Οι “σοσιαλιστές” της ορκομωσίας…


Καμαρώστε σοσιαλιστές!
Αν δεν κάνω λάθος ο σοσιαλισμός δεν αναγνωρίζει θρησκείες και πίστη σε μεταφυσικές οντότητες. Οι ‘Ελληνες “σοσιαλιστές”, όμως, ορκίζονται με θρησκευτικό όρκο και χοροστατούντος του παπαδαριού!
ΝΤΡΟΠΗ σας λεβέντες! Ούτε ένας από σας δεν βρέθηκε να πει ότι δεν γουστάρει τέτοιες αηδιαστικές παράτες, τέτοια γελοία καραγκιοζιλίκια (συγνώμη Καραγκιόζη, εσύ ήσουν πιό σοβαρός);

Advertisements

8 Responses to “Οι “σοσιαλιστές” της ορκομωσίας…”

 1. spamplaka.blogspot.com Says:

  καλά τώρα αυτούς τους λες σοσιαλιστές; Δηλαδή αν ήταν δεξιοί τι άλλο θα έκαναν;

  Αυτή τους η πράξη δείχνει κάποια πράγματα:
  Πρώτα απ’ όλα ότι το κράτος μας είναι θεοκρατούμενο. Θα μου πείτε τώρα το κατάλαβες. Όχι βέβαια. Το βλέπεις καθημερινά. Αλλά από αυτό καταλαβαίνεις παραπάνω. Προσωπικά πιστεύω-με πολύ κριτικό τρόπο βέβαια- στη θρησκεία. Αλλά με ενοχλεί ότι κάποια πράγματα επιβάλλονται σε όλους. Ας πούμε η προσευχή στα σχολεία. Αναγκάζουν μαθητές -είτε άθεους, είτε αλλόθρησκους- είτε να συμμετέχουν, είτε να έχουν το σθένος και τον κοινωνικό αντίκτυπο να πουν ότι δεν θέλουν να κάνουν προσευχή ας πούμε.

  Το γεγονός ότι η κοινωνία φέρεται διαφορετικά σε κάποιον που δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Οι Έλληνες σα λαός είμαστε χριστιανοί και ίσως δεν σεβόμαστε το διαφορετικό(σε όλα τα επίπεδα). Αυτό δε γίνεται να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη. Είναι θέμα παιδείας. Αλλά το κράτος πρέπει σιγά-σιγά πρέπει να αποκοπεί από αυτό.

  Δε λέω σε καμία περίπτωση μη πιστεύετε ή πιστέψτε. Απλά λέω το κράτος να αφήσει ελεύθερους τους πολίτες να επιλέξουν αυτό που θέλουν να πιστέψουν και να μην τους αναγκάζει μέσα από κάτι τέτοια να διαλέγει έμμεσα τη πίστη του.

  Το δεύτερο που κατάλαβα από αυτό είναι ότι τα κόμματα δεν έχουν τα αρχίδια να στηρίξουν τις ιδέες τους(αν έχουν και από αυτές). Όπως λες υποτίθεται δεν πιστεύουν σε θρησκείες αλλά δεν έχουν τη δύναμη να πουν αυτό το πράγμα. Βέβαια πολλοί από αυτούς δεν είναι καν σοσιαλιστές στην ιδεολογία. Και γιατί δεν έχουν τη δύναμη; Πολύ απλό! Οι ψήφοι… Όπως είπα ο λαός μας δεν δέχεται το διαφορετικό. Καταλαβαίνετε ότι ούτε θα ψήφιζε και το διαφορετικό. Τα μόνα κόμματα που τολμάν να πάνε κόντρα σε θρησκεία είναι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ακόμα και αυτά το κάνουν αφού οι περισσότεροι ψηφοφόροι τους είναι άθεοι. Δηλαδή πάλι για τις ψήφους.

 2. marianaonice Says:

  Αυτοί δεν είναι σοσιαλιστές! Αυτοί είναι υποκριτές!! Είναι αυτοί που θέλουν να έχουν και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη… δηλαδή είμαστε σοσιαλιστές αλλά προσκυνάμε και τους θεομπαίχτες αρχιμανδρίτες για εσάς τους θεοσεβούμενους… και πιστεύουμε και δεν πιστεύουμε δηλαδή, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές, ό,τι γουστάρετε παίρνετεεε!!!

  Δεν φταίνε αυτοί! Φταίμε εμείς είτε θρησκευόμενοι είτε άθεοι που τους ψηφίζουμε! Ενώ οι άνθρωποι το βροντοφωνάζουν ότι παίζουν θέατρο και υποκρίνονται!

 3. Αθηνά... Says:

  Συγνώμη, αλλά γιατί ορκίστηκαν στο ευαγγέλιο ; Δεν έπρεπε κανονικά να ορκιστούν στο Μνημόνιο;

 4. Liakada Says:

  Τωρα εσυ αυτους τους λες Σοσιαλιστες ? Ποιο..δεξια απο αυτους ειναι ο Τοιχος!

 5. menoima Says:

  Καλά για πιο όρκο μιλάμε; Αυτοί είναι επίορκοι πριν να ορκιστούν με ή χωρίς παπάδες. Μεγαλύτερη γελοιότητα στην εποχή μας από τον όρκο δεν υπάρχει όπου αυτός δίνεται από πολιτικούς που ορκίζονται “πίστη στην Πατρίδα” ή εκείνους που ορκίζονται να πουν την αλήθεια.

 6. desa Says:

  κάτι έλεγες πριν λίγο καιρό για σοβαροφάνεια και σοβαρότητα…

 7. heliotypon Says:

  >spamplaka: Σωστά όσα λες. Οι “σοσιαλΗστές” πρόδωσαν όλες τις θεωρίες τους! Κουρελόχαρτο έγινε το περίφημο ‘Συμβόλαιο με το λαό” της 3ης Σεπτέμβρη…

  >marianaonice: Δεν βλέπεις που δεν τολμούν να ξεχωρίσουν θρησκεία και εκκλησία από το κράτος; Φοβούνται μην χάσουν τους ψήφους των πιστών σε αρλούμπες! Είναι και οι παπάδες, από το άλλο μέρος που θα τους σκίσουν τα βάρδουλα έτσι και το τολμήσουν! Παραμονεύει και ο “θρησκευόμενος” Καρατζαφύρερ να τους πάρει τα σώβρακα!

  >Αθηνά: Σ’ ένα πάκο χαρτονομίσματα έπρεπε να ορκιστούν… Αυτό το κάνουν νοερά πάντως!

  >Snowball: 🙂

  >Liakada: ‘Οχι βέβαια, μόνο σοσιαλιστές δεν τους λέω. ΣοσιαλΗστές ναί!

  >menoima: ‘Ετσι κι αλλιώς ο όρκος είναι αστεία υπόθεση. Οι τίμιοι άνθρωποι δίνουν τον λόγο της τιμής τους κι αυτό αρκεί.

  >desa: Εδώ πρόκειται μόνο για σοβαροφάνεια… Η σοβαρότητα είναι είδος εν ανεπαρκεία, γενικώς…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: