Οι υστερικοί μπούληδες…


Είπαμε να ψηφίσουμε νέους ανθρώπους, αλλά μερικοί το παρενόησαν. Υπάρχουν κάτι υστερικοί και άκρως ελαφρόμυαλοι “μπούληδες” στα ψηφοδέλτια, που με τα λεφτά του πάμπλουτου μπαμπά τους αποφάσισαν να κάνουν χόμπυ την πολιτική. Χωρίς να έχουν βγάλει ποτέ μεροκάματο, εκτός από τα λεφτά που έβγαλαν (και που έχασαν άλλοι, φτωχοί άνθρωποι) παίζοντας στο χρηματιστήριο! Με ζωή ανάμεσα σε πολυτελή αυτοκίνητα, ακριβά ταξίδια  και πολυτελή σκάφη, νόμισαν ότι το να κάνεις τον σωτήρα είναι ακόμη ένα σπορ σαν το σκι ή το τέννις! Κατάφεραν να εκλεγούν βουλευτές (αν ξοδέψεις πολλά, άφθονα χρήματα θα εκλεγείς στο τέλος…). ‘Ετσι, με ύφος σωτήρα και ήρωα έκαναν και δικά τους κόμματα. Και το κακό και περίεργο είναι ότι κάποιοι ελαφρόμυαλοι τους ακολούθησαν και δέχτηκαν να μπούν κάτω από την σοφή …αρχηγία τους! Σαν δεν ντρέπονται κι αυτοί!

Μαύρο σ’ αυτά τα υστερικά όντα, αδέρφια. Μαύρο και δαγκωτό, που ΄λεγαν και στην προπολεμική Ελλάδα! Να μην δουν ποτέ πια τη Βουλή, αυτά τα παράσιτα!

Advertisements

5 Responses to “Οι υστερικοί μπούληδες…”

 1. ria Says:

  αν όμως σταματούσε η βουλευτική αποζημείωση,
  αν σταματούσαν τα δωρεάν εισιτήρια,
  τα δωρεάν γραφεία και οι μισθοί των γραμματέων,
  τα δωρεάν κινητά,
  αν σου λέγανε ότι αν θες να γίνεις εθνοπατέρας, το πρωί θα εργάζεσαι στη δουλειά σου και το απόγευμα θα συνεδριάζει η βουλή και μισθός γιοκ από το κοινοβούλιο, να δεις πόσοι δε θα ήταν βουλευτές!

  που καταντήσαμε τη βουλή, μαγαζί του μπαμπά μας. όλοι οι βουλευτές, κληρονομούν τη θέση τους στα παιδιά ή τα ανήψια τους. εννίοτε δε και στις γυναίκες τους!

  έχει καταντήσει το πολίτευμα της χώρας μας να είναι κληρονομική βουλετική δημοκρατία (τρόπος του λέγειν δημοκρατία)

  καλό ψήφο!

 2. Lonely Says:

  το να μπεις στο κομμα καποιου δε σημαινει αναγκαστικα οτι αποδεχεσαι τα παντα…το θεμα ειναι να κοιταμε τον ανθρωπο και τι αυτος αντιπροσωπευει και τι μπορει να αποδωσει..απο ιδεολογιες χορτασαμε σε αυτη τη χωρα…

 3. menia Says:

  συμφωνώ…
  και ναι, ας ψηφίσουμε νέους ανθρώπους…και προς θεού, ας μην ξαναβγεί κάποιο από τα μεγάλα κόμματα…ας γίνει μια αλλαγή…ας πάψουμε πια να φοβόμαστε τις αλλαγές ως λαός…γιατί θα μείνουμε για πάντα στον πάτο, ενώ μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα πράγματα…(καμία πρόθεση προπαγάνδας…απλά εκφράζω την γνώμη μου…)
  τα φιλιά μου…

 4. Αθανασία Says:

  Ε, εμ έλα ντέ βρέ Ηλιότυπον!….πόοοσο δίκιο έχεις! μα πόσο όμως…έλα και ντέ….πόοσους τέτοιους είδα στα ψηφοδέλτια των διαφόρων τυχαίων, κομμάτων όταν πήγα να ψηφίσω φέτος και άλλωτε τους έβλεπα…αλλά φέτος το πάρα…χ….σανε…έλεος…φιλάκια….και ωραία τα λες έχεις δίκιο…

 5. heliotypon Says:

  >Ria: Δεν είδες ότι αυτό που μπορούσαν να κάνουν αμέσως και χωρίς τροποίηση του συντάγματος, δηλαδή, να έχουμε 200 βουλευτές αντί 300, που θα μας έκανε σημαντικές οικονομίες, δεν το έκαναν οι άχρηστοι. Γιατί; γιατί ο καθένας απ’ αυτούς κατάλαβε ότι θα μειώνονταν οι πιθανότητες επανεκλογής του. ‘Ετσι, με το προσωπικό τους συμφέρον και πάλι ως κριτήριο, μας στέρησαν μιά δυνατότητα σημαντικής οικονομίας! Οι αλήτες!

  >Lonely: Σωστό αυτό, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι ποιά είναι η αντίρρησή σου. Μήπως γι’ αυτούς που εντάχθηκαν στα κόμματα των “μπούληδων”;

  >menia: Δεν διαφωνώ να έρθουν νέοι άνθρωποι, αλλά να αξίζουν πραγματικά. Αυτοί για τους οποίους γράφω (κυρίως ο ένας) είναι φελλοί!

  >Αθανασία: Γεμάτα τα ψηφοδέλτια από τέτοιους… ‘Ετσι, για να τραβήξουν ψήφους!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: