Ανασχηματισμός και νέα υπουργεία


Η κυβέρνηση ανασχηματίστηκε και δημιουργήθηκε ένα νέο, μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα από 220 υπουργεία, με νέα, εκσυγχρονισμένα και σύντομα ονόματα. Αναφέρω μερικά από τα 220 νέα υπουργεία, δειγματοληπτικά:

 • Υπουργείο Υπονόμων, Βόθρων, Αποχετεύσεων και Δια Βίου Συντήρησης της Καθαριότητας των Σωληνώσεων, Σιφωνίων και Λεκανών, Οικιακών και Δημοσίων.
 • Υπουργείο Πορνείας, Εκδιδομένων Γυναικών, Ανδρών, Τρανσέξουαλ, Εγχειρισμένων, Call Girls, Αστικών Studio, Αγροτικών Σκυλάδικων και Δια Βίου Σεξουαλικής Επιμόρφωσης.
 • Υπουργείο Χουλιγκανισμού, Θυρών, Ποδοσφαιρικών Συναντήσεων,  Αλυσίδων, Μολότωφ, Βεγγαλικών και Κουκουλών και δια Βίου Δικαστικής Προστασίας των Χουλιγκάνων.
 • Υπουργείο Μαγειρικής, Συμποσίων, Γαστρονομίας, Γευσιγνωσίας, Ταβερνών, Εστιατορίων και δια Βίου Διατήρησης των Ελληνικών Γαστρονομικών  Επιτυχιών (Souvlaki, Tzatziki, Mousaka, Dolmades, Gyros, etc.).
 • Υπουργείο Τζόγου και Τυχερών Παιγνίων, Καζίνων, Προπό, Τζόκερ, Λαχείων, Φρουτακίων, Κουλοχέρηδων και Δια Βίου Διατήρησης του Τζογαδώρικου Πνεύματος των Ελλήνων.
 • Υπουργείο Πολυτέλειας, Γκλαμουριάς, Προϊόντων Σινιέ, Αγροτικών SUV Κολωνακίου και Εκάλης, Ταξιδιών σε Εξωτικούς προορισμούς και Δια Βίου Πολυτελούς Διαβίωσης Εξεχόντων Πολιτών.
 • Υπουργείο Ανεκδότων, Αστείων, Ευθυμογραφημάτων, Κωμωδιών, Γέλωτος και δια Βίου Ιλαρότητας με όσα συμβαίνουν.
Advertisements

16 Responses to “Ανασχηματισμός και νέα υπουργεία”

 1. Λουκρητία Η Αμαρτωλή Says:

  Θα ήθελα να εργαστώ στο δεύτερο αν είναι δυνατόν! Ευχαριστώ. Θα περιμένω την πρόσληψη!

 2. natalia Says:

  έξυπνο post…

  ξέχασες το Υπουργείο δια βίου ύπνωσης των πολιτών…

  υγ οι προσλήψεις γίνονται μέσω ΑΣΕΠ και θα αργίσουν λίγες εκατοντάδες χρόνια 🙂

 3. despinarion Says:

  ΩΠ! Το προτελευταιο ειναι το φιν-φον, το αναλαμβανω! Η ευκαιρια μου να επαναπατριστω!

 4. heliotypon Says:

  >Λουκρητία Η Αμαρτωλή: Πρέπει να περάσεις τις σχετικές με το αντικείμενο του υπουργείου εξετάσεις. Κάνε μιά αίτηση…

  >natalia: Ε, όλα τα υπουργεία έχουν τέτοιο αντικείμενο. Δια βίου ύπνωση, αποπροσανατολισμός και παραπλάνηση…

  >despinarion: Θα κάνω το σχετικό διάβημα στον πρωθυπουργό ή καλλίτερα στον αντιπρόεδρο, γιατί αυτός, λόγω μεγέθους είναι σταθερός. Ο πορωθυπουργός, ως λεπτός κι ευέλικτος συχνάζει σε αεροπλάνα κι άντε να τον πετύχεις! Φαντάσου να είχαμε κι εμείς “Air Force One”…

 5. isisveiled Says:

  ναι… χμ… θέλω κι εγώ μια αίτηση για το δεύτερο μίστερ… Πόντιες πουτάνες ξέρουμε αν δέχονται?

 6. adikiaeinai Says:

  Ypoyrgeio adikias?

 7. Efi Says:

  Αμα σου πω οτι ημουνα σε ενα υπουργειο την ωρα που ηρθε ο καινουργιος και δε με αφηνανε να βγω, γιατι εβγαζε λόγο λέει ο υπουργος!
  Κόντεψα να πλακωθω με το μπατσο στην πορτα

 8. odysseas Says:

  Το Υπουργείο Νο 4 έχει σχέση με την προηγούμενη ανάρτησή σου, ώστε να μάθουμε πώς γίνονται τελικά τα ωραία σουβλάκια;

 9. Θωμάς Says:

  Νομίζω πως το πιο απαραίτητο είναι το υπουργείο Ανεκδότων, Αστείων κλπ. γιατί μόνο με το χιούμορ και το γέλιο θα καταφέρουμε να περάσουμε την μπόρα που μας πλάκωσε.

 10. Λουκρητία Η Αμαρτωλή Says:

  Έλα ρε τώρα που θα περάσω κι από εξετάσεις. Ολόκληρο “Αμαρτωλή” δίπλα από το όνομά μου δεν σου λέει τίποτα; Αν δεν σου λέει, μήπως ένα διακριτικό φακελάκι θα σου πει…;

 11. heliotypon Says:

  >isisveiled: ‘Ολες οι καλές χωράνε. Και πόντιες και ρωσσίδες και βουλγάρες και ουκρανές… Αρκεί να έχεις όρεξη για δουλειά και να περάσεις τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ!

  >adikiaeinai: ‘Ολα έχουν Διεύθυνση Αδικίας. Τι νόμισες;

  >efi: Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τάχα ότι αυτοί είναι διαφορετικοί από τους άλλους, αλλά από το ίδιο ύφασμα κομμένοι είναι όλοι… ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

  >Odysseas: Μα τι νομίζεις; Αυτό το υπουργείο έδωσε τις σχετικές εντολές: ‘Ετοιμα σουβλάκια που τα ξαναζεσταίνετε για οικονομία ενέργειας. ‘Αλλο να ψήνεις 4 κι άλλο, στην ίδια φωτιά, 50! Σοφοί οι υπουργοί μας, παιδί μου!

  >Θωμάς: Αμέ, γιατί νομίζεις το έβαλα τελευταίο; Για να σας μείνει!

  >Λουκρητία Η Αμαρτωλή: Με γκάστρωσες με το Nick σου παιδί μου! και να πρέπει να το γράψω και σωστά! Μωρέ τι λές, που θα υπερβούμε το ΑΣΕΠ! Εξετάσεις θα δώσεις στην Επιτροπή. Κι αν τους …ικανοποιήσεις όλους θα μπεις. Τώρα εφαρμόζονται οι νόμοι, επί πασόκ. Τέρμα αυτά που ήξερες. Δεν περνάνε τα μέσα. Μόνο 200.000 θα προσληφθούν. Τι νομίζεις ότι θα ανοίξουν οι πόρτες για διορισμούς δ.υ.;

 12. marianaonice Says:

  χαχαχαχα!!
  Πολύ γέλασααα!!
  Είπαμε σαν κάτι γκλαμουρ εστιατόρια που σου σερβίρουν μια απροσδιόριστης προέλευσης και κατασκευής “κουτσουλιά” σε ένα πελώριο γκλαμουράτο πιάτο που στον κατάλογο το αναφέρουν με μια γριφώδη, ακαταλαβίστικη και μακριά σα σιδηρόδρομο ονομασία!! Όπως π.χ. «κοτολέτες αρνιού μαριναρισμένες σε μίγμα βοτάνων, ψημένες πάνω σε ορεινές κληματόβεργες και μαριναρισμένες με σος προβενσάλ».

  Καλό φθινόπωρο και υπομονή!! Πρέπει ν’ αντέξουμεεε!!

  :))))

 13. fmotis Says:

  *επιτέλους και λίγη τσόντα σε αυτό το blog*
  *καιρός ήταν*

 14. fmotis Says:

  Από την άλλη συνέχεια δε λένε οι γυναίκες στους εραστές με μικρή πουτσίλα ότι το μέγεθος δε μετράει; Μικρό, μεγάλο, σκληροπυρηνικό, γέρικο, νεανικό, μλε, καυτό, καμμένο, κλπ. Η ουσία είναι ότι όντως δε μετράει το μέγεθος γιατί όπως και να το κάνεις ο ψεύτης μένει ψεύτης. Και ο κλέφτης κλέφτης. Και ο πολιτικός μένει πολιτικός, αλλά αυτό το έχουμε ήδη καλυμμένο.

  Να μην κάνουμε κανένα έρανο να τους αγοράσουμε κανένα φορτείο βαζελίνη να έχει ο καθένας στην κωλοτσέπη του και να τη βγάζει όταν προκύπτει περίπτωση ανευελιξίας ή οποιουδήποτε άλλου τύπου κωλύματος…

 15. heliotypon Says:

  >marianaon ice: Πολύ πετυχημένο! Ναι, τα έχω δει αυτά τα γκλαμουράτα σε καταλόγους, αλλά εκεί δεν πληρώνουμε τίποτα για τα γραφόμενα. Εδώ πληρώνουμε υπουργούς, υφυπουργούς, αναπληρωτές, συμβούλους και άλλα μπουμπούκια που μαθαίνουν πολιτική στου κασίδη το κεφάλι. ‘Ανθρωποι χωρίς εμπειρία σε κανέναν τομέα, (εκτός από την αφισσοκόλληση) πειραματίζονται πάνω μας. Η υπόθεση είναι ένα δράμα!

  >fmotis: Size matters, λένε οι γυναίκες και κάτι ξέρουν! Κι ο ΓΑΠ ξέρει. Τι ξέρει δεν ξέρουμε εμείς, προφανώς! Βαζελίνη τους χρειάζεται, αλλά μάλλον σε μας την αλείφουν!

 16. tromaktiko Says:

  tromaktiko…

  […]Ανασχηματισμός και νέα υπουργεία « Μουνί[…]…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: