Παπάδες, αυνανισμός και σεξ…


Σχόλιο που άφησα στο Blog “Χριστιανός Ορθόδοξος” http://orthodoxos.wordpress.com/2008/01/24/theiaaagappppi/  του οποίου ο ιδιοκτήτης εμφανίζεται ως κληρικός, μάλλον (δεν το ξεκαθαρίζει):
Βρε παπά, έχεις γλύψει ποτέ μουνάκι να δεις τη γλύκα; Έχεις αγκαλιάσει ένα όμορφο κορμί; Έχεις νοιώσει ένα όμορφο σώμα να σπαρταρά από ηδονή κολλημένο στο δικό σου; ‘Εχεις νοιώσει να σου κόβονται τα πόδια από ένα δυνατό οργασμό, ταυτόχρονα με τον δικό της; Αν δεν τα έχεις νοιώσει δεν μπορείς να καταλάβεις τι χάνεις με την αποχή. ‘Οπως αν δεν έχεις δοκιμάσει π.χ. τηγανητές πατάτες (λέω ‘γω τώρα, επειδή μου αρέσουν) ή την τραγανή πέτσα της Μεσηνιακής γουρουνοπούλας, δεν μπορείς να λές ότι δεν χάνεις τίποτε με τη νηστεία. Και ο αυνανισμός ένα απλό υποκατάστατο είναι, χωρίς λόγο ενοχών. Και πώς αποδεικνύεται το αρνητικό του αυνανισμού ή της πολλαπλότητας των σχέσεων λογικά και όχι με αναφορές σε απατηλές θρησκευτικές δοξασίες, ανερμάτιστες και αθεμελίωτες, μόνο και μόνο με τις παραδοχές ότι καποιος θεός τα είπε αυτά; Εσείς που ισχυρίζεστε ότι υπάρχουν μεταφυσικές οντότητες (θεός, χριστός, άγιοι, κλπ) εσείς πρέπει να αποδείξετε και την ύπαρξή τους. Και δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα. Απλώς προσπαθείτε να μας πείσετε να πιστέψουμε γιατί το λέτε εσείς, οι πιστεύοντες. Και οι σατανιστές το ίδιο κάνουν, γιατί να μην πιστέψουμε αυτούς; Κανένα λόγο δεν έχουμε να πιστέψουμε, έτσι, στα καλά καθούμενα! Δώστε μας επιχειρήματα λογικά και το συζητάμε. Ο μόνος ηθικός κανόνας που μπορεί να ισχύσει για την ανθρώπινη συμπεριφορά είναι αυτός που εξασφαλίζει την κοινωνική ισορροπία. Από κει προκύπτει η ηθική και όχι από αυθαίρετες και παράλογες επιταγές κάποιας άγνωστης και ανύπρκτης (μέχρις αποδείξεως) οντότητας. Αμήν!

Advertisements

11 Responses to “Παπάδες, αυνανισμός και σεξ…”

 1. tzonakos Says:

  Σωστός !
  Αλλα μην τους κολλάς πολύ τους παπάδες μήπως αμαρτήσουν με λάθος τρόπο, δοκιμάζοντας αυτά που προτείνεις 🙂
  Εως τώρα ήξεραν να αμαρτούν, μόνο λέγοντας παραμύθια σε παιδιά και γιαγιάδες 😉
  Φυσικά μελετούσαν κατα την περίοδο άλλων γεγονότων στη χώρα μας.

 2. heliotypon Says:

  >tzonakos: Άστονε μωρέ τώρα. Στην κατάσταση που βρίσκεται δεν μου πάει να τον προγκίζω…

 3. Ναπολέων Παπαδόπουλος Says:

  @ Heliotypon
  Θέλω εγώ ν’ αγιάσω, αλλά μ’ αφήνουν οι διαόλοι;;;

  Είπα να πάω για ύπνο… Δεν μπόρεσα όμως ν’ αντισταθώ {εγώ, εγγόνι παπά από την μιά ρίζα και τρισέγγονο από την άλλη…} να επισημάνω ωρισμένα «κεφαλαιώδη λάθη» σου και να γράψω τα δικά μου:

  1. Όσα λές αναφέρονται σε μιά μικρή μειοψηφία άγαμων παπάδων που πάνε για “καρριέρα”. Οι άλλοι, οι πολλοί, μιά χαρά τήν βγάζουν σεξουαλικώς.
  2. Και για την μειοψηφία πάντως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι πολλοί δεν δοκίμασαν ΠΡΙΝ τα όσα περιγράφεις γλαφυρότατα ή ότι ΜΕΤΑ κράτησαν στ’ αλήθεια τον όρκο της “αγνότητας” ως πρός το σέξ.
  3. Άρα μάλλον «βοάς εν τη ερήμω» για τον Αντώνιο, ας πούμε, που τόν έχει κάνει …ρόμπα ο Solup στη “Γαλέρα”, και για καμμιά χιλιάδα, άντε δυό, τρείς, πέντε χιλιάδες άλλους εδώ και δυό χιλιάδες χρόνια. Αστείον ποσόν. Τζάμπα πυροβολείς.
  4. Παρασύρθηκες σε μιά πολεμική εναντίον του “θεού” στα δικά τους χωράφια και με όμοια όπλα, πράγμα που είναι στρατηγικό λάθος κατά …Κλαούζεβιτς. Με το παραμύθι του “θεού” τα πράμματα είναι απλά ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ στα ίδια τα βιβλία που οι θρήσκοι αποκαλούν ΙΕΡΑ: Ό,τι ονομάζουν “θεό”, πέρα από τις καλαμπουρίστικες ιδιότητες που τού δίνουν (π.χ. παντοδύναμος… και σού λέει ο άλλος… Μπορεί ο θεός να φτιάξει μια ΤΟΣΟ μεγάλη πέτρα που να μην μπορεί να τήν κουνήσει… γελάμε) η ΚΥΡΙΑ λειτουργία του ήταν η πρόκληση φόβου. ΦΟΒΟΥ και ΕΝΟΧΗΣ. Προπατορικό αμάρτημα κλπ
  5. Διότι από τις απαρχές της στοιχειώδους ομαδικής ζωής των ανθρώπων, οι όποιοι αρχηγοί αντιλήφθηκαν σχεδόν αμέσως πως με τον ΦΟΒΟ κουμάνταραν το «κοπάδι» άκοπα. Κι όταν δεν έφταναν πλέον οι δικές τους δυνάμεις για να τόν προκαλέσουν και να τόν συντηρούν, σκαρφίστηκαν την «ανώτερη δύναμη», τον “θεό”. Απλά πράγματα.
  6. Κάπως πιό σύνθετα είναι τα πράγματα με την “επιστημονική” θεολογία, που ελάχιστα, ή καθόλου, χρησιμοποιεί «ιερά» κείμενα. Το κύριο επιχείρημά τους είναι, απλά διατυπωμένο από μένα, τό «ποιός τά έφτιαξε αυτά» στηριζόμενο στην “κοινή” αίσθησή μας ότι όλα έχουν αρχή και τέλος (τέλειωσε το νερό στο ποτήρι σου, το τραπέζι αρχίζει εδώ και τελειώνει εκεί, τότε γεννήθηκε αυτός και τότε πέθανε κλπ). Όταν κάτι έχει ΑΡΧΗ, δεν υπήρχε πρίν και άρχισε να υπάρχει όταν κάποιος τό δημιούργησε, ένα άγαλμα π.χ., σημαίνει ότι κάποιος υπήρχε ΠΡΙΝ από αυτό. Όταν λοιπόν ΟΛΑ έχουν αρχή, κάποιος ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ και τάφτιαξε. Ο “θεός” φυσικά…
  7. Αυτό έχει γκρεμιστεί βέβαια και από πολλούς φιλοσόφους παλιότερα και τώρα αλλά και με τις νεώτερες προόδους της κοσμολογίας. Η σκέψη είναι πάλι απλή. Ναι, «όλα», όσα αντιλαμβάνονται οι ανθρώπινες αισθήσεις δηλαδή…, έχουν αρχή και τέλος, όχι όμως και ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, η Φύση, το Σύμπαν ή όπως αλλοιώς έχει αποκληθεί. Σταθερό είναι το ποσόν υλοενέργειας κλπ κλπ.
  8. Και ως τελευταίο «οχυρό» έχουν: Η Φύση είναι ο “θεός”! Ο “θεός” τους όμως είναι ΒΟΥΛΗΤΙΚΗ δύναμη (ξέρει τα πάντα και αποφασίζει πριν από μάς για μάς και λοιπές κουταμάρες) ενώ η Φύση, το Σύμπαν δεν έχει βούληση. Εκεί είναι η ομορφιά του, είναι παντελώς ΕΛΕΥΘΕΡΟ και κανονίζει “τά του οίκου του” μόνο του, με τους εσωτερικούς του νόμους.
  Ό,τι είναι γραμμένο στον τάφο του Καζαντζάκη δηλαδή.

  Ζητώ συγγνώμην για την κατάχρηση του χώρου σου. Ήθελα όμως να “ξεφορτώσω”, τέσσερις το πρωί…

  αγάπη-αφοπλισμός-ειρήνη
  Ναπολέων

 4. colpocoquette Says:

  Μάλλον αυτός που έχει το blog βαριεται πιο πολύ απ’ολους και μας δουλεύει όλους, δεν μπορεί να τα γραφει σοβαρά όλα αυτά.
  Μακάριοι όσοι λαχταρούν να κυριαρχήσει το θέλημα
  του Θεού, γιατί ο Θεός θα ικανοποιήσει την επιθυμία τους.
  Μεγάλη η χάρη σας παιδιά

 5. Θεία Λένα Says:

  Επειδή ασχολούμαι λίγο με το χώρο της Εκκλησίας, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιεροκηρυκες (γιατί περι αυτού πρόκειται) είναι τόσο φουντωμένοι να κηρύττουν που δεν καταλαβαίνουν Χριστό για κοινή λογική. Ο,τι δεν δοκίμασαν το κατηγορούν ώς κακό. Ο,τι δεν ευχαριστήθηκαν αντίστοιχα. Το βράδυ βέβαια τους πέφτει το χέρι απο τη μλκα.

 6. heliotypon Says:

  >Θεία Λένα: Με ξαφνιάζεις! Πώς ασχολείσαι με τον χώρο της εκκλησίας; Ερευνητικά υποθέτω. Γιατί με άλλο τρόπο αδυνατώ να το κατανοήσω…

 7. colourful VaLkYrIe Says:

  Χα ναι, ακριβώς αυτό το όργιο ο ορθόδοξος με έκανε να χτυπιέμαι απ’ τα γέλια με τις πίπες που έλεγε. Τι να πεις, αυτοί όμως που το παίζουν ‘αγνοί’ να ‘σαι σίγουρος πως τη γλεντήσαν καλά τη ζωή τους νωρίτερα. Κρυφοπουτανίτσες δηλαδή. Τέσπα, τι να πεις; Γελοιότητες. Δεν καταλαβαίνουν ότι με τη στάση τους διώχνουν τον κόσμο απ’ την εκκλησία. Και όταν το κάνουν, θα ‘ναι αργά.

 8. Με νόημα Says:

  Δέν έχει νόημα η ενασχόληση τόσων με το τί κάνουν οι παπάδες. Κι αυτοί μιά δουλίτσα κάνουν να οικονομήσουν τα προς το ζείν! Γιατί τους βάλατε στο στόχαστρο δηλαδή; Σας ρώτησε εσάς κανείς εάν πηδάτε, πηδιώσαστε ή μαλακίζεστε κάθε βράδυ; Αφίστε τους στην ησυχία του κι αυτοί ψυχή έχουν και…ψωλή.

 9. heliotypon Says:

  >Colourful Valkyrie: Λυπάμαι που δεν είδα το σχόλιό σου νωρίτερα. Δεν ξέρω γιατί δεν το είδα, αλλά δεν… Δεν με απασχολοί το τι κάνουν με το κορμί τους οι παπάδες και οι καλόγεροι. Μακάρι να γαμούν να ξελαμπικάρουν. Με απασχολεί το ότι υπάρχει η θρησκευτική κουλτούρα, γενικώς. Ο κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από την ύπαρξη θρησκειών και τα παράσιτα που ασχολούνται επαγγελματικά με τη θρησκεία ειναι απλώς κηφήνες που ζουν από την εργασία των άλλων, των πραγματικά εργαζόμενων. Να διώχνουν κόσμο, να διώχνουν, για να κλείσουν, κάποτε, οι εκκλησίες. Αυτά τα ιδρύματα της ντροπής (και ΔΕΝ αναφέρομαι στην ερωτική ζωή των παπάδων, που μακάρι να υπάρχει).

  >Με νόημα: Δεν με απασχολούν οι δραστηριότητες των παπάδων, αλλά η ύπαρξή τους. ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν αυτού του είδους τα παράσιτα!

 10. ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ Says:

  Φαντασου να υπάρχει ένα κοινο μυστικό αλλά για λίγους. ¨οποιος είναι απέξω λέει. Καλά μλκιεσ λετε οτι υπαρχει ένα κοινό μυστικό. Αυτό βέβαια μέχρι να μάθει κιαυτός . Τότε ένας αλλος χαζός λέει. Καλά μπορείτε νά μου δείξετε κάποιον ‘αλλον εκτός από σάς πού να ξέρει τό μυστικό? μη καταλαβαίνοντας ο πανύβλακας ότι από τη στιγμή πού τό μαθαίνει αυτομάτως γίνεται ένας από τούς άλλους . Καί τότε…. τέρμα οι ειρωνείες οι εξυπνάδες τά σχόλια αλλά και το μίσος’ δέν πρέπει να υπάρχουν’΄ ΓΙΑΤΊ?Τόσο κακό σού έκαναν πανύβλάκά μου? Κάνε λίγο υπομονή και θά πεθάνεις και σύ και γώ κι ο άλλος καί τότε θάνοίξουν τά άλλα μάτια. Καί πούσαι..Δέν έχει τούνελ και φωτάκια. Έχει δαιμόνια πού τραβολογάνε τούς αμετανόητους. Είτε είναι παπάδες είτε σκατάδες σάν εσένα και μένα. Καί πώς θά γνωρίσεις το μυστικό? Είναι τόσο απλό πού δέν τό χωράει το
  πολύπλοκο μυαλό σου. Πηγαίνεις στό δωμάτιό σου, ΓΟΝΑΤΙΖΕΙΣ, σηκώνεις τα χέρια σου ( ακόμα και μούτζες δέχεται,) και τού λές.΄΄ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙς, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΕΕ ΦΑΝΕΡω ΣΟΥ. και τότε λίγη υπομονή .Μόνο λίγη. ΠΙΌ ΛΊΓΗ ΑΠ ΑΥΤΗ ΠΟΎ ΘΑ ΧΡΑΙΑΣΤΕΊ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΓΙΆ ΝΑ ΤΑ ΚΑΚΑΡΏΣΟΥΜΕ . Θά σού απαντήσει εγγυημένα
  Αλλά τολμάς ,κότα – νερόκοτα??

 11. heliotypon Says:

  >ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ: Να πω ότι κατάλαβα θα σε γελάσω…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: