Ισλαμική Ευρώπη;


Ο Καλαμίτσης, από το Real FM  διάβασε,  χτες, ένα κείμενο που το βρήκε κάπου στο διδίκτυο. Δεν θυμάμαι πού, αλλά δεν έχει σημασία. Η προοπτική που εξέφραζε με συγκλόνισε κι αυτό χωρίς να είμαι, (απ’ όσο ξέρω…) ρατσιστής!

Αυτό που έλεγε το κείμενο είναι με λίγα λόγια το εξής: Στην κεντρική Ευρώπη (Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Βέλγιο, κλπ) έχουν εγκατασταθεί πολλοί μουσουλμάνοι, οι οποίοι γεννούν πολύ περισσότερα παιδιά από τους Ευρωπαίους που, ως λαοί, γερνούν επικίνδυνα, με ένα ή δύο παιδιά, το πολύ, ανά οικογένεια. ‘Ετσι, σε 30-50 χρόνια η Ευρώπη θα έχει παραδοθεί στους πολυπληθέστερους μουσουλμάνους!

Φυσικά, (προσθέτω εγώ) θα εκλέγουν και κυβερνήσεις μουσουλμανικές και θα έχουν στα χέρια τους όλα τα μέσα παραγωγής, το ΜΜΕ, τους στρατούς και όλες τις δυνατότητες να επιβάλουν τον ισλαμικό νόμο.  Οι ευρωπαϊκές χώρες θα γίνουν θεοκρατικές, η μαντήλα και ίσως και η μπούργκα ή ο φερετζές θα επιβληθεί σε μουσουλμάνες και μη, τα χοιρινά θε εκλείψουν (φανταστείτε μια Γερμανία χωρίς Wurst, δηλαδή αλλαντικά!) .  Όλοι οι “Ευρωπαίοι” μουσουλμάνοι θα διακόπτουν πέντε φορές την ημέρα ό,τι κάνουν για να προσευχηθούν, (μπορεί να κουβαλούν και το προσωπικό τους χαλάκι στη δουλειά), τέρμα οι μπύρες και τα κρασιά, τέρμα τα sex shops, τα γαλλικά καμπαρέ και τα ανάλογα θεάματα. Τα δικαστήρια θα δικάζουν με το κοράνι και, φυσικά, η μοιχεία θα τιμωρείται με αποκεφαλισμό, η κλοπή με κοπή του χεριού. Θα έχουμε και λιθοβολισμούς, μαστιγώματα και ό,τι άλλο σήμερα κοροϊδεύουμε στην μουσουλμανική  ανατολή. Φανταστείτε “Γερμανούς” καταμελάχροινους με αραβικά ρούχα, “Γαλλίδες” με φερετζέ!

Η ευρωπαϊκή κουλτούρα, εννοείται, θα εξοστρακιστεί από παντού. ‘Ολα τα προϊόντα κουλτούρας τα αντίθετα προς το κοράνι θα καταστραφούν (πίνακες και αγάλματα με γυμνά, τολμηρά βιβλία, όλα τέλος!)!

Τα φαντάζεστε όλα αυτά; Μην νομίζετε ότι η Ελλάδα θα ξεφύγει. Κι εμείς κατά κει πάμε, απλώς θα είμαστε, όπως πάντα, λίγο πιο ….καθυστερημένοι μουσουλμάνοι!

Advertisements

12 Responses to “Ισλαμική Ευρώπη;”

 1. madprofessorus Says:

  το θέμα είναι αν οι μουσουλμάνοι θα κρατήσουν την κουλτούρα τους κ τη θρησκεία τους η θα την αφήσουν για χάρη της πιό…φιλελεύθερης κουλτούρας των ευρωπαίων.Πάντως σαν σενάριο δεν μου αρέσει καθόλου κ εύχομαι να μην το ζήσω.

 2. Ναπολέων Says:

  Αν σε 50 χρόνια η επιρροή των θρησκειών θα εξακολουθεί να είναι όση σήμερα, τότε το πρόβλημά σας{*} θα είναι πολύ μεγαλύτερο από την επικράτηση των μουσουλμάνων.

  Σήμερα πάντως, ανάμεσα στην μαντήλα [που την φορούσε κι η χριστιανή μάνα μου] και την ΜΗ διδαχή της δαρβίνειας εξέλιξης των ειδών στα περισσότερα αμερικάνικα σχολεία [ή και τους τηλευαγγελιστές… ή την υπό πρωθυπουργού προσκύνηση της «Τίμιας Ζώνης»…] καθόλου σίγουρος δεν είμαι ότι θα προτιμούσα την …πολιτισμένη δεύτερη.

  α-α-ε
  Ν.
  – – – – – –
  {*} εγώ αποκλείεται να ζώ τότε… Και τα παιδιά μου {91, 87, 81, 79 τότε…} λίγα θά ‘χουν τα ψωμιά τους…

 3. satyroi1987 Says:

  Αυτό το σενάριο έχει παίξει για Ξάνθη-Κομοτηνή λόγω μουσουλμάνων. Όσοι έχουν βρεθεί σ αυτά τα μέρη αντιλαμβάνονται ότι ο κίνδυνος πολυ απλά δεν υπάρχει.
  @ναπολέων: Μαντήλα και πάλι μαντήλα

 4. koulpa Says:

  ..δε με ενοχλεί πως επιλέγει ο καθένας να λύσει τα υπαρξιακά του προβλήματα.. αρκεί να μη προσβάλεται που δε τον κατάλαβαίνω..:):)
  με αηδιάζει η υποκρισία.. ευαγγελική οθόδοξη καθολική ή μουσουλμανική..
  την καληνύχτα μου:):)

 5. Ναπολέων Says:

  @ 1987 Σάτυροι {τόσοι πολλοί;;;}
  Ευχαριστώ για την “συμπαράταξη”. Πού συναντιέστε για νά ‘ρθω κι εγώ;;;

  @ Koulpa {ή μήπως culpa-mea, tea, sea…}
  Τί σού ‘φταιξα και με ξενύχτησες;;;
  Μόλις πριν λίγο τελείωσα την εισήγησή μου προς την Π.Α.Θ.Ε.[*]-G.A.M.U.[**] να σέ δεχτεί ως πλήρες μέλος! Αν θέλεις κι εσύ φυσικά. Θα σού «έρθει» πλήρης φάκελλος.

  Καλό μας κουράγιο.
  αγάπη – αφοπλισμός -ειρήνη
  Ναπολέων

  – – – – – – – –
  [*] Παγόσμια ΑντιΘεομπαιχτική Ένωση
  [**] Global AntiMockers Union

 6. artanis Says:

  Υπερβολές…δεν το πιστεύω αυτό…Τίποτα κρυφορατσιστές το βγάλανε για να τρομάξουν τον κόσμο…

 7. mad Says:

  όσο υπάρχει Ανθιμος ΠΟΤΕ!

 8. Giotavita Says:

  Αγαπητέ μου, kαλημέρα απο Γερμανια, (ακόμα) με μπύρες, βουρστ και χοιρινές κοτολέτες, αρκετές μαντήλες και κελεμπίες …και φυσικά πολλά sex shop.

 9. heliotypon Says:

  >Madprofessorus: Δεν φαίνεται να αφήνουν την κουλτούρα τους οι μουσουλμάνοι για χάρη της Ευρωπαϊκής. Ο φανατισμός τους δε επιτρέπει τέτοιες εκτροπές…

  >Ναπολέων: Συμφωνώ, ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό μας γιατί σίγουρα δεν θα είμαστε εδώ. Πάντως η προοπτική μιας ισλαμικής Ευρώπης με ενοχλεί, ακόμη κι αν δεν θα την δώ προσωπικά. Περιέργως με απασχολεί το μέλλον της ανθρωπότητας, έστω και χωρίς την παρουσία μου.

  >Satyroi 1987: Μην βιάζεσαι γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε μερικα χρόνια. ‘Ομως άλλο να υπάρχει πληθυσμιακή επικράτηση ενός στοιχείου σε μια μικρή περιοχή κι άλλο κυβέρνηση σε μια μεγάλη χώρα…

  >Koulpa: Είμαι εναντίον όλων των θρησκειών, όπως έχω τονίσει πολλές φορές από εδώ. Το πρόβλημα με τους μουσουλμάνους είναι ότι είναι φανατικοί και αποφασισμένοι να επιβάλουν την θρησκεία τους και τις επιταγές της, μέσα στα πλαίσια θεοκρατίας. Και δεν μου αρέσουν καθόλου οι επιταγές της μουσουλμανικής θρησκείας.

  >artanis: Απλή αριθμητική είναι αγαπητή μου. Η μιά ομάδα (ευρωπαίοι) αναπαράγονται με φθίνοντα ρυθμό, έτσι ώστε κάθε γενιά να έχει μικρότερο πληθυσμό της προηγούμενης, ενώ οι άλλη (μουσουλμάνοι) αναπαράγονται με αύξοντα ρυθμό. Μοιραίο είναι ότι κάποτε θα επικρατήσουν…

  >mad: Α, τώρα παρηγορήθηκα 🙂

  >Giotavita: Καλά περνάς, βλέπω! Ποιός τη χάρη σου! ‘Ετσι μου έρχεται να σε επισκεφτώ… 🙂 Οι αρκετές (μαντήλες-κελεμπίες) θα γίνουν πολλές και μετά θα πνίξουν, ως φαίνεται, την Ευρώπη!

 10. κούνελος Says:

  άλλο η θρησκεία κι άλλο ο τρόπος ζωής. δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές με μπούργες κ σαρίκια, όπως δεν είναι όλοι οι χριστιανοί πολέμιοι της αντισύλληψης κ της μέταλ. σε 30-50 χρόνια οι μουσουλμάνοι που θα ζουν εδώ, πιστεύω πως θα έχουν “ασπαστεί” τον ευρωπαικό τρόπο ζωής, οπότε δεν θα φαίνονται σε κανέναν “περίεργοι”

  καλωσεβρήκα, ωραίο μπλογκ, κ τέτοια 🙂

 11. heliotypon Says:

  >κούνελος: Σωστά λες ότι δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι φανατικοί, αλλά έχω την εντύπωση ότι τους κρατάνε οι ηγέτες τους σε κατάσταση αυξημένης θρησκευτικής έξαρσης για να κατακτήσουν τη δύση. Νομίζω ότι το έχουν στις προοπτικές τους και έχω ακούσει ότι το λένε κι όλας και το περηφανεύονται ότι σε μερικές δεκαετίες θα έχουν κάνει την Ευρώπη μουσουλμανική! Και τότε δεν ξέρεις τι θα δούμε (δούνε, δηλαδή, γιατί εγώ δεν θα δω).

 12. DAN Says:

  Υπαρχουν λυσεις στα προβληματα. ¨οκσω πουστη απο την παραγκα η πρωτη λύση. Πεταμα αποξω οι φονταμεταλιστες και ευνουχισμός. Στειρωσεις κλπ, να μην αναπαραγωνται τα ζωντοβολα. Ακουγεται σκληρο και απανθρωπο αλλα ουτε για πλακα δεν συγκρινεται με τις βιαιοτητες που ασπαζονται αυτα τα διποδα ανθρωποειδη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: