Μην τους ξαναψηφίσετε…


Παίρνω αφορμή από πρόσφατη προτροπή του Καλαμίτση: Κάντε μια λίστα από τους βουλευτές που είχαν εκλεγεί τα τελευταία 10 χρόνια και μην τους ξαναψηφίσετε! (Σημ. δική μου: Μάλλον είναι οι ίδιοι των τελευταίων 30 χρόνων, εκτός από τους πεθαμένους),

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, αλλά και οι άβουλοι. Αυτοί που δεν αντιδρούσαν στη ρεμούλα.

Διαδώστε την προτροπή κι ας προσπαθήσουμε να κάνουμε τη λίστα. Τούτο το Blog  προσφέρει τον χώρο του για να γίνει η λίστα. Τι λέτε;

Advertisements

12 Responses to “Μην τους ξαναψηφίσετε…”

 1. mahler76 Says:

  to να τους μαυρίζουμε το λέμε εδώ και χρόνια. Άντε να δούμε στις επόμενες εκλογές τι θα γίνει., αν και όντως κάποιοι πήγαν σπίτι τους στις 2 προηγούμενες.

 2. glykeiapiperoriza Says:

  Και ποιός να περιμένει μέχρι τότε….
  και τι καταστροφή θα έχει γίνει μέχρι τότε…..
  άντε και τους πετάμε έξω απ την επόμενη κυβέρνηση….πάλι μέσα στη Βουλή θα είναι και θα γλεντάνε εις υγεία του κοροϊδου όσα κλέψανε.

  Ομως ο Γιάννης για μένα είναι φιλοσοφημένος και σέβομαι την γνώμη του.

 3. xristin Says:

  Εδω δεν φτάνει η απλή λίστα.
  Την λίστα του Σίντλερ χρειαζόμαστε.

 4. Ωκεανός Says:

  Συμφωνώ απόλυτα.
  Ας κάνουμε μια αρχή.

 5. koulpa Says:

  άντε και ξέρουμε ποιούς να μη ψηφίσουμε.. ποιούς να ψηφίσουμε πως θα το βρούμε; :):)
  την καλησπέρα μου :):)

 6. iamaticus Says:

  Να καθιερωθει ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ (ΟΧΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗ)που να αποδεικνυει:

  α)ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ-Η-αν δεν υπαρχει,γιατι δεν πραγματοποιηθηκε.
  β)ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ..προ και μετα την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ+ΘΗΤΕΙΑ.

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ …ηθικολογουντες υποκριτες (ΛΑΙΚΟΥΣ):

  1)…ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ+ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ,για τα εργα των Πολιτικων (φορολογουμενα).

  2)…ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ.
  Τα κοματα ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.

 7. Tasos Says:

  Το σωστό δεν είναι ποιός ψηφίζεται αλλά τι αποτελέσματα έχει, πως ελέγχεται και πως κρίνεται. Το βάρος της κοινωνίας είναι να τιμωρεί αυτούς που παραβιάζουν τους νόμους – πολιτικούς αλλά και κοινούς πολίτες. Όλοι γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο πολιτικό, είναι και υπηρεσιακό, είναι και κοινωνικό. Δέτε τους 450 δημοσίους υπαλλήλους που τα περασμένα 6 χρόνια περιμένουν καταδίκη που δεν ολοκληρώνεται – και αυτοί είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

  Δεν χρειάζονται μαύρες λίστες και νέοι νόμοι,,,,, χρειάζεται τήρηση των νόμων, και τιμωρία!!!

 8. Άθεος Says:

  Στα πρόσωπα εστιαστήκατε; Αν το κόμμα είναι ζωντανό, άλλα λαμόγια θα εμφανιστούν. Κόβετε κάποια κεφάλια της Λερναίας Ύδρας και αφήνετε το τέρας ζωντανό;
  Απλά μην ξαναψηφίστε τα δυο μεγάλα κόμματα και το απόκομμα του Καρατζαφέρη που σαν νεροκουβαλητής παίζει το παιχνίδι τους!
  Ας τελειώνουμε με τους κλέφτες!

 9. Latte Says:

  Καλή η προτροπή του Καλαμίτση, δε λέω, αλλά θα αγγίξει τίποτα στην ουσία;

  Τα δικά μας κριτήρια, των ψηφοφόρων, τα ξεχνάμε; Πόσοι ψηφίζουν, χωρίς να αναμένουν προσωπικό όφελος από αυτόν που ψηφίζουν;

  Κατηγορούμε αυτούς που εκλέγουμε, που είναι, προεκλογικά, με μία υπόσχεση για “τακτοποίηση του θέματός μας” στα χείλη (αλλά ξεχνάμε ότι ΕΜΕΙΣ τη ζητάμε με αντάλλαγμα την ψήφο μας ή το “τρέξιμο” για το κόμμα, όσοι είναι οργανωμένοι πολιτικά).

  Φυσικά οι πολιτικοί ενδιαφέρονται μόνο για χρήματα και εξουσία, όπως ουσιαστικά ακριβώς για το ίδιο ενδιαφερόμαστε και όλοι εμείς (είτε “αρκούμαστε” να βολευτούμε με μία δουλίτσα στο Δημόσιο) είτε να πάρουμε τις καλές δουλειές με τις όποιες δημόσιες σχέσεις μας είτε να κερδίσουμε την προαγωγή “πατώντας” πάνω στο συνάδελφό μας.

  Μικρογραφίες των πολιτικών είμαστε …

  Από πού να αρχίσει η λίστα;

 10. heliotypon Says:

  >Mahler76: Το κακό είναι ότι πήγαν σπίτι τους και μερικοί αξιόλογοι. Δηλαδή φεύγουν οι (λίγοι) καλοί, μένουν οι (πολλοί) σκάρτοι…

  >glykeiapiperoriza: Τι να περιμένει; δεν χρειάζεται, η καταστροφή είναι προ των πυλών. Σε λίγο θα γίνει χοντρά αισθητή. Λυπάμαι, αλλά φοβάμαι τον εαυτόν μου πια στις προβλέψεις. ‘Ο,τι πρόβλεψα βγήκε αληθινό!

  >xristin: Τι να σου κάνει και η λίστα. Το έγραψα κι εγώ σε μια στιγμή έξαρσης. Και που να τους βρούμε τους καλούς; Ποιός σωστός άνθρωπος θα πάει να κάνει παρέα με ένα λεφούσι κακοποιούς!

  >Ωκεανός: Να κάνουμε…

  >Koulpa: Έλα ντε! Αυτό είναι το σοβαρότερο πρόβλημα…

  >Τάσος: Τιμωρία είπες, Τάσο; Ποιός ήρθε; !!!

  >’Αθεος: ‘Εχεις πρόταση;

  >Latte: Πολύ σωστά όλα αυτά. Από εμάς ξεκινάει το πρόβλημα. Αφού είμαστε, ποιοτικά, ακόμη οι ραγιάδες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Τι περιμένεις από ραγιάδες; Ισως αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια που δεν θέλουμε να δούμε. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει χώρος για ραγιάδες στην Ευρώπη. Μάλλον στην Αφρική θα έπρεπε να ζούμε, εκεί με τους ομοίους μας.

 11. glykeiapiperoriza Says:

  Παιδιά, όποιος θέλει ας με κατηγορήσει, ομολογώ όμως ότι έχω σταματήσει να εξασκώ τα εκλογικά μου δικαιώματα από δεκαετίας. Κι αυτό μόνο και μόνο γιατί μέχρι τότε είχαν βλακωδώς συνδέσει το εκλογικό βιβλιάριο με το διαβατήριο αλλιώς θα είχα σταματήσει νωρίτερα.

  Κατάλαβα εγκαίρως ότι ούτε κανείς άξιος να οδηγήσει αυτή τη χώρα υπάρχει αλλά και ότι οι βολεμένοι είναι περισσότεροι απ΄τους μη ώστε ό,τι και να ψηφίσω εγώ, η προτίμηση των βολεμένων θα επικρατήσει.

  Να όμως που τώρα αν και ζώ στο εξωτερικό αν και δεν ψηφιζω, ενας ανικανότατος θ αποφασίσει για την υγεία μου και το επίπεδο ζωής μου, αν φτάσω ποτέ μέχρι την ηλικία να πάρω την σύνταξη γιά την οποία εργάζομαι από τα 17 μου.

  Φιλιά από την Ουγγαρία που δεν υποφέρει τόσο όσο λένε 🙂

 12. Δράση, Αντίδραση, Απόδραση « ΧΟΥΛΚ Says:

  […] Μην τους ξαναψηφίσετε… […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: