Να εισάγουμε πρωθυπουργό;


Πριν τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχα την ελπίδα ότι ο ΓΑΠ θα ήταν διαφορετικός από τον πατέρα του και τους άλλους ολέθριους πρωθυπουργούς που ακολούθησαν (ή προηγήθηκαν). ‘Εδειχνε μιά ποιότητα και ηπιότητα στο στυλ του, μιλούσε με λογικά επιχειρήματα ήταν λιγότερο επιρρεπής σε συνθήματα και φανφαρονισμούς. Αυτά ΠΡΙΝ τις εκλογές. Μετά τις εκλογές άλλαξε άρδην τη στάση του και την εικόνα του. Και φυσικά απεκάλυψε, με τις πράξεις του, ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που μας είχε κάνει να πιστέψουμε ότι έχει. Ψέμματα απανωτά το προεξάρχον  φαινόμενο. Δηλώσεις εντελώς στους αντίποδες πριν και μετά. Δεν θα μπω σε παραπέρα ανάλυση, δεν είμαι άλλωστε πολιτικός αναλυτής, αλλά όλοι μας (εκτός από τους φανατικούς πασόκους) βλέπουμε, ακούμε και κρίνουμε. Από την άλλη μεριά, ο φίλος του και συγκάτοικος στις ΗΠΑ Αντωνάκης Σαμαράς, νέος κι αυτός, δείχνει τα ίδια “προσόντα” με τον παλιό του συγκάτοικο. Φανατίλα, αοριστολογία, μικροκομματική στάση, επιπολαιότητα και κάθε ιδιότητα που σατυρίζουν οι παλιές ασπρόμαυρες ταινίες. Τα άλλα κόμματα σχεδόν ανύπαρκτα, χωρίς συνοχή, χωρίς θέσεις, χωρίς προτάσεις, χωρίς ηγέτες. Μόνο άρνηση ακούς απ’ αυτά και με την σκέτη άρνηση πολιτική δεν γίνεται.

‘Ετσι κι αλλιώς είμαστε χώρα που δεν παράγει τίποτε (ούτε πολιτικούς) και όλα τα εισάγουμε. Μήπως πρέπει να κάνουμε εισαγωγή και  σε πολιτικούς και ειδικά σε πρωθυπουργό; Λέω δηλαδή…

Advertisements

18 Responses to “Να εισάγουμε πρωθυπουργό;”

 1. odysseas Says:

  Και γιατί όχι; Αφού άλλοι είναι που κινούν τα νήματα και κυβερνάν αυτόν τον τόπο… Ούτε τους μισούς αξίζει να κρατήσουμε. Οι άλλοι επιστροφή και στα τσακίδια… Μήπως θα πρέπει να ζητήσουμε και αποζημίωση για την κακή ποιότητα των προϊόντων;

 2. Θέλεις να κάνεις καλύτερο σεξ? Φάε λίγο παραπάνω… | Διαιτες Says:

  […] Να εισάγουμε πρωθυπουργό; « Μουνί […]

 3. Λουκρητία Η Αμαρτωλή Says:

  Να δούμε τι μας επιτρέπουν οι κανονισμοί για τους κοινοτικούς και μη. Αν είναι να κάνουμε μεταγραφές να φέρουμε και κανά υπουργό. Τον πρόεδρο τον έχουμε έτοιμο: Κωνσταντόπουλος.
  Καλημέρα τρελιάρη :ο)

 4. fmotis Says:

  Λέω να εισάγουμε κανέναν από την Βαυαρία. Φέρνει γούρι…

 5. elekat Says:

  Μωρέ μια χαρά τα λες εσύ!
  Ούτως ή άλλως όλα εισαγόμενα τάχουμε σ’αυτόν τον τόπο!

 6. the elf at bay Says:

  Αν δούμε τι έλεγε και τι πράττει τώρα, θα μπούμε στο πρώτο φαρμακείο προς αγορά ψυχοφαρμάκων. Δυστυχώς δεν είσαι ο μοναδικός που το βλέπει έτσι. Γενικά όλος ο πολιτικός κόσμος απέδειξε πόσο μαλάκας είναι και κενός. Φωτιά στην βουλή κι ένα καινούργιο πολίτευμα. Η δημοκρατία απέτυχε. Αυτό λέω εγώ.

  Καλησπέρες.

 7. koulpa Says:

  χαχαχα εμένα μου είναι συμπαθής.. αλλά δεν είναι κριτήριο επιλογής αυτό.. δε θα κάτσω να με χειρουργήσει ένας ξυλουργος όσο συμπαθείς και να μου είναι.. :):)
  όσο για το τι κάνει και τι λέει.. είναι στις απαιτήσεις της δουλειάς.. όποιος και να ήταν.. μετά την ανάληψη των καθυκόντων τα ίδια θα έκανε.. :):)
  χαχαχα εισαγωγή; και με τι θα τον πληρώναμε;; :):)
  την καλησπέρα μου :):)

 8. zoyzoy Says:

  Ελεύθερη αγορά δεν έχουμε?
  Γιατί όχι?
  Εγώ προτείνω Κινέζο έχουν και πέραση τελευταία!
  Και μπορεί να πετύχουμε και καλό κομμάτι και να γλυτώσουμε :p

 9. heliotypon Says:

  Παιδιά μια παρατήρηση (ιδίως προς elecat, Λουκρητία, Odyseas): Αν δεν προσθέσετε το URL του δικού σας blog στη φόρμα, δεν μπορεί κάποιος να σας επισκεφτεί.

 10. odysseas Says:

  Heliotypon, θα με συγχωρήσεις, αλλά ακόμη δεν έχω ξεκινήσει δικό μου blog. Είμαι σε φάση αναζήτησης προς το παρόν. Την καλημέρα μου!

 11. Λουκρητία Says:

  Επειδή βλέπω ότι συγχίζεσαι καλέ μου Heliotypon: ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΜΕ ΒΡΟΥΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ :ο)

 12. zwaki Says:

  Κοίτα αν σου αρέσουν οι ξένοι με τον ΓΑΠ πρεπει να εισαι ευχαριστημένος: 2/4 Αμερικανός, 1/4 Ρουμάνος και 1/4 Έλληνας!!!

 13. heliotypon Says:

  >Odysseas: Εισαγωγής κι αυτοί! Μάθαμε πια να ζούμε με εισαγόμενα. Από λεφτά μέχρι ανθρώπους! ‘Αντε, να κάνεις κι εσύ ένα μπλογκάκι…

  >Θέλεις να κάνεις καλλίτερο σεξ κλπ…: Κατεγράφη η πρότασση!

  >Λουκρητία: Κωσταντόπουλος ακούω! Πάει, τρελάθηκε κι αυτός! Καλά, αφού θέλεις να με ταλαιπωρείς, καλώς. Το παίρνω: “Όποιος αγαπάει παιδεύει” 🙂 Καλημέρα και σε σένα!

  >fmotis: Το πείραμα έγινε πριν σχεδόν 200 χρόνια. Δεν φέρανε βασιλιά από τη Βαυαρία; ‘Εχουμε πείρα εμείς στα εισαγόμενα…

  >elecat: Ε, αυτό λέω… Μόλις μου έδωσες την ιδέα να ανοίξω πρακτορείο εισαγωγής πολιτικών. ‘Οπως αυτά που εισάγουν πουτάνες!

  >the elf at bay: Το έχουμε ξαναπεί: Η δημοκρατία είναι πολύ κακό πολίτευμα. Μόνο που όλα τα άλλα είναι ακόμα χειρότερα…

  >Koulpa: Συμπαθής, αλλά για παρέα και καλαμπούρια ίσως (αν και δεν φαίνεται να έχει καθόλου αίσθηση του χιούμορ). Για εγχειρήσεις μάλλον πρέπει να βρούμε υδραυλικό… 🙂

  >zoyzoy: Τον δοκιμάσαμε τον κινέζο (ξέχασες τον Σημίτη;). Εγώ κάποιον φύλαρχο από την Αφρική θα πρότεινα… Με τα λιλιά του, το διάκοσμό του, τα κόκκαλα στη μύτη, με όλα του!

  >zwaki: ‘Οχι Ρουμάνος. 1/4 Πολωνός (Γιαγιά Μινέϊκο). Αλλά για ‘Ελληνας ποζάρει (παρά τα υπέροχα “Ελληνικά”του…).

 14. zoyzoy Says:

  Εχεις δίκιο εγώ ξέχασα τον Σημίτη! Ομως και’συ ξέχασες ό,τι οι Αφρικάνοι διαθέτουν και άλλα “προσόντα” που δεν μας συμφέρουν!
  Ασε ακόμα μας πονά απ’τους άλλους που δεν έχουν ” τα λιλιά και τα κόκαλα”
  🙂

 15. Έρεβος Says:

  Ότι και να φέρεις δεν θα αλλάξει κάτι σε αυτή την χώρα.Γιατί δεν μιλάμε για μαντρί με αρνιά αλλά υποτίθεται για έλλογα όντα.Για να έχεις μια υγιή κοινωνία χρειάζεσαι αντίστοιχους πολίτες.Τι νόημα έχει να φέρεις κάποιον να αλλάξει τα πράγματα σε μια νεκρή κοινωνία;Το μόνο που μας΄σώζει είναι ένας κατακλυσμός του Δευκαλίωνα( δεν λέω του Νώε γιατι δεν θέλω επάφες με το χριστιανισμό).Μια εκ ΄βαθρου αλλαγή.Οι βάσεις για σωστή οργάνωση κοινωνίας είναι να καλλιεργηθεί σωστά η ίδια η μονάδα.Οπότε όποιος και να εισαχθεί δεν μου λέει κάτι.
  Τους χαιρετισμούς μου.

 16. nicolaos demonicos Says:

  Καλά, Ηλιότυπον, τα ‘παιξα! Δεν είναι πρωθυπουργός ο Oli Ren; Έλα, ρε συ, πλάκα κάνεις, έτσι; Είναι δυνατόν να έχω μείνει τόσο πίσω; Και είχα ελπίσει, ο ηλίθιος…
  Άντε, πες την αλήθεια, γιατί με κοψοχόλιασες…

 17. heliotypon Says:

  >zoyzoy: Αντιθέτως! Οι αφρικάνοι διαθέτουν προσόντα που συμφέρουν τις γυναίκες… 😉 Κι άμα λάχει τα χρησιμοποιούν και για …τιμωρίες, γενικότερα! Μωρέ τα λιλιά τα έχουν κι οι δικοί μας. Μόνο που είναι ντιζαϊνάτα κα πανάκριβα. Για δες στις ντουλάπες των γυναικών τους…

  >’Ερεβος: Ναι σωστά το λες, “νεκρή” κοινωνία. ‘Οταν δεν αντιδρά ούτε στα τρυπήματα με σουβλί, νεκρή είναι! Μωρέ η πρόταση για εισαγωγή τρόπος του λέγειν ήταν. ‘Αλλωστε ο ΓΑΠ εισαγόμενος είναι κι αυτός. Μόνος του το έχει πει ότι ήταν “εξόριστος”, απολογούμενος για τα Ελληνικά του…

  >nicolaos demonicos: Ναι. Αυτόν τον ξέχασα, πράγματι…

 18. kaliadni Says:

  http://kaliadni.wordpress.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: