Βραβεία…


Στην Ναυτεμπορική διαβάζω:

Ποιοι πήραν τα βραβεία

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΗΕLΕΧΡΟ Α.Ε., κ. Θέμης Κσρτσιώτης, α­πένειμε συνολικό εννέα Βραβεία Καλύτερης Δημιουργίας,τρεις Επαί­νους και οκτώ Ειδικά Βραβεία Διοργανωτή σε ισάριθμους εκθέτες, που. επελέγησαν ως οι καλύτερες συμμετοχές στην «72η ΔΕΘ»:

– Τα Βραβεία Καλύτερης Δημιουργίας απονεμήθηκαν στις παρακάτω” επιχειρήσεις και φορείς: Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων, Αττικό Με­τρό Α.Ε., Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε., Όμιλος εταιρειών ΟΤΕ, ΟΠΑΠ Α.Ε., Υφυπουργείο Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητι­σμού, ΟΔΙΕ, Αγροτική Τράπεζα και EQUAL Μεταολυπισκό Επιχειρείν.’

– Οι Έπαινοι απονεμήθηκαν στις συμμετοχές των; Εγνατία Οδός Α.Ε., ΔΕΗ Α.Ε. και Chrysler Jeep Dodge Ελλάς ΑΒΕΕ

– Τα Ειδικά Βραβεία Διοργανωτή απέσπασαν οι συμμετοχές των:Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο, Πρεσβεία Νοτίου Αφρικής, Playmobil Hellas, Όμιλος Σφακιανάκη; ΕΥΑΘ Α.Ε., ΕΠΑ-Φυσικό Αέριο θεσσαλονίκης και Autopoint. Εκτός από τα Βραβεία και τους Επαίνους η ΗΕLΕΧΡΟ Α.Ε. απένειμε τι­μητικά Διπλώματα σε έξι εταιρείες και φορείς, που συμμετείχαν φέ­τος για πρώτη φορά στη ΔΕΘ: Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, Hobbyland-Χατζηπαλάσης Νικόλαος, Hobby Gallery Παπαδημητρίου Γιώργος, Αγκαμαλιόν Οφελία, Ζάχαρης Αλέξανδρος και Παπανικολόου Ελευθέριος.

Η ‘Εκθεση Θεσσαλονίκης είναι μιά εμπορική εκδήλωση, καθιερωμένη για πολλές δεκαετίες και οι ιδιώτες που συμμετέχουνν και εκθέτουν, προφανώς έχουν λόγους να το κάνουν. Το ερώτημά μου είναι τι δουλειά έχουν στην έκθεση κρατικές υπηρεσίες που ξοδεύουν έναν περίδρομο λεφτά (όχι μόνο για το ενοίκιο του περιπτέρου, που στο κάτω-κάτω ξαναγυρίζει στο δημόσιο, αφού κρατική είναι η HELEXPO (Αλήθεια, δεν μπορόυσε να βρεθεί Ελληνικό όνομα για τον οργανισμό;), αλλά η συμμετοχή έχει πολύ περισσότερα έξοδα από το ενοίκιο: Μεροκάματα (εκτός έδρας και υπερωρίες), ναύλα, καύσιμα, ξενοδοχεία, κόστος στησίματος περιπτέρων, κεράσματα, και πολλά άλλα. Γιατί προβάλλονται οι δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμοί, αφού είναι μονοπώλια και δεν αναμένουν αύξηση των εσόδων τους από την συμμετοχή στην έκθεση; Τη στιγμή που τα δημόσια οικονομικά είναι σε οικτρό χάλι (το είπε ΚΑΙ ο γκαντέμης “επίτιμος”);;; Δείτε στο δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής συμμετοχές (και μάλλον δεν ήταν οι μόνες κρατικές που συμμετείχαν) που βραβεύτηκαν: Οργανισμός Σχολικών Κτηρίων, ΟΠΑΠ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Υφυπουργείο Αθλητισμού, κ.α. Πολύ θα ήθελα να ήξερα πόσα πληρώσαμε γι’ αυτές τις άσκοπες συμμετοχές εμείς, οι δουλοπάροικοι αυτής της χώρας, για να κάνει το προεκλογικό “κομμάτι” της η Ν.Δ. (09/09-16/9)!

Και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ξέρω πόσα ξοδεύει κάθε χρόνο το κράτος για άσκοπες διαφημίσεις υπηρεσιών και ΔΕΚΟ σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Φυσικά ο κύριος λόγος αυτών των διαφημίσεων, όπως καθένας αντιλαμβάνεται, είναι να “δωροδοκηθούν” τα ΜΜΕ για να παρέχουν τις καλές τους υπηρεσίες στο κυβερνόν κόμμα ή για να εισπράξουν οι “ημέτεροι” ιδιοκτήτες αυτών των μέσων!

Προτεραιότητες!!!

ΥΓ: Κι έτσι για να κάνουμε κει λίγη πλάκα: Πολύ θα ήθελα να δω το Υπουργείο Οικονομικών να συμμετέχει σε έκθεση διαφημίζοντας πόσο καλή είναι η εφορία μας, ο ΣΔΟΕ μας, τα τελωνεία μας και όποια άλλη φορομπηχτική υπηρεσία! Πολύ θα διασκέδαζα να έβλεπα τους εφοριακούς να καλωσορίζουν τους επισκέπτες, να τους κερνάνε καφέ και γλυκά και να τους εκθειάζουν  τις υπηρεσίες που προσφέρουν… Μεγάλη πλάκα! Αλλά έχει αρκετό χιούμορ ο Αλογοσκούφης;

Advertisements

5 Responses to “Βραβεία…”

 1. fd Says:

  Βραβευτηκαν οι δημόσιοι οργανισμοί γιατί η λογική “Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει” φαίνεται ανώδυνη.

 2. η ψυχή μου το ξέρει Says:

  Καλό και δημιουργικό μήνα,μα πάνω από όλα χαμογελαστό!! 🙂

 3. ange-ta Says:

  Ασε που από τα λευτά των διαφημίσεων, κάποιοι κερδίζουν και το κατι τους!

 4. espοir Says:

  Έχει καταντήσει μια μηχανή για μίζες και καλοπέραση η ΔΕΘ.
  Με τους δικούς μας φόρους!!!
  Αν υπολογίσεις το χρήμα που σπαταλάνε κάθε χρόνο εκεί πάνω ΧΩΡΙΣ το παραμικρό όφελος (γιατί μη μου πει κάποιος ότι πείσθηκε να κάνει σύνδεση με τον ΟΤΕ επειδή είδε το περίπτερό του στη ΔΕΘ!!!) … θα μπορούσαν να χρηματοδοτούν 100 κρεβάτια εντατικής θεραπείας!!!

 5. Ν.Α.ΛΑΜΠΗΣ Says:

  @ espoir
  100 κρεββάτια εντατικής… Μά τί λέτε τώρα; Δεδομένου ότι σ’ αυτήν την κατηγορία ασθενών η θνησιμότητα είναι αυξημένη, αξίζει να πετάμε τόσα λεφτά και να περιμένουμε …μειωμένες ψήφους;;;
  Πλύση εγκεφάλου και το μέγα έλεος! Κι αυτή μια παραπλήσια ιατρική διαδικασία είναι. Που φέρνει πολύ περισσότερες ψήφους όμως!
  Άσε που βολεύουμε κι ένα σωρό “δικά μας” παιδιά. Με απασχόληση, με διαφημίσεις…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: