Περιέργεια ή κάτι άλλο; (Ε)


Flirt

Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα, μιά κι’ είναι και απόκριες, αναδημοσιεύω μιά παλιότερη ανάρτηση:

Θα σας κάνω άλλη μιά εξομολόγηση (οι τακτικοί/ες εδώ θα θυμούνται, ίσως μιά άλλη εξομολόγηση περί κώλου…):

Ανέκαθεν ήμουν ανασφαλής με τις γυναίκες (και γενικώς ανασφαλής). Μιά βαθειά ριζωμένη αίσθηση εμφανισιακής (και όχι μόνο) μειονεξίας, με έκαναν να νοιώθω ότι καμιά γυναίκα δεν θα με ήθελε για ερωτικό σύντροφο. Για όλες τις γυναίκες που έκανα σχέση είχα μιά εξήγηση γιατί ήλθαν μαζί μου: Η μία είχε βίτσιο με τους άσκημους, η άλλη με έβλεπε για γαμπρό, η τρίτη έτυχε, η τέταρτη δεν έβλεπε καλά, η πέμπτη ήταν σύμπτωση, η έκτη ήταν άσκημη και δεν είχε επιτυχίες, κλπ, κλπ. Σκεφτόμουν, όμως (ε, είπαμε, μη ρωτάτε με τι) ότι, σύμφωνα με τον νόμο των πιθανοτήτων, κάποιες, μέσα σ’ ένα αρκετά μεγάλο πλήθος, θα έπρεπε να με έβρισκαν του γούστου τους κι ότι θα ήθελαν να με πάνε στο κρεββάτι (έστω, στο πάτωμα!). Κι όταν βρισκόμουν μέσα σε κόσμο όπου υπήρχαν πολλές γυναίκες (αεροδρόμιο, αεροπλάνο, λεωφορείο, συγκέντρωση, δημόσιες υπηρεσίες, κλπ) προσπαθούσα να πιάσω το βλέμμα των γυναικών να δω αν με κυττάει καμμία, και αναρωτιόμουν αν μέσα σ’ αυτές όλες τις γυναίκες υπήρχε κάποια που θα με ήθελε ερωτικά. Δεν είδα ποτέ κανένα βλέμμα που να μαρτυρούσε μιά τέτοια επιθυμία! Πάντως μου έμεινε η περιέργεια: ‘Αραγε τι με έκανε να κάνω αυτές τις νοητικές εξερευνήσεις; Απλή περιέργεια, ανασφάλεια ή και κάτι άλλο; Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο;

Advertisements

12 Responses to “Περιέργεια ή κάτι άλλο; (Ε)”

 1. menia Says:

  χμμμ…ώρα να βγάλουμε τα εσώψχυχα μας! :p
  λοιπόν…δεν μπορώ να πω ότι το κάνω αυτό συχνά…δεν κοιτάω να δω αν με κοιτάνε…δεν με νοιάζει ιδιαίτερα…όποτε βγαίνω, είμαι συγκεντρωμένη στις φίλες και τους φίλους μου και δεν δίνω πολλή σημασία στον υπόλοιπο κόσμο…αλλά, όσες φορές τύχει να κοιτάξω γύρω-γύρω από απλή περιέργεια, όλο και κάποιος θα με κοιτάει…πολύ πιθανόν λόγω του νεαρού της ηλικίας μου…ωστόσο, είμαι πάρα πολύ επιλεκτική με τα αγόρια…και αν κάποιος μου φαίνεται άσχημος ή βλάκας (το λέω ωμά) δεν διστάζω να του το δείξω υιοθετώντας εριστική συμπεριφορά…και νομίζω ότι αυτή μου η συνήθεια φαίνεται από μακριά…γι’ αυτό και δεν με πλησιάζει εύκολα κάποιος…τους φοβίζω…;)

 2. ria Says:

  η ομορφιά είναι στα μάτια αυτουνού που τη βλέπει!
  δεν έχει να κάνει με τα δικά μας κριτήρια αλλά με του άλλου!
  μόνο αυτοί που αρέσουν σε μας είναι σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια…

 3. Astero Says:

  Κατ’αρχήν ελπίζω αυτή η έκτη (αυτή που είπες άσχημη ντε) να μη διαβάζει το μπλογκ σου γιατί σε βλέπω Μπομπ Μπόμπιτ (ο άντρας της Λορένα-πώς-την-ελέγανε) να ψάχνεις το άλλο μισό του εργαλείου που έχει κάνει τη ζωή σου τόσο περίπλοκη, χαχα!

  Κατά δεύτερον, έλα αφήστε τις μαλακίες, όλοι τα σκεφτόμαστε αυτά, ακόμα κι εγώ που ως γνωστόν είμαι μία κουκλάρα και δε χωράει αμφισβήτιση ότι όλος ο αντρικός πληθυσμός τρέχει σύσωμος πίσω απ’τα πόδια μου (έλα καλά λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα).

  Τέλος πάντων για εμάς τις γυναίκες είναι πιο εύκολα τα πράγματα επειδή κυρίως οι άντρες είστε πέφτουλες και ψωμόλυσσες οπότε και σαν κομοδίνο να είσαι, δεν υπάρχει περίπτωση, τις επιτυχίες σου θα τις έχεις.

  Κατά τα άλλα, δεν με ψήνεις ότι είσαι ο Μαρίας ο άσκημος, έτσι τα λες για να σου λέμε τι κούκλος είσαι, άντε βρε, άτιμο! (μπάι δε γουέι, τους άντρες τους παίρνει να είναι και το χάλι τους το μαύρο άμα έχουν περσονάλιτι και στιλ, ρώτα κι εμάς που και ο ταξιτζής με την κοιλούμπα-αερόσακο και το μαύρο δόντι τη γκόμενα τη θέλει Ζιζέλ, άντε μη σας αρχίσω!)

  • menia Says:

   πόσο σωστά τα λες? πόσο? ❤
   ωστόσο…θα διαφωνήσω με ένα πράγμα…
   οι άντρες δεν είναι πλέον πέφτουλες…απλά δεν κάνουν πλέον καμάκι…δεν ξέρω τι γίνεται…αισθάνομαι ότι εμείς έχουμε πάρει το πάνω χέρι και σε αυτό…και απογοητεύομαι… από την άλλη, πάλι, ίσως να μην κάνουν απλά σε μένα καμάκι…αλλά και με κορίτσια που το έχω συζητήσει, μου λένε το ίδιο πράγμα…
   άντε άντρες, πάρτε λίγο μπρος! ξεφτίλα!

   • Astero Says:

    Καλά έλα μια βόλτα από Μιντλ Ιστ και θα σου πω εγώ αν θα στην πέφτουνε ή όχι, μάλλον οι Έλληνες το έχουν το πρόβλημα. Όσο για το ποιος φταίει, ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε, ακούτε Ελληνίδες μαμάδες, γκουχ γκουχ…!

 4. Θεία Λένα Says:

  Ελα τώρα! Μη παίζεις μαζί μας. Ολοι οι άνθρωποι κυττάμε τους άλλους, για να δούμε αν μας κυττούν. Ιδιαίτερα οι γυναίκες, λοξοκυττάμε τους άνδρες, κρυβόμαστε πίσω απο γυαλιά ηλίου συχνά, όμως εσάς κυττάμε. Και εσείς εμάς. Γιατί κολάς στη προσωπική σου άποψη για τη πιθανή ασκήμια σου; Ποιός σου είπε ότι οι ωραίοι άντρες είναι καλοί στον έρωτα; Συνήθως είναι κάκιστοι, ενώ οι υπόλοιποι – από μέσο όρο μέχρι άσκημοι – πολύ καλύτεροι γιατί προσπαθούν περισσότερο.
  Να σου πώ και κάτι; Μ’ αρέσουν τα λαίμαργα βλέμματα, αυτά που δεν υπόσχονται τίποτα αλλά που τα θέλουν όλα. Χωρίς δέσμευση. Στο ψητό, για το ψητό. Πάντα έτσι ήμουνα απο νέα.

 5. heliotypon Says:

  >Menia: Πολλλές γυθναίκες φοβίζουν Και ο κυριότερος φόβος είναι η …χυλόπιττα!

  >ria: Αυτό είναι αλήθεια, αλλά το θέμα είναι η περιέργεια του αν κάποια μέσα στο πλήθος σε θέλει. Κι αυτό δεν είναι εύκολο να το ανακαλύψεις. Για τις γυναίκες αυτό είναι πιο εύκολο, γιατί ο αρσενικός κυττάει πιο ελεύθερα και τον πιάνεις! Η γυναίκα κρύβεται.

  >astero: Που να το διαβάσει. Και δεν είναι μία… 🙂 Η αλήθεια είναι ότι το αντρικό καμάκι, έστω η εκδήλωση θαυμασμού, είναι πιο προφανής διαδικασία. Εμείς σπάνια κρυβόμαστε. Εγώ κρύβομαι όταν βλέπω να μην υπάρχει καμία πιθανότητα ανταπόκρισης… ‘Ελα, αφού βλέπεις την ομορφιά μου στη φωτογραφία μου εδώ… Δεν πείθεσαι; 🙂 Αν εδώ οι αρσενικοί φλερτάρουν φαντάζομαι τι γίνεται στο μίντλ ιστ! Στερημένοι οι άνθρωποι, αν δεν παντρευτούν (ή αν δεν πάνε στη δύση) δεν γαμούν…

  >Θεία Λένα: Δεν είπα ότι οι ωραίοι είναι καλοί στο σεξ, αλλά πάντως οι γυναίκες τους ωραίους κυττούν. Εμείς οι άλλοι περνάμε απαρατήρητοι!

 6. Θεία Λένα Says:

  Τους ωραίους μπορεί να τους κυττούν, με τους λιγώτερο ωραίους όμως κοιμούνται.. Εχε λίγη αυτοπεποίθηση..κάνει καλό.

 7. menia Says:

  astero: χμμ…μάλλον όντως πρέπει να περάσω μια βόλτα από κει…:p
  heliotypon: και επειδή φοβούνται? τι πάει να πει αυτό? ολόκληροι άντρες είναι! να το αντιμετωπίσουν! η αγαπητή astero τα λέει πολύ σωστά! έχουν γίνει όλοι μαμούχαλοι πια…πάει!

 8. heliotypon Says:

  >Θεία Λένα: Δε βαρυέσαι, όλα μιά ιδέα είναι… Δεν είναι θέμα αυτοπεποίθησης, αλλά ρεαλισμού. 🙂

  >menia: Να περάσεις από κει, να πάρεις γεύση… ανατολής! Η χυλόπιττα είναι …πικρό πιάτο! 🙂 Οι γυναίκες σπάνια τη γεύονται κι εκείνες που τυχαίνει να την γευτούν δεν την ξεχνούν ποτέ…

  • menia Says:

   μωρέ κι εγώ έχω φάει χυλόπιτα και ξέρω…θεόπικρο είναι το πιάτο…αλλά…δεν μπορείς να ζεις πάντα με αυτό το φόβο…έχουν αρχίδια (με το συμπάθειο) ή δεν έχουν? :p

   • heliotypon Says:

    Ο φόβος της χυλόπιττας δεν έχει σχέση με το μέγεθος των όρχεων. Πολύ συχνά μιά χυλόπιττα συνοδεύεται και από απαξιωτικά σχόλια (π.χ. “κοίττα τον γέρο να μου την πέφτει…”, “δεν κοιττάς τα χάλια σου” κι άλλα χειρότερα) που δεν θέλεις να τ’ ακούσεις, όσο μεγάλα αρχίδια κια ν’ άχεις!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: