Γιατί, γιατί, γιατί;


Οι ΠαΣοΚοι προσπαθούν, απεγνωσμένα, να βρουν την αιτία της ήττας και θεωρούν ότι ο Γιωργάκης φταίει, γιατί δεν έκανε αρκετή και αποτελεσματική αντιπολίτευση στον μπούλη! Είναι περίεργο ότι κανείς δεν σκέφτεται ότι η εικοσαετία του ΠαΣοΚ στην εξουσία και τα άθλια “έργα” του, (η ρεμούλα, η διαπλοκή και η οικονομική εξαθλίωση της χώρας) μπορεί να είναι η αιτία και όχι οι αντιπολιτευτικές κορώνες που δεν βγήκαν κατά την περασμένη τριετία! Κι αν το ΠαΣοΚ είχε αλλάξει τα στελέχη του, αυτά που πήγαν τη χώρα πολλές δεκαετίες πίσω, μπορεί και να έπαιρνε συχωροχάρτι. ‘Ομως αυτά είναι όλα εκεί, έτοιμα να συνεχίσουν το εικοσαετές έργο τους, αν τους δοθεί η ευκαιρία. Αυτά σκέφτηκε ο πολίτης και δεν τους έδωσε αυτή την ευκαιρία. Τι ψάχνουν τώρα;

Advertisements

7 Responses to “Γιατί, γιατί, γιατί;”

 1. πρεζα tv Says:

  Ολοι τους τα ιδια σκατα ειναι…

 2. annamaria Says:

  Εξιλαστήριο θύμα ……

 3. Ναπολέων Παπαδόπουλος Says:

  Άσχετο με το άρθρο, σχετικό με την χτεσινή μέρα …και στο διηνεκές:

  “Εμείς” οι μπλογκαδόροι/-ισσες/-άκια δεν θα ξεκινήσουμε καμμιά διαμαρτυρία για τον Νομάρχη Αρκαδίας που δεν έχει ακόμα απαγορεύσει το κυνήγι στο (άκαφτο-ακόμα πράσινο) Μαίναλο, όπου έχουν καταφύγει όλα τα πουλιά, αλλά και άλλα ζώα, από την γειτονική καμμένη Ηλεία;

  Περιμένω δράση απ’ τους παλιούς, για να στιχηθούμε κι οι φρεσκότεροι.

  αγάπη – αφοπλισμός – ειρήνη
  Ναπολέων

  Υ.Γ. Ας εφαρμόσουμε το:
  «Σκέψου οικουμενικά, δράσε τοπικά.» Όλο και κάτι γίνεται…

 4. Χαρης ''Οδοιπλανω'' Says:

  Αυτη είναι η πραγματικότητα. Το κάδρο που έλεγε και Μίμης. Το έβλεπαν οι άνθρωποι το κάδρο και έλεγαν πάλι αυτοί θα έρθουν καλύτερα ο Μπούλης.
  Φατε τώρα …..

 5. ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ Says:

  Στ’ αλήθεια πιστεύω ότι ο κόσμος δε ψήφισε ΝΔ, καταψήφισε ΠΑΣΟΚ μία ακόμα … To κάδρο. Πολύ σωστά…

  @Ναπολέων – Για πες τι τρέχει να τον κράξουμε τον τύπο. (Έτσι και αλλοιώς το βρίσκω τερατώδες ότι επιτρέπεται το κυνήγι στον 21ο αιώνα του supermarket …)

 6. emilly Says:

  Συμφωνώ μαζί σου. Οι πασόκοι είχαν φτάσει σε σημείο τρελό. Πήγαινες σε δημόσια υπηρεσία και το παίζανε πρωθυπουργοί… (Τώρα θα μου πείς καλύτερα είναι);

 7. Ναπολέων Παπαδόπουλος Says:

  Ζητώ συγγνώμην από το Ηλιότυπο (δεν μού πάει, γαμώτο, να πώ «ζητάω συγγνώμην απ’ το …μουνί») που κάνω «εισπήδηση» στο post του για άσχετο θέμα.
  Όμως φίλτατε/-η/-ο “ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ”, που πρώτα θέλω να σού πώ ότι συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την άποψή σου για την πρόσφατη ψηφοφορία, έχουν γίνει, σύντομα, τα εξής:
  Στην καμμένη Ηλεία έχει απαγορευτεί το κυνήγι (απόφαση Νομάρχη). Όμως τα ζώα της είτε κάηκαν είτε έφυγαν γι αλλού, ιδίως βέβαια τα πουλιά. Κι αφού πρός δυσμάς έχει απέραντη θάλασσα, εκτιμάται πως τα περισσότερα πουλιά κατάφυγαν στο (ακόμα…) άκαυστο δασωμένο καταπράσινο Μαίναλο της γειτονικής προς ανατολάς Αρκαδίας.
  Κι έγιναν η καλή χαρά των των ιδιότυπων αυτών …«γαμωκαιδέρνων» συνανθρώπων μας που έχουν ένα ντουφέκι και σκοτώνουν αράδα ό,τι ζωντανό βρουν στο δάσος, ακόμα και τους “συναδέλφους” τους…
  ΕΚΕΙ λοιπόν στην ΑΡΚΑΔΙΑ, έπρεπε να απαγορευτεί το κυνήγι!!!
  Όμως ο κ.Νομάρχης της δεν … μάσησε. Παρά τις διαμαρτυρίες των «επίσημων» οργανώσεων προστασίας της φύσης, WWF κ.ά.

  Έχω την αντίληψη ότι αν βρούμε το e-mail της Νομαρχίας Αρκαδίας και πλακώσουμε στις διαμαρτυρίες, αν το… blog-άρουμε δηλαδή με πολλά μηνύματα, θα συνετιστεί.

  Διαφωνείς;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: