Εμετικό βιντεοκλιπ…


ΕμετικόΣχετικά παλιό, αλλά χαρακτηριστικό:
Βο(υ)λευτής με νέο, κατάδικό του κόμμα,  με όλα τα χαρακτηριστικά και το ύφος του παλαιοκομματικού, έβαλε κάμερα στο γραφείο του, την ημέρα της γιορτής του, για να καταγράφει τα τηλεφωνήματα και τις επισκέψεις που του έκαναν για να του ευχηθούν γνωστοί και φίλοι του, αλλά κυρίως “παράγοντες” διαφόρων ειδών (στρατηγοί, υπουργοί, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, παπάδες, καλόγεροι και άλλα βλαβερά όντα…).  Μετά ανέβασε το κλιπάκι στο youtube για να δει όλος ο  κόσμος πόσο δημοφιλής είναι!

Τι σχόλια να γράψω για τον γλυκανάλατο πολιτικό, που τόσο τον απασχόλησε να προβληθεί αυτή η πανηλίθια διαδικασία των ευχών και των ευχαριστιών, που απ’ ό,τι φαίνεται μάλλον την προκάλεσε, αν δεν την έστησε κιόλας, με τις κοινότυπες αλεπάλληλες μαλακίες στα τέσσερα τηλέφωνα και τους επισκέπτες. Στο τέλος κάλεσε όλο το πλήθος του λαού που “αυθόρμητα” άφησε τις δουλειές του και μαζεύτηκε για να τον ευχηθεί, να μην περιμένουν έξω, αλλά να περάσουν μέσα στο γραφείο του (δεν είδα κανέναν απ’ αυτό το πλήθος να μπαίνει…).  Τώρα, το πώς έλαχε όλοι οι ευχέτες να συντονιστούν για να του ευχηθούνε μέσα στα 10 λεπτά του βίντεοκλιπ, παραμένει ανεξιχνίαστο μυστήριο. Επίσης περίεργο είναι ότι σπανίως ακούγεται ήχος κλήσης τηλεφώνου, αλλά κάποια κυρία πασάρει τα τηλέφωνα στον β(ο)υλευτή, το ένα μετά το άλλο.
Δείτε το Εμετικό videoclip

Σημείωση: Την ιστορία την άκουσα από την εκπομπή των Βουλαρίνου-Νικολάου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και μετά ψάχνοντας βρήκα και το βίντεοκλιπ.

Advertisements

8 Responses to “Εμετικό βιντεοκλιπ…”

 1. menia Says:

  αξιολύπητο.
  μ’άρεσε πάρα πολύ το “βο(υ)λευτής’! πολύ έξυπνο! 😉

 2. nicolaos demonicos Says:

  Το ξέρεις, Ηλιότυπον, όλοι το ξέρουμε, αλλά ας το ξαναπούμε:
  Ο μαλάκας, ο ηλίθιος, ο κρετίνος, ο γελοίος και ο απατεώνας δεν φορούν κάποια ταμπέλα ώστε να τους γνωρίζωμε. Από αυτά που λέγουν και πράττουν θα τους χαρακτηρίσωμε.

  Μένια, πρέπει να είσαι πολύ νέα ώστε να σε ξαφνιάζη το «βολευτής» έναντι του βουλευτής. Είναι κι αυτό παλιό και παράγεται από το ρ. βολεύω/ομαι αντί του βουλεύω/βουλεύομαι. Δυστυχώς εμείς στερούμεθα βουλευτών, αλλά τριακοσίους (300) βολευτές τους έχουμε ανά πάσα στιγμή. Αυτό που δεν είμαι σε θέση να σε βεβαιώσω, είναι ο αριθμός (απόλυτος και ως ποσοστό επί του δημοσιοϋπαλληλικού-εργατικού –θού, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου– δυναμικού) των βολευθέντων, βολευομένων και βολευθησομένων από τους τριακοσίους.

  • menia Says:

   πολύ νέα, πράγματι! 17, για την ακρίβεια…και δεν έτυχε να την ξαναδώ τη λέξη…όσο απογοητευτικό κι αν είναι, όντως βολευτές και όχι βουλευτές είναι οι “άνθρωποι”…

 3. nicolaos demonicos Says:

  Βρε Ηλιότυπο, αυτός δεν είναι ο Πατρέων Νικωλόπουλος ή κάπως έτσι; Τώρα εγώ τον γράφω με ω-μέγα, άλλοι με ό-μικρον (κοίτα να δης, που δεν μπορείς να πης ή να γράψης «όμικρο»… δεν γίνεται. Νταηλίκι όμικρον θα πης. Η εκδίκησις του τελικού «ν», φίλε μου), αλλά δεν κάνει διαφορά. Τα σκατά, ακόμη κι αν τα γράψης με δύο «τ», το ίδιο θα βρομούν. Το ίδιο και ο χέστης «κώ/όλος». Και να πης είναι νέος, να του βάλης ένα «Νι»… παππούς είναι ο χλέμπουρας, ούτε τα εγγόνια του σέβεται. Θα μου πης, και με το δίκιο σου, αφού δεν σέβεται τον εαυτόν του, πώς να σεβαστή οτιδήποτε άλλο; Σωστό κι αυτό.

 4. mahler76 Says:

  Αυτοί μας κυβερνούσαν και θα μας κυβερνούν…

 5. VaD Says:

  Είναι γνωστός παπαρολόγος,καθε φορά που πιάνει μικρόφωνο,άνθη βγαινουν απ’το στόμα του

 6. Αστέρω Says:

  Εμετικό όντως, νομίζω οτιδήποτε άλλο περιττεύει…

 7. Ωκεανός Says:

  Aυτός ειναι αυτός που ειναι και δεν χρειάζεται συστάσεις για το ποσο καραγκιόζης ειναι.
  Αυτοι που τον γλυφουν μηπως ειναι πιο γελοίοι;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: