Καλομοίρα και κακομοίρηδες…


Οι κουλτουριάρηδες και όλοι αυτοί που τους μιμούνται, υιοθετούν θέσεις που νομίζουν ότι αρμόζουν στην …διανοητικότητά τους. ‘Ετσι, θα ακούσετε πολλούς απ’ αυτούς να λένε ότι «δεν βλέπουν τηλεόραση» (ψέματα), ή ότι δεν θέλουν να μείνουν σε επαρχία γιατί εκεί δεν υπάρχουν …μουσεία και θέατρα (ενώ στην Αθήνα αυτά έχουν πήξει στους επισκέπτες!) Κι αν βγει καμιά «Καλομοίρα» θα είναι οι πρώτοι που θα σπεύσουν να την βάλουν στόχο! Βρε αν θέλετε να σνομπάρετε κάτι, σνομπάρετε αυτόν τον ηλίθιο θεσμό της Eurovision με τα γελοία φρου-φρου, που αναδεικνύουν ό,τι πιό ρεζιλέ σε εμφάνιση και κίνηση για χάρη του εντυπωσιασμού (όσο για τη μουσική, δεν άκουσα τίποτε νέο, τίποτε πρωτότυπο. Σαν να τα είχα ακούσει όλα άπειρες φορές!). Κι οι «διανοητές» βγήκαν να λοιδορήσουν ένα κοριτσάκι που και όμορφο και χαριτωμένο είναι και που δεν έχει βλάψει και κανέναν. Τι θέλατε μωρέ, από την Καλομοίρα; Να είναι κάτι σαν την Γλύκατζη-Αρβελέρ; Μωρέ τόσος κρετινισμός, τόσο κιτς, τόση χαμηλή ποιότητα κυκλοφορεί ανάμεσά μας, στα ραδιόφωνα, στα κανάλια, στα έντυπα, η Καλομοίρα σας πείραξε; (Μήπως κι αν σας «καθόταν», σύντροφοι, θα αλλάζατε γνώμη; 😉 )

Advertisements

6 Responses to “Καλομοίρα και κακομοίρηδες…”

 1. Devilio Says:

  καλα το ξεκίνησες αλλα στο τέλος το’χασες!
  παντα να ξέρεις ότι κατηγορούμε το ποιο ανώδυνο και κυρίως τον ποιον εύκολο στόχο. Τα σοβαρα θέματα απαιτούν…γεννητικά όργανα!

 2. Οιωνοσκόπος Says:

  Έχεις τίποτε λεφτά στην άκρη;

  Να τά διαθέσεις σε κάνα δημοσκόπο να μάς βρεί το μέγεθος , την έκταση της υποκρισίας, αυτόθι και αλλαχού;

  Αν όχι, τί θά ‘λεγες για κάποιον έρανο;

 3. isisveiled Says:

  Ξέρεις, ακριβώς η τελευταία σου φράση είναι η ουσία πολλών προβλημάτων. Ολοι όσοι “καταδικάζουν” κατά περίπτωση, είτε είναι κουλτουριάρηδες, είτε δημόσια πρόσωπα, είτε απλά οι γείτονες, αν μπορούσαν να “βάλουν χέρι” σ’ αυτό που κατηγορούν θα είχαν εντελώς διαφορετική άποψη..

 4. madprofessorus Says:

  κ πολύ σωστά το έθεσες,αντιπαθώ όλους αυτούς τους ψευτοκουλτουριάρηδες,κ σίγουρα αν μπορούσαν να…κανακέψουν το κοριτσάκι,να δείς τι ωραία που θα ήταν….

 5. anna Says:

  vre avte kai xesou les kai esi dn vlepeis eurovision

 6. heliotypon Says:

  >Madprofessorus: Σωστά…

  >anna: ‘Οχι αδελφή. Δεν βλέπω, όχι τουλάχιστον συστηματικά. Αν τύχει να βρεθώ εκεί όταν κάνω ζάππινγκ και δω κάποιο ωραίο κωλαράκι ή βυζάκι στέκομαι και τα απολαμβάνω. Αλλά δεν βλέπεις ούτε τέτοια…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: