60.000 !!!


‘Ολοι ξέρουμε και η κυβέρνηση καλλίτερα, ότι το κράτος βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης. Ο Καραμανλής ζήτησε απ’ όλους τους υπουργούς του να κάνουν οικονομίες. (Εμείς τις κάνουμε μονίμως, έτσι κι αλλιώς). Η πίστη της Ελλάδας στο εξωτερικό έχει χτυπήσει κόκκινο. Και η κυβέρνηση αναγγέλλει την πρόσληψη 60.000 δημόσιων υπαλλήλων! Για να χτυπήσει την ανεργία, λέει! Θα τους επιδοτήσει, λέει, ο ΟΑΕΔ, για να μην νομίσουμε, τάχα, ότι θα τους πληρώσει το δημόσιο (δηλαδή εμείς). Λες και ο ΟΑΕΔ παίρνει λεφτά από τους άραβες πετρελαιάδες   ή από τον Bill Gates και όχι από το δημόσιο ταμείο. Και δεν ντρέπονται που μας κοροϊδεύουν έτσι. Τη στιγμή που όλοι αναγνωρίζουν ότι έχουμε παράλογα μεγάλο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων, που περιττεύουν και οι περισσότεροι κάαααθονται (ή μας βάζουν τρικλοποδιές), πάνε να προσλάβουν άλλους 60.000! Και που θα τους βάλετε να κάααααθονται όλοι αυτοί ωρέ παλληκάρια; Θα αγοράσετε και γραφεία και καρέκλες; ‘Αλλα έξοδα εκεί; Και μήπως θα χτίσετε και νέα κτήρια για να τους μαντρώσετε όλους αυτούς τους αργόμισθους;  ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ! (αλλά  η αιδώς είναι είδος “εν ανεπαρκεία” σε τούτον τον τόπο!)

Αλήθεια, εκλογές πότε έχουμε;

Advertisements

6 Responses to “60.000 !!!”

 1. zoyzoy Says:

  Κάτι μου θυμίζει αυτό!! Πρίν μια 4-5ετία είχαν προκηρύξει πάλι προεκλογικά κάποιες θέσεις στο δημόσιο.Πήραν τ’αντερά τους από παράβολα που συνόδευαν τις αιτήσεις χιλιάδες ανέργων.Και μετά ανέστειλαν τις προσλήψεις επ’αορίστου.Τα ταμεία τους όμως γέμισαν και τ’όνειρα των ανέργων έμειναν ανεκπλήρωτα για μια θεσούλα των 700ευρώ.

 2. tsaousa Says:

  Έχεις πει ποτέ σε δημόσιο υπάλληλο “κάνεις λίγο πιο κει σε παρακαλώ;” Σου έχει φάει το καρύδι με τη μια.

 3. abttha Says:

  πράγματι, η πρόταση για τους 60.000 δημοσίου υπαλλήλους είναι καραμπινάτη ανακήρυξη εκλογών. λείπει η ημερομηνία.

 4. Vany Says:

  Πάλι θα αρχίσουν τα τηλέφωνα για τα ρουσφέτια και ο γνωστός,του γνωστού του θείου,θα μπει σε μια θέση και θα βασανίζει τους υπόλοιπους απ’εξω

 5. heliotypon Says:

  >zoyzoy: Καλη ιδέα να βγάζεις λεφτά από τα παράβολα! Πώς δεν το σκεφτήκανε και οι ιδιώτες να καθιερώσουν παράβολο όταν θέλουν να προσλάβουν προσωπικό! ‘Οταν εκλείψει η ντροπή σ’ έναν τόπο, βράστα!

  >tsaousa: Είναι και θρασύδειλοι. ‘Οταν μου έτυχε να με παιδεύουν κι έβαλα τις φωνές μαζεύτηκαν αμέσως! Σου λέει: ξέρω’γω τι τρέλα κουβαλάει ή “ποιόν μεγάλο γνωρίζει” ετούτος! ‘Οταν κάποτε μπήκε με καραμπίνα ένας φουκαράς σε εφορία που τον είχε ξεσκίσει, “καθίστε και καθίστε” το πήγαιναν…

  >abttha: Ε, αυτό βλέπω κι εγώ… Μάλλον μετά τις προεδρικές εκλογές που το πασοκ δεν θα ψηφίσει τον Κάρολο, ακριβώς για να γίνουν εκλογές. Το είπαν άλλωστε!

  >Vany: Φυσικά. Ποιός θέλεις να μπει; ο ικανός και μορφωμένος; Οι λουφαδόροι με τους μπαρμπάδες και τους κουμπάρους θα μπουν!

 6. Vassilis Says:

  Έχουν μεγάλη πλάκα τα νούμερα και τα “νούμερα”!
  Πως γίνεται πάντοτε ο αριθμός των προσλήψεων που ανακοινώνεται να είναι στρογγυλοποιημένος προς τα πάνω; Δηλαδή αν οι υποτιθέμενες κενές θέσεις μετά από την “ανάλυση αναγκών” ήταν πχ 59980 γιατί πρέπει να προσλάβουν 60000;
  Το πράγμα πάει καθαρά για κάλπες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: