού μπορεί να είναι η γνώμη σου και την σέβομαι αλλά λάβε υπόψη σου ότι δεν μας έχουν συνηθίσει να νοιάζονται για μας παρά έτσι να δείχνουν, μόνο για να πάρουν την ψήφο μας. Μόνο αυτό τους ενδιαφέρει και τα διάφορα οφέλη (κυρίως οικονομικά) που προσπορίζονται. Αν έχεις διαφορετική άποψη το συζητάμε…

  >easpoir: Στη χώρα μας όλα τυχαία είναι (δηλαδή αποργραμμάτιστα) ΕΚΤΟΣ από την ψηφοθηρία. Αυτή φτιάχνεται από ακριβοπληρωμένους συμβούλους. ΑΝ είχαν χρησιμοποιήσει και επαγγελματίες συμβούλους για να τους οργανώσουν την προστασία των δασών (αν και είναι θέμα κοινής λογικής αυτή η οργάνωση) σήμερα θα είχαμε λιγότερα καμένα δάση!

 4. onionfava Says:

  Τυχαιότης τυχααιοτητων τα παντα τυχαιοτης!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: