Ντροπή ΕΛ.ΑΣ.!


Ο ανθυπαστυνόμος τα πήρε ξαφνικά και αποφάσισε να σκοτώσει την κουνιάδα του. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος αστυνομικός που εμφανίζει αντικοινωνική συμπεριφορά. ‘Ανθρωποι είναι και οι αστυνομικοί και μπορεί να τους συμβεί ό,τι συμβαίνει και στους άλλους πολίτες. ‘Ομως ο επί κεφαλής της επιχείρησης μάλλον πρέπει να πάει στο σπίτι του και αμέσως μάλιστα! Αντί να προστατέψει ή να φυγαδεύσει την γυναίκα-στόχο του ένστολου, με δύο-τρεις άνδρες, προτίμησε να κινητοποιήσει τη μισή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ., να κλείσει τον εθνικό δρόμο για πολλές ώρες και να ταλαιπωρήσει δεκάδες χιλιάδες πολίτες που κινούνταν με τα αυτοκίνητά τους στον δρόμο αυτόν.

Κι εκείνα τα περιπολικά… Τι εύκολα που κλέβονται! Τα κλειδιά πάντα επάνω. ‘Εχω μιά πρόταση: Να μπει ένα πληκτρολόγιο με νούμερα 0-9 και να μην παίρνει μπρος το περιπολικό αν δεν πληκτρολογήσει ο οδηγός έναν διψήφιο ή τριψήφιο κωδικό. Ακόμη και με τα κλειδιά επάνω κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να το κλέψει!

Ο γνωστός συγγραφέας Νίκος Δήμου ήταν ο μόνος που το επεσήμανε με τηλεφώνημά του σε ραδιοφωνικό σταθμό και παρομοίασε τον επί κεφαλής με τον …επιθεωρητή Κλουζώ (ρόλλο που ενσάρκωσε υπέροχα ο Peter Sellers). Παρετήρησε μάλιστα: “Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να γίνει και στρατηγός”! (Πάντα θαύμαζα την τετράγωνη λογική του Ν. Δήμου). Να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ προσθέτω. Είναι επικίνδυνος! Συνταξιούχος ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Ντροπή ΕΛ.ΑΣ. Την έκανες ακόμη μία φορά!

Advertisements

5 Responses to “Ντροπή ΕΛ.ΑΣ.!”

 1. πρεζα tv Says:

  Ολα στο προγραμμα ειναι…

 2. exofthalmi Says:

  ……μα που ειναι το περιεργο κυριε? στο ελλαδισταν ζειτε…

 3. Σοφια Says:

  Ούτε στο παπί δεν αφήνεις τα κλειδιά, πόσο μάλλον στο περιπολικό, αλλά οι άνθρωποι σκέφτονται. ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ? Δικο μου ειναι?

 4. heliotypon Says:

  >Πρέζα ΤV: Ναι, προγραμματίζουν την ταλαιπωρία του λαού. Αυτή είναι η απόλαυσή τους!

  >exofthalmi: Α, βέβαια, αυτό το είχα ξεχάσει…

  >Σοφία: Δικά τους είναι όλα. Τι, δικά μας είναι; Αυτοί τα χαίρονται, αυτοί τα καταστρέφουν, εμείς τα πληρώνουμε!

 5. Διαγόρας Says:

  Τι “ντροπή” μου λες τώρα… για να νιώσει κάποιος ντροπή πρέπει να έχει συναίσθηση α) του τι κάνει, και β) του τι θα έπρεπε να κάνει. Η ΕΛ.ΑΣ. στελεχώνεται από ένα μάτσο καραμπουρντζόβλαχους που δεν έχουν συναίσθηση ούτε του ενός, ούτε του άλλου.

  Και μιά και μιλάμε για την αφεντιά τους…
  Της Ελληνικής Αστυνομίας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: