Χριστοφοράκος (Siemens)


Τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω ούτε κατ’ όψιν (εκτός από τις φευγαλέες λήψεις του στην TV), αλλά πολύ χάρηκα με την απόφαση του Γερμανικού συνταγματικού δικαστηρίου  (άραγε έχουμε τέτοιο εμείς εδώ;)  ότι  η έκδοση του Χριστοφοράκου δεν είναι νόμιμη. Ξέρετε ποιά θα ήταν η επικρεμάμενη ποινή του αν δικαζόταν για όλα τα αδικήματα που τον κατηγορούν, δηλαδή τα αδικήματα της δωροδοκίας; Ισόβια! Στο μεταξύ οι λαβόντες τα εκατομμύρια, στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, καθώς και οι άλλοι λαβόντες, από τον κρατικό μηχανισμό, με τις παραγραφές και τις ασυλίες θα μείνουν εντελώς ατιμώρητοι, άγνωστοι και με τα εκατομμύρια στους λογαριασμούς τους. Δεν θα ήταν φοβερή αδικία;

Στο κάτω-κάτω, ο Χριστοφοράκος υπάλληλος ήταν, έστω και σε μεγάλη θέση και εντολές εκτελούσε. Δεν τα έδινε από την τσέπη του τα εκατομμύρια, από την Siemens έρχονταν αυτά και με τις ευλογίες των προϊσταμένων του στη Γερμανία. ‘Αλλο που για τους τύπους κι αυτοί τα έρριξαν πάνω του για να διαφυλάξει το γόητρό της η εταιρία.

Ευτυχώς γλίτωσε ο άνθρωπος από τις προσπάθειες των εδώ λαδομένων να τον κάψουν ως εξιλαστήριο θύμα και να φανούν ότι αποδίδουν δικαιοσύνη. Οι κατεργαραίοι!

Advertisements

5 Responses to “Χριστοφοράκος (Siemens)”

 1. menoima Says:

  Δέν θα έλεγα πως ο συγκεκριμένος κύριος είναι “χιώνος λευκώτερος”. Θα έλεγα όμως, ότι το σύνδρομο του λαδώματος, δέν περιορίζεται στην εταιρία για λογαριασμό της οποίας ενεργούσε. Είναι πανδημία! Υπάρχει σε όλα τα κράτη και σε όλους τους τομείς όπου γίνονται συναλλαγές.
  Αυτό που προσωπικά πιστεύω ώς το πιό σοβαρό πρόβλημα είναι το “λάδωμα” των γιατρών απο τις φαρμακοβιομηχανίες. Δέν νομίζω είναι ανάγκη να γίνω σαφέστερος.

 2. exofthalmi Says:

  ΄΄στην πυρα στην πυρα΄΄, που λεει και μια πανσοφη τραγουδιαρα…

 3. natalia Says:

  ο χριστοφοράκος ενα απλο παράδειγμα είναι… από την κυριαρχία του λαδώματος

  βέβαια συνηθως οι λαβόντες, παραμένουν ατιμώρητοι

  κι όλοι ψάχνουν, πού πήγαν τα ψιλά… 🙂

 4. heliotypon Says:

  >με νόημα: Δεν πρόκειται περί του τι είναι ο συγκεκριμένος, αλλά περί του τι είναι οι λαβόντες πολιτικοί μας λεβέντες. Αυτός έκανε αυτό που υπαγόρευαν τα συμφέροντα του εργοδότη του. Το ερώτημα είναι γιατί να πληρώσει αυτός όλη τη λέζα και τόοοοσο ακριβά, ενώ οι πιο βρώμικοι είναι αυτοί που τα πήραν… ‘Οσο για τους γιατρούς, έχω ακούσει ιστορίες οικονομικού τρόμου. Δεν είναι όλοι, όμως, έτσι.

  >exofthalmi: Ποιά το τραγουδάει αυτό;

  >natalia: Θα άξιζε να γίνει μια έρευνα για το ύψος των λαδωμάτων ετησίως. Ίσως είναι πιο πολλά από τον προϋπολογισμό της χώρας. Και όλα αφορολόγητα, βεβαίως βεβαίως…

 5. nicolaos demonicos Says:

  > Ηλιότυπον: Βεβαίως και συμφωνώ με την απόφαση του γερμανικού συντ. δικαστηρίου. Στο κάτω-κάτω της γραφής οι (ξε)πουλητικοί μας με χρήματα των ψηφοφόρων έκαναν πάσα τις συνειδήσεις τους στην Μίζενς. Χρήματα που προέρχονταν από τις υπερκοστολογήσεις – και γνωρίζουμε ποιοι πληρώνουν το κόστος. Για να μη νομίση κανείς ότι από την τσέπη της λάδωνε η Μίζενς -και όχι μόνον- τους πωλητικούς μας και τα διάφορα κομματόσκυλα.

  >Το τραγουδάει η «ψηφίστε με, ψηφίστε με» μεγάλη αηδία. [Τό αηδία δεν είναι θηλυκό του αηδός κάνε αοιδός… όπως το βλέπει κανείς;]

  > Ποιοι να την κάνουν, ηλιότυπον; Οι υμέτεροι ή οι ημέτεροι; Διότι έχω την υποψία -σκέτη υποψία- πως όλοι «δικοί μας» είναι.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: