Θα κέρδιζαν “σίγουρα”…


Σε κάποια, παλιότερη, ανάρτηση είχα σχολιάσει αρνητικά την απόλυτη “βεβαιότητα” και των δύο μεγάλων κομμάτων, κατά την προεκλογική περίοδο, ότι θα εκλεγούν και ότι θα είνα κυβέρνηση μετά τις εκλογές! πρόσφατα μάθαμε από συνέντευξη του Γ. Π. (αν δεν κάνω λάθος) ότι το 2004 όλοι στο ΠΑΣΟΚ ήξεραν ότι ήταν εξαιρετικκά δύσκολο να γίνει αυτό κυβέρνηση. Τότε γιατί μας έλεγαν ΨΕΜΑΤΑ ότι ήταν βέβαιοι για την εκλογική τους “νίκη”; (με αηδιάζει αυτή η λέξη προκειμένου περί εκλογών). Η επίσημη αναγνώριση της ψευδολογίας!

Και κάτι άλλο: Με αυτόν τον αλληλοσπαραγμό που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, τι κυβέρνηση θα έκαναν αν οι κάλπες τους έδιναν την εξουσία; Πως είναι δυνατόν, άνθρωποι με τόσο μίσος για τους ίδιους τους συντρόφους τους, να αγαπήσουν τον πολίτη; Βέβαια οι Νεο-Δημοκράτες, μεθυσμένοι από τις “νίκες” (φτου) δεν έχουν, ακόμη, αρπαχτεί μεταξύ τους. Θα τους δούμε μόλις χάσουν κι αυτοί. Γιατί δεν πιστεύω ότι έχουν άλλες αξίες. ‘Aλλωστε ορισμένοι απ’ αυτούς έχουν ήδη δώσει δείγματα “υψηλού” ήθους!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν και εξαιρέσεις. Στα σχόλιά μου αναφέρομαι στους πολλούς!

Advertisements

4 Responses to “Θα κέρδιζαν “σίγουρα”…”

 1. πεταλίδa Says:

  Μα πού κολλάς βρε ηλιότυπο? Εδώ μιλάμε για μια άγρια πάλη μεταξύ εξουσίας και ανθρώπων που διαρκεί χρόνια και χρόνια και μεταλλάσσεται από την ολιγαρχία στη φεουδαρχία, στον καπιταλισμό και στον ιμπεριαλισμό. Σ’ ένα ψεμματάκι θα κολλήσουμε? Μπροστά σε τόσα άλλα αυτό ειναι αθώο!

 2. suspect Says:

  η ηττα φερνει γκρινια

 3. η ψυχή μου το ξέρει Says:

  Ε,για φαντάσου τώρα να έβγαινε ο Γιωργάκης στο μπαλκόνι το 2004 και να έλεγε:” Ως νέος πρόεδρος του Πα.Σο.Κ.,καθότι έπρεπε κάποιος να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά μετά την κακή διακυβέρνηση Σημίτη, πρέπει να σας ομολογήσω, πως αν και είμαστε μαλλιά κουβάρια στο κόμμα,εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ,αν με αφήσουν φυσικά οι υποτιθέμενοι σύντροφοί μου, γι’ αυτό ζητώ την ψήφο σας, που πολύ φοβάμαι πως αδίκως τη ζητάω,αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να λειτουργήσει τελευταία στιγμή ο ανίδεος ψηφοφόρος”
  Έτσι, απλά πρέπει να μιλούν οι πολιτικοί! Άμεσα, κατευθείαν στην καρδιά του πολίτη!

 4. N.Ago Says:

  Διότι η μάνα στην ήττα είναι μια ενώ στις νίκες είναι πολλές οι μάνες. Και οι μανούλες!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: