Ισλαμική Ευρώπη #2


Η φίλη μου Giotavita μου έστειλε τον παρακάτω σύνδεσμο στο Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

Δείτε το. Τα λέει πολύ ξεκάθαρα. Μόνη ελπίδα της Ευρώπης (και Αμερικής) ο μετριασμός του ισλαμικού φανατισμού. Αυτός, ο φανατισμός, είναι ο κίνδυνος και όχι η ισλαμική θρησκεία αυτή καθεαυτή. Αν πάλι οι πολίτες του κόσμου πρόκειται να αισθάνονται ευτυχείς τότε, με θεοκρατικές κυβερνήσεις και ισλαμικό τρόπο ζωής, γιατί όχι;

Η ιστορία αυτή με βάζει και σε άλλες σκέψεις: Η φύση έχει δυνάμεις που ίσως δεν είναι συμβατές  με τον τεχνολογικό και κοινωνικό πολιτισμό που σήμερα θεωρούμε δεδομένο. Οι τεχνοκρατικές δυτικές κοινωνίες φαίνεται να έχουν παραβεί τις φυσικές επιταγές της επιβίωσης. Εκτός από την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και τον αφύσικο τρόπο ζωής, σε πολλές από τις δυτικές κοινωνίες, έχουμε και σοβαρή εξασθένηση του ενστίκτου της διαιώνισης του είδους, δηλαδή της αναπαραγωγής. Οι “τριτοκοσμικές” λεγόμενες κοινωνίες φαίνεται ότι διατηρούν τα  ένστικτά τους, όσο και τις βίαιες συμπεριφορές που η φύση έχει δώσει στο φυσικό “μη πολιτισμένο” ον και αυτό οδηγεί στην επικράτηση που επιτάσσει ο νόμος της φυσικής επιλογής που εμείς οι “πολιτισμένοι” λαοί ανακαλύψαμε και διατυπώσαμε.

Αν οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να συρρικνωθούν ως λαοί και να μείνουν μερικά εκατομμύρια κάτοικοι σε 40 χρόνια, θα μείνει ένα μεγάλο κενό. Και “η φύση απεχθάνεται τα κενά”, λένε. Και το κενό θα καταλάβουν άλλοι. Πιό ζωντανοί, πιο ακμαίοι. Μπορεί να είναι άραβες, Μογγόλοι, Τούρκοι, Κούρδοι, Γεωργιανοί, ή άλλοι λαοί που ως πιο πρωτόγονοι είναι και πιο ορμητικοί.

Μ’ άλλα λόγια, φαίνεται ότι ο τεχνικός πολιτισμός ωχριά εμπρός στο νόμο της φύσης, δηλαδή τη διαδικασία της φυσικής επιλογής, που την αναγνωρίζουμε στα άλλα όντα της φύσης, αλλά αργήσαμε να καταλάβουμε ότι ισχύει ΚΑΙ για τους ανθρώπους!

Allah al akbar!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: