Ευέλικτο Κυβερνητικό Σχήμα…


%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1

Με τον ανασχηματισμό (ο τσίπρας δεν κράτησε τον Α.Παπανδρεϊκό όρο “αναδόμηση”), αποκτήσαμε ένα νέο και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα από 200 υπουργεία και υφυπουργεία. Ενδεικτικώς σας δίνω λίστα μερικών νέων υπουργείων, των οποίων η στελέχωση αναμένεται να ρίξει τον δείκτη ανεργίας κατά τουλάχιστον 15 μονάδεςς…

 • Υπουργείο Υπονόμων, Βόθρων, Βοθροκάναλων, Αποχετεύσεων και Δια Βίου Συντήρησης της Καθαριότητας των Σωληνώσεων, Σιφωνίων και Λεκανών, Οικιακών και Δημοσίων.
 • Υπουργείο Πορνείας, Εκδιδομένων Γυναικών, Ανδρών, Τρανσέξουαλ, Εγχειρισμένων, Call Girls, Αστικών Studio, Αγροτικών Σκυλάδικων και Δια Βίου Σεξουαλικής Επιμόρφωσης.
 • Υπουργείο Χουλιγκανισμού, Θυρών, Ποδοσφαιρικών Συναντήσεων,  Αλυσίδων, Μολότωφ, Βεγγαλικών και Κουκουλών και δια Βίου Δικαστικής Προστασίας των Χουλιγκάνων.
 • Υπουργείο Μαγειρικής, Συμποσίων, Γαστρονομίας, Γευσιγνωσίας, Ταβερνών, Εστιατορίων και δια Βίου Διατήρησης των Ελληνικών Γαστρονομικών  Επιτυχιών (Souvlaki, Tzatziki, Mousaka, Dolmades, Gyros, etc.).
 • Υπουργείο Τζόγου και Τυχερών Παιγνίων, Καζίνων, Προπό, Τζόκερ, Λαχείων, Φρουτακίων, Κουλοχέρηδων και Δια Βίου Διατήρησης του Τζογαδώρικου Πνεύματος των Ελλήνων.
 • Υπουργείο Πολυτέλειας, Γκλαμουριάς, Προϊόντων Σινιέ, Αγροτικών SUV Κολωνακίου και Εκάλης, Ταξιδιών σε Εξωτικούς προορισμούς και Δια Βίου Πολυτελούς Διαβίωσης Εξεχόντων Πολιτών.
 • Υπουργείο Ανεκδότων, Αστείων, Ευθυμογραφημάτων, Κωμωδιών, Γέλωτος και δια Βίου Ιλαρότητας με όσα συμβαίνουν.
 • Υπουργείο Ιστοσελίδων Γνωριμιών και Chat
 • Υπουργείο Καρναβαλιών, Μεταμφιέσεων, Λαϊκών Οργάνων και Πανηγύρεων.
 • Υπουργείο Αστρολογίας, Καφετζούδων, Χαρτοριχτρών και Μαγισών

 

3 Responses to “Ευέλικτο Κυβερνητικό Σχήμα…”

 1. Θεία Λένα Says:

  τις αεροσυνοδούς ξέχασες να συμπεριλάβεις..

  • heliotypon Says:

   Κατά πληροφορίες μου, υπουργείο αεροσυνοδών/συγγραφέων θα γίνει σε επόμενο ανασχηματισμό, μόλις ο τσίπρας βρει κάτι ανάλογο της Μιμής… (ψάχνει τώρα…).

 2. Nicolaos Demonicos Says:

  Εκπλήσσομαι! Το σημαντικώτερο όλων διέλαθεν της καταμετρήσεως: το υπουργείον Κανακεύσεως της Μαλακίας των Ελλαδιτών και της Διά Βίου Μαθήσεως προς Επανάληψιν εις το Διηνεκές των Ιδίων Λαθών.
  Άντε να δούμε τώρα, θα τριτώση -μετά τους Γιωργάκη και Αλέξη- το σύνθημα “λεφτά υπάρχουν” κατά τις επόμενες εκλογές; Το οποίον και δεν θα με εκπλήξη – η ανωριμότητα και πολιτική ηλιθιότητα του λαού τείνει στο άπειρον.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: