Τρώτε ξύλο. Κάνει καλό…


Honzas

Κήρυγμα χότζα στις γυναίκες για τα οφέλη του… ξυλοδαρμού

Το ισλάμ είναι γνωστό πως δίνει μηδενική αξία στην γυναίκα και για την ακρίβεια την βλέπει ως αντικείμενο αναπαραγωγής και σεξουαλικής χρήσης.
Αυτό ίσως να φαντάζει ακραίο σε κάποιους που θέλουν να βλέπουν διαφορετικά την πραγματικότητα ή νομίζουν πως το ισλάμ είναι θρησκεία (η θρησκεία χρησιμοποιείται ως συνδετικός κρίκος των άλλων ιδιοτήτων: πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό, στρατιωτικό).
Έτσι, ιδιαίτερο ενδιαφέρον βρήκαμε στο κήρυγμα ενός χότζα σε γυναίκες μουσουλμάνες, αφού ο συγκεκριμένος χότζας κάνει “σεμινάριο” για “τα οφέλη του γυναικείου ξυλοδαρμού”.
Απολαύστε ή φρίξτε, γιατί αύριο τέτοια σεμινάρια μπορεί να γίνονται και στην γειτονιά σας…

Ο χότζας κάνει κήρυγμα σε γυναίκες του θρησκευτικού “τάγματος” Χαζρετουλάχ για τις ωφέλειες του να σε δέρνουν…
Εν ολίγοις λέει:
1) Η γυναίκα που την δέρνουν είναι σαν να κάνει σπορ, αιματώνεται το πρόσωπο της και φαίνεται πιο όμορφη στον άντρα της
2) Το σώμα της πάντα είναι ζωντανό, γυμνασμένο και έτσι την καθιστά πάντα έτοιμη για τον άντρα της
3) Γυναίκα που την δέρνουν δεν έχει κυτταρίτιδα, και τα μαλλιά της όσο τα τραβάνε τόσο μακραίνουν
4) Η γυναίκα που την δέρνουν παραμένει πιστή στον άντρα της. Η γυναίκα που δεν την δέρνουν στρέφει τα μάτια της και σε άλλους άντρες, ο παράδεισος για τις γυναίκες που τις δέρνουν είναι έτοιμος.

Με μία υποσημείωση: Το “αγαθό” του ξυλοδαρμού το απολαμβάνουν μόνο μουσουλμάνες. Για τις δυτικές – άπιστες υπάρχει ο βιασμός (συνήθως ομαδικός), σειρά σεξουαλικών ή κανονικών βασανιστηρίων, ενώ στο τέλος το “πρόγραμμα” διαθέτει τελετουργικό εν ζωή αποκεφαλισμό με μικρό μαχαίρι…

Τα παραπάνω αντέγραψα από τον ιστότοπο: Πίσω από το παραπέτασμα.

Advertisements

Tags: , , , , , , ,

10 Responses to “Τρώτε ξύλο. Κάνει καλό…”

 1. menia Says:

  πωπω…αυτό είναι παράνοια…είναι απαράδεκτο. είναι φρικτό. καημένες γυναίκες…

  • heliotypon Says:

   Εσύ που είσαι νέα, έχεις πιθανότητες να τα δεις αυτά και στην Ελλάδα, όταν μας κατακλύσουν οι μετανάστες ισλαμιστές και εκλέξουν δικιά τους, θεοκρατική (πολύ πιο θεοκρατική από τη δική μας) κυβέρνηση που θα εφαρμώσει το νόμο της Σαρία. Εγώ ελπίζω να έχω αποχωρήσει από τον μάταιο τούτον κόσμο και να μην τα δω αυτά!

 2. Ange TA Says:

  Η φωτό είναι σούπερ!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. giorgos Says:

  Με σαρκαστικά μηνύματα και απολογίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαντούν οι ανά τον κόσμο μουσουλμάνοι στο συνεχώς εντεινόμενο κλίμα μίσους εναντίον του ισλάμ, εξαιτίας των πρόσφατων αποτρόπαιων δολοφονιών ομήρων από το Ισλαμικό Κράτος.

  Η πρώτη αντίδραση των μετριοπαθών μουσουλμάνων ήταν ένα hashtag με τίτλο #NotInMyName, με το οποίο αποκήρυσσαν τόσο τις τρομοκρατικές οργανώσεις που δολοφονούν στο όνομα του Ισλάμ όσο και τις πράξεις τους. «Η Αλ Κάιντα, οι Ταλιμπάν, το Ισλαμικό Κράτος και η 9/11.. δεν με αντιπροσωπεύουν. Η θρησκεία μου δεν διδάσκει το μίσος και τον φόνο» είναι ένα από τα τυπικά μηνύματα που μπορεί να διαβάσει κανείς εκεί. Μόνο τις τελευταίες ημέρες το συγκεκριμένο hashtag έχει δεχτεί περισσότερες από 50.000 μηνύματα.

  «Κουράστηκα να βλέπω τους μουσουλμάνους να απολογούνται προκειμένου να αποδείξουν την ανθρωπιά τους», έγραψε ένας. Αυτό ήταν, το hashtag #MuslimApologies μόλις είχε γεννηθεί.

  «Συγγνώμη για την Άλγεβρα, τις κάμερες, τα πανεπιστήμια, τα νοσοκομεία, α ναι… και τον καφέ», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε «συγγνώμη για τη χημεία, το σαπούνι, τα αλεξίπτωτα». «Λυπάμαι που μια μουσουλμάνα, η Fatima Muhammad Al-Fihri, ήταν η γυναίκα που εγκαθίδρυσε το πρώτο πανεπιστήμιο» έγραψε ένας άλλος. Ένας τέταρτος ζήτησε «ειλικρινά συγγνώμη για τα υπέροχα αρχιτεκτονικά έργα… για παράδειγμα το Ταζ Μαχάλ», πάντα υπό το hashtag #MuslimApologies, το οποίο τις τελευταίες 48 ώρες έχει φιλοξενίσει τουλάχιστον 30.000 παρόμοια tweets.

  Τις τελευταίες ώρες μάλιστα η διαδικτυακή τάση κερδίζει έδαφος και στη Γαλλία, μετά τη δολοφονία του γάλλου ομήρου στην Αλγερία, υπό το hashtag #LesMusulmansSexcusentPour. Εκεί, κάποιοι Γάλλοι μουσουλμάνοι έφτασαν στο σημείο να απολογηθούν και για τον… Ζινεντίν Ζιντάν, ένας άλλος αναρωτήθηκε: «Ζήτησε κανείς από τους Χριστιανούς να απολογηθούν για τον Χίτλερ;».

  • heliotypon Says:

   Με μιά διαφορά: Ο Χίτλερ δεν έσφαζε στο όνομα μιάς θρησκείας, αλλά ηλίθιων εθνικο-φιλοσοφικών θεωριών. Φυσικά ανοσιουργήματα πολλά έχουν γίνει στο παρελθόν στο όνομα θρησκειών, αλλά το ότι διαπράττονται στη σημερινή εποχή έχει κάτι το φρικιαστικό!

  • Τράπαλης Αθανάσιος Says:

   Εχω τήν εντύπωση ότι δέν είσαι φιλοισλαμιστής .όπως παλιά νόμιζα,αλλά είσαι ισλαμιστής ο ίδιος.Σάμπως σέ βλέπουμε κι από κοντά???

 4. Τράπαλης Αθανάσιος Says:

  Δέν αναφέρομαι σέ σένα heliotypon αλλά στόν giorgos!Η μηχανή τα έβγαλε με λάθος σειρά.

 5. Ηώς Ξανθιά Says:

  Τώρα σοβαρά, το ξύλο κάνει καλό στην κυτταρίτιδα???
  Πάω να αυτομαστιγωθώ!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: